Iyiyim bende canım. Senide mahvetti değil mi bulantılar.bende hiç olmadı dersem doğrudur 1 kez çıkardım sadece. Çok çok geçmiş olsun. Kontrolün ne zman
Sorma azalmasini bekliyorum dört gözle
Salı günü kontrol var canım

Merhaba bende transferimin 19 .Gunundeyim benimde ara ara gobek deligi cevresinde agrim oluyor. Muhtemelen igne kullaniyorum ondan kaynaklidir diye dusunuyorum. Daha once dusuk yaptigim icin evet bende panik oluyorum. Doktorum aktif kanama olmadigi surece panik yapma demisti.

Doktoruna sor istersen canım duymuştum hamileyken göbek deliği acıyan sen yine de doktoruna sor

Normal canım benimde kese gördükten sonra olmaya başlamıştı göbek deliğinde batmalar. Ne zaman muayenen

Sağolun kızlar, biraz rahatladım. Muayene cumartesi günü hala doktorla yüz yüze görüşemedik ama ağrı sancı hafif kanama normal diyor sürekli. Göbekten kan sulandırıcı iğne oluyorum her gün. Allah içimize ferahlık bebeklere ve annelere sağlık versin. Amin.

hmm bende sizin dediginiz gibi duymustim. tul bebekmi sizn

Merhaba canım maşallah kucağına almak da nasip olsun inşallah. Sıkıntısız bir 7 ay olsun inşallah

Maşallah canım Rabbim sağlık versin kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…