Ben hepsini yaptırıp gitmiştim. Herşey hazır olunca hemen o ay başlamıştık tedaviye.

En az 2 kere bakılması gerekir diye düşünüyorum. Değer kadar artış da önemli.

Evet yazışmıştık.
Adet ağrısından daha hafif arada ağrı oluyor, günde birkaç kez su gibi akıntım oluyor. Başka da bir şey yok. Olumlu sonuca sevinemedim bile , günlerim korkarak geçiyor şahin hoca testi tekrarlatıyor, salı gideceğiz, biraz az artmış dedi sadece başka da bir şey demedi kanamayı falan sordu . Umuda çok ihtiyacım var

Bana da baktırmana gerek yok demişti test günüm 486 çıkmıştı. Ben dayanamayıp 4 gün sonra baktırdım.

Bence değerin 13.günde 3.gün embriyosu için çok çok iyi maşallah rahat ol aklını bulandırma inşallah bir aksilik çıkmayacak Allaha emanet.

Bana da baktırmana gerek yok demişti test günüm 486 çıkmıştı. Ben dayanamayıp 4 gün sonra baktırdım.
Canım iki tane konduysa bence biri durmus diğeri devam ediyordur merak etme,ya işte bende kafamı bulandirmayayim diye baktirmadim,Sahin beyde sen bilirsin ama gerek yok demişti bende güvendim açıkçası.

Artık varsa da yoksa da haftaya belli olur zaten,o su gibi akıntı bende de oluyor hem hamilelikten hem de jelden,lekelenmen olmaması da güzel masallah,Allah korusun dış gebelik olsa bariz bir şekilde tek taraflı kasik ağrısı olurdu yani ondan da korkma

Bence değerin 13.günde 3.gün embriyosu için çok çok iyi maşallah rahat ol aklını bulandırma inşallah bir aksilik çıkmayacak Allaha emanet.
İcimi rahatlattn teşekkür ederim,yine de pismanim keşke Çarşamba baktirsaydim bu saatten sonra baktirsamda kafam karışır en iyisi sabredip beklemem.

Ayy maşallah kocaman olmus Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Banada acaba birinin gelişimi durdu da ondan mı değer farklı çıktı diye geldi. Dış gebelik olsa belirtilerini yaşardın zaten. Allahım yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun. Ne zormuş bizlerin sınavı inan olumsuz bir şey görmeye dayanamaz oldum artık inşallah kuzum sağlıkla devam eder ne olur sabret bakalım belki de herşey yolunda gidecek

Canım ilk görüşmede yanında götürmen iyi olur genelde kabil ediyorlar inceliyorlar hepsini çoğu özel hastane kabul ediyor diye biliyorum ben vakit kaybetmemek de çok iyi canım Allah yardımcın olsun bir sıkıntı çıkmadan başla tedavine inşallah

Jel kullanmıyorum şu ara iğneye devam . Bilmiyorum ki yarın başka doktora mı gitsem diyorum

Senin adına çok sevindim, inşallah sorunsuz devam eder

Canım inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler salonunu anlaşılır herşey ama dia gebelik falan olsa ağrın olur veya kanaman falan olurdu aklıma kötüyü getirme yine de inşallah salı günü görürürsün keseyide rahatların allahın izniyle

İcimi rahatlattn teşekkür ederim,yine de pismanim keşke Çarşamba baktirsaydim bu saatten sonra baktirsamda kafam karışır en iyisi sabredip beklemem.
Canım bekle bencede akışına bırak inan daha çok stres olursun zaten nasılsa dr a gideceksin kese varsa tamam zaten boşver bhcg stresten başka bir şey değil

Ne güzel işte kuzum benim hiç geçmesin o tatli heyecanın inşallah Rabbim nasip etsin kısa zamanda tedaviye gerek kalmadan inşallah

Canım kötü şeyler getirme ama aklına sürekli olumsuz düşünürsen bebeğinde etkilenir güzel düşünmeye çalış için öyle daha da rahatlayacaksa yarın ver istersen bi kan Allahın izniyle olmaz öyle şeyler görürürsün sağlıklı bir şekilde keseyide kalp atisinida

En önemli şeylerden biri bu test aynı laboratuarda yaptırmak. Farklı yerlerde yaptırınca, mukayese edilemeyebiliyor. Kafan karışmasın, bence 16 ve 18 i anca mukayese etsek; %69 artış oluyor zaten

Bende korkuyorum ptesi test gunumdu 5.gun embrıyosu 868 çıkmıştı dr ıkıncı teste gerek YÖK dedi ama çok korkuyorum bende yarına kese için gıdıcem inş bi sorun yoktur

Ilk değerin gayet iyi cıkmış canım hic korkma yarın göreceksin keseyi yada keseleri inşallah

Jel kullanmıyorum şu ara iğneye devam . Bilmiyorum ki yarın başka doktora mı gitsem diyorum

Senin adına çok sevindim, inşallah sorunsuz devam eder
Bir de sen farklı yerlerde baktirmissin onunda etkisi vardır bence,yani gidebilirsin ama salıya çok yok sabrederim dersen bekleyebilirsin,değerlerin yüksek başlaması da ikiz ihtimalini düşündürüyor sonra gelişimi durmuştur birinin böyle düşün bence, umarım her şey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…