• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olucak. Doktorum regl döneminde çağırmıştı. Ama kaçıncı gün gitmem gerektiğini söylemedi. Mesaj attim ama dönmedi. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım.kacinci gün gitmem gerekiyor

Merhaba, adetinin 2. ya da 3. günü gitmen lazım

Günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olucak. Doktorum regl döneminde çağırmıştı. Ama kaçıncı gün gitmem gerektiğini söylemedi. Mesaj attim ama dönmedi. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım.kacinci gün gitmem gerekiyor
Normal tedavi başlangıcı gibi bildiğim kadarıyla yani 2. Veya 3. Günü
Kızlar adet ağrısı gibi ağrım ve kanamam başladı. Dualarınıza ihtiyacım var
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin doktora git mutlaka inşallah geçicidir.

Nasılsın canım dün gece Tekirdağ'da tufan vardı nasıl gök gürültülü sağanak yağmur yağdı anlatamam çok korkuttu herkesi
Iyiyim canim 20 temmizda ayrintilimiz var siradaki randevu :)
Ayyy canım ne oldu öyle bu yil heryer sel afet yaşanıyor. Allah korusun. Bende çok korkarım gokgurultusunden

Muayene oldum kızlar, hafif kanama alanı varmış. Keseyi gördük . Yatıp dinlenicem . Allah’a şükür bebeğim duruyormuş.
Çok geçmiş olsun dinlen canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Muayene oldum kızlar, hafif kanama alanı varmış. Keseyi gördük . Yatıp dinlenicem . Allah’a şükür bebeğim duruyormuş.
Ohh çok şükür bol bol dinleneceksin artık canın sıkılsada yat kalkma. Geçecek inşallah o kanama alanları hepimizde oldu

Back
X