Aynen canm bilmiyordum..bunlardan sonra yaptırdım..oğlumda coraspin kullanmistim ozamn hastane her hastaya veriyodu.bilmeden kullandım yani..ama bu tedavide verilmemisti..pihtilasmadansa canm neden acaba 4ay hic kanamam olmadi
Canım inan bende düşünüyorum bulamıyorum 4.5 aylık olmuş sebep ne olabilir. Aslında neden patalojiye yollanmadı bir sorun varsa çıkardı zaten. Ya da arkadaşın dediği gibi mi acaba rahimle mi alakalı acaba

Allah şifa versin inşallah yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın aramıza hoşgeldin.
kan vermedimde gebelik testi yaptım sabah negatif
Canım kan değerine bakmakta fayda var biraz geçsin tekrar yap olmazsa kan veremiyorum demiştin. İnşallah test hatalıdır.
becidina Kuzum ne yaptın belli oldu mu opu günü güzel haberlerle gel inşallah
Canım Pazar günü yapılacak opu öğlen gibi. Aksi gibi aynı gün şehir dışında kardeşimin düğünü var operasyon sonrası şehir değişikliği yapmam gerekecek. İnşallah sağlıklı bol yumurta toplanır ve döllenir
Merhaba arkadaslar opu oncesi progesteronunuz kacti? Hangi durumlarda transfer iptal edilir
Bugün ben de bu konuyu araştırdım 1 üstünde ise progesteron değeri vücut kendini zaten hamile sanmaya başladığından yerleşme riske giriyormuş bu nedenle erteleme yapılıyormuş. Anladığım buydu. Bugün benimde 0,5 çıktı Pazar opu var bir değişiklik olmazsa Perşembe transfer demişti dr.

Gonderildi cnm da 2tane olunca 1gun arayla oldu..bakilamamis bebekleri öylece yeniden gönderdiler..bilmiyorrum ama bu sefer butun önlemleri almak istyrm Ins

Canım benim çok sevindim bissürü kaliteli yumurtaların olsun inşallah benim gibi ağrın sızın olmazsa rahatlıkla çıkabilirsin yolculuğa kuzum ben en ufak bir ağrı hissetmedim sonrasında sende de olmaz inşallah ama yinede kendini çok yorma

Gonderildi cnm da 2tane olunca 1gun arayla oldu..bakilamamis bebekleri öylece yeniden gönderdiler..bilmiyorrum ama bu sefer butun önlemleri almak istyrm Ins

Kesinlikle alınmalı kuzum kafanda sonradan soru işaretleri olmamış olur Allah yardımcın olsun inşallah

Aynen canm bilmiyordum..bunlardan sonra yaptırdım..oğlumda coraspin kullanmistim ozamn hastane her hastaya veriyodu.bilmeden kullandım yani..ama bu tedavide verilmemisti..pihtilasmadansa canm neden acaba 4ay hic kanamam olmadi
Canım kan pıhtılaşması sorununda zaten kanaman olmuyor ki. Kan pıhtılaşıyor ve bebeğe kan gitmiyor. Pıhtılaşan kanı normal haline getirmek için kan sulandırıcı veriliyor.

Yormadan yaparım canım inşallah bir sıkıntı olmaz
iki gündür çok akıntı var bende.

Yormadan yaparım canım inşallah bir sıkıntı olmaz
iki gündür çok akıntı var bende.

İnşallah canım Akıntı olmasıda çok normal yumurta sayısından ve boyutlarından dolayı benim 1 hafta hiç geçmemişti yoğundu baya ama opudan sonra vücudun rahatlıyor biraz olsun sadece ilacın etkileri kalıyor biraz tabi iğnelerin falan

Evde eşimle dalga geçiyoruz artık yarın bana kimse bir şey yapmayacak hiç bir yerime iğne sokulmayacak diye yasak kimse bana dokunmasın diyorum Kac gündür her gün göbekten iğne kan ver iğne mosmor oldu her yerim bir taraftan sürekli dr kontrolü USG yordu ruhen bedenen

Ço iyi anlıyorum kuzum öyle oluyor maalesef iğne yapmadığım gün bende çok mutluydum akşam alarm ötünce sevinmiştim iğne yok bugün diye Allahım sana yaşatmasın bu zorlukları tekrardan inşallah ilk denemeden alırsın pozitif sonucu kuzum

Forumun biricik uzmanı valla her şeyi biliyorsun desem yeridir nette arayacağıma hemen sana sorsam cevap alırım maşallah
Estafurullah kuzum işte araştıra araştıra deneye deneye insan öğreniyor bu işin içinde olunca da mecbur öğreniyorsun. İnşallah yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Topikte ki çoğu arkadaşta maşallah dr kadar bilgili iyi ki bir aradayız yardımlaşmamız çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…