• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim dün 11.gundu 5.gun embrıyosuydu 868 çıktı dr bidaha test yaptırmana gerek YÖK dedı korkuyorum ya bir terslık çıkıcak dıye tekrardan test istemesi gerekmıyormuydu
Maşallah canım ikiz mi acaba değerin yüksek diye demiştir çünkü benim 151.08 iki gün sonra bidaha istiyorum dedi

5. Gün embriyosu inşallah sağlıklıdır hiç tereddütlerimiz bitmiyo maalesef çok sağolun kızlar teşekkür ederim
Duygum ,sakın olumsuz bir şey düşün me. kafayı çok takma. 2 gün sonra ikiye katlayacak.
zeynep-16 sanada çok geçmiş olsun

Tebrıkler cnm 3.gun muydu Allah tamamına erdırsın inş :anneadayı:

İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım içini gerah tut Allah büyük sonuçta tutmuş dur bakalım sağlıkla katlanır inşallah bugünün tadını çıkar

Tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla

Tebrik ederim canm Rabbim tamamina erdirsin insallah

Tebrik ederim gözün aydın arkadaşım. Sağlıkla devam etsin inşallah.

Canım değere takılma. Benimde 121 çıkmıştı ilk . Sağlıkla gelişsinler

Kuzum bizde özledik seni iyisindir inşallah test yapmışsın kan versen ya ayy hadi inşallah gönlüne göre olur dualarımdasın hep kuzum :KK200: :dua:

Canımmmmmm benimmmm sen nasılsınnnnn ne durumdasınnnnnn balll gözlümmmmm:KK52:

Ay insaAllahh yaaaa Istanbulda yapacagim canimmmm kan testiiii.

Birde ben bayramda adet oldum. Bana gore adet gibi degildi. Normalde 9 gun surerken bu kez 5 6 gun surdu ve pembe lekelenme seklindeydi. Bende şüphelenip geçen cuma erken gebelik testi yaptım hafif pembe çıktı. Ama Pazar günüde hassas olmayan test yaptım negatif çıktıı :(

Yok canım daha erken karnın yuvarlak olması için akıntım da çok az var. Neden kan almıyorlar ki

Ya burası küçük yer sadece idrar testi yapıyorlarmış. Büyük hastanede çok uzakta. İstanbulda yapacağım artık. Ya benim karnım değişik oldu yaa normalde adet kanamasıyla şişmesi inerdi. Bu defa kaldı öylle şekli. Aff yaaa

Canım bizlerde çok özledik arayı çok açtın gel artık aramıza gebelik testi yapmissin çıkmış hayırlı olsun:KK73::KK73:allah tamamına erdirsin burada herkes sağlıkla hamile kalsın insallllaaaaahhhhhhhhh

Yaaaaaa şu sevinciniiii severimmmmm seninnnn yaaaaaaa:KK200: Keşke bende emin olabilsemmmmm kuzummm. Hassas test pozitif, hassas olmayan test negatif :(

Haklısınnnn kuzummmmm. Ama bana niye hiç bildirim gelmiyor yaaaaa konulardan aradımda girdimmmmm artıkkk:bicak:

Bizde seni ozledikkkkkkkk♡♡♡ bnde nezamndr giremiyodum sadece takip ediyordum kuzum. Senn Naslsinnnn♡♡♡♡♡

kuzummmmm insallh hmissindirrrr rabbim yüzünü guldursunnnnn♡♡

Canımmm benimmmm sizler benim güzel ailemsinizzzzz. Sizleri sormayıncaaa akrabalık bağlarını zayıflattım gibi kötü oluyorummmmmm..

Aminnnnnnn canımmmm inşaAllahhhh hepimizzzin yaaaaa

Kızlar sabahtan beri basım dönüyordu tansıyonumu ölçtürdüm 8 4 çıktı normalde 11 6 çıkar hamileliğin ilk ayında normalmıkı bu nıye düşdü acaba ya açda degılım :(

Back
X