Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olucak. Doktorum regl döneminde çağırmıştı. Ama kaçıncı gün gitmem gerektiğini söylemedi. Mesaj attim ama dönmedi. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım.kacinci gün gitmem gerekiyor
Daha iğnelerin 4.günü canım sonlara doğru olur akıntı yumurtalar büyüdükçe ve opu gününe yakın olur aynı şöyle düşün normalde yumurtlama döneminde nasıl akıntın oluyorsa aynı dönemlere denk gelir akıntı yani opu günü öncesi ve aynı günü
Daha iğnelerin 4.günü canım sonlara doğru olur akıntı yumurtalar büyüdükçe ve opu gününe yakın olur aynı şöyle düşün normalde yumurtlama döneminde nasıl akıntın oluyorsa aynı dönemlere denk gelir akıntı yani opu günü öncesi ve aynı günü
Hamileliğini duyunca çok sevinmiştim benim de bebeğimin kalbi durmuştu o acısını içimde hissettim siren Ertan kemoterapi de görmüştü geçmişte artı 47 yaşında iyi yumurtası oluşmuş ve gebe kalabilmiş
Valla kuzum herkese pozitif enerji veriyorsun oyuzden surekli bakiyorum yazismalara insallah transverden sonra daha aktif yazarim buraya gelismeleri umarim hepimiz icin her sey cok guzel olur
Canım benim çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için Amin canım benim inşallah Allah razı olsun sende al yavrularını da burda hep beraber gün sayalım inşallah
Aynen canim hepiniz oylesiniz burda guzel birlik ve beraberlik var hep beraber mutlu oluyoruz yeri geliyor beraber uzuluyoruz ama insallah bundan sonra hep mutlu olacagimiz gunler olsun burasi iyi ki var
Ya gerçekten böyle düşünmene düşünmenize çok çok sevindim çok mutlu ettiniz beni hepinizde çok değerlisiniz benim için canım arkadaşlarım güzel destekçilerim benim iyiki varsınız Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Hosbuldum cnm iyiyim cok sukur sen nasilsin cok ozledim seni bende dondurulmuslara basladim cnm bakalim hayirlisi estrofem iciyorum gunde 3 tane bakalim
Allah iyilik versin kuzucum çok şükür iyiyim bende çok özledim daha sık yazarsın inşallah Ayy ne güzel Allahım bu sefer güzel sonuçlar alıp sağlıklı ilerlemesini nasip etsin inşallah dualarımdasınız hep canım benim beraber gün sayalım burada inşallah
Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olucak. Doktorum regl döneminde çağırmıştı. Ama kaçıncı gün gitmem gerektiğini söylemedi. Mesaj attim ama dönmedi. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım.kacinci gün gitmem gerekiyor
Selam kızlar nasılsınız? Hepinizi özledim aklımdadınız ama fırsatım olmuyor bir kaç ay daha idare edin beni. kinalikadinDlk2606
kızlar siz ne yaptınız herşey yolundadır umarım