Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Kızlar benim dün 11.gundu 5.gun embrıyosuydu 868 çıktı dr bidaha test yaptırmana gerek YÖK dedı korkuyorum ya bir terslık çıkıcak dıye tekrardan test istemesi gerekmıyormuydu
Canımmmmmm benimmmm sen nasılsınnnnn ne durumdasınnnnnn balll gözlümmmmm
Ay insaAllahh yaaaa Istanbulda yapacagim canimmmm kan testiiii.
Birde ben bayramda adet oldum. Bana gore adet gibi degildi. Normalde 9 gun surerken bu kez 5 6 gun surdu ve pembe lekelenme seklindeydi. Bende şüphelenip geçen cuma erken gebelik testi yaptım hafif pembe çıktı. Ama Pazar günüde hassas olmayan test yaptım negatif çıktıı
Ya burası küçük yer sadece idrar testi yapıyorlarmış. Büyük hastanede çok uzakta. İstanbulda yapacağım artık. Ya benim karnım değişik oldu yaa normalde adet kanamasıyla şişmesi inerdi. Bu defa kaldı öylle şekli. Aff yaaa
Canım bizlerde çok özledik arayı çok açtın gel artık aramıza gebelik testi yapmissin çıkmış hayırlı olsunallah tamamına erdirsin burada herkes sağlıkla hamile kalsın insallllaaaaahhhhhhhhh
Kızlar sabahtan beri basım dönüyordu tansıyonumu ölçtürdüm 8 4 çıktı normalde 11 6 çıkar hamileliğin ilk ayında normalmıkı bu nıye düşdü acaba ya açda degılım