Çok komiklermiş gerçekten 2 günde bir iki katı artar hatta dediğim gibi 2günde bir en az %60 artsa bile sorun yok senin için rahat olsun canım hergün ikiye katlanırsa o vücut ne hale gelir acaba bilemiyorlar demek

Amin canım inşallah sende olumlu sonuç alırsın bizlerede güzel haberlerini verirsin
Teşekkürler aslında benim dünya tatlısı 8 yaşına girmek üzere olan oğlum var o çok istiyor 4 senedir onun için uğraşıp duruyoruz allah'ım önce hiç olmayanlar sonrada bana nasip eder inşallah

Çok komiklermiş gerçekten 2 günde bir iki katı artar hatta dediğim gibi 2günde bir en az %60 artsa bile sorun yok senin için rahat olsun canım hergün ikiye katlanırsa o vücut ne hale gelir acaba bilemiyorlar demek
Gebelik 7 aya iner hahahaaa :)) size sorunca rahatladım canlar allah razı olsun

Teşekkürler aslında benim dünya tatlısı 8 yaşına girmek üzere olan oğlum var o çok istiyor 4 senedir onun için uğraşıp duruyoruz allah'ım önce hiç olmayanlar sonrada bana nasip eder inşallah
Allah bağışlasın maşallah. Bu denemede inşallah olur hayırlısıyla

önceden doğuranlar cocuk yapmak nedir ne bilsinnnn hamıle kalmıslardr doğurmuslardır ısteee töbeee yarabbımm ya nasıl kızıyorum boyle ınsanlaraaa moral olacagınaa lafa bak bosver sen onları kuzummm onlar oyle dogursun sen herkesle paylaşma yalan yanlıs ınsanı strese sokmaktan baska bı işe yaramıolar zaten bız sana yeterızz

Aynen katılıyorum. Bizim yaşadığımızın yarısını yaşasalar ne hali gelirler. Bence kimseye söylememek en mantıklısı bir de böyle tiplerle uğraşıp kendimizi üzmeye değmez biz bize yetiyoruz zaten

Evet bide ilk ilişkide tutturup hiç kısıtlama , korku yaşamayanlar.Dedim zaten birine madem tam bilmiyosun ne söylüyosun bilmiyomusun zaten herşey kafama takılıyo bilip bilmeden ne geriyosun beni dedim. Sende stres yapmaya yer arama diyo hee dedim sen biliyosun benim ne çektiğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…