Sağolun kızlar,zaten alerjik bunyem var iyice beni mahvetti bu durum doktora gidince sorayım belki bir çaresi vardır.

Tuzlu su icemem canım ben de tansiyon var malesef

Benimde maalesef bahar alerjim var ama dediğin gibi vardır bir çaresi kuzum sabret bakalım doktora gittiğinde açıklarsın durumunu

amin canım rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın sağlıkla alalım kucağımıza imtihanımız olmasın inşallah

Günaydın...hiç canınızı sıkmayın bir evladınız varmış, Allah ona sağlıklı hayırlı ömür versin..biz daha bir tane olsun diye uğraşıyoruz bizleri düşünerek daha da çok şükür etmelisiniz..Rabbim kalbinize göre versin...umarım kan testinizde olumlu sonuç alırsınız...Allah yar ve yardımcınız olsun...

Bende mesajımda aynı şeyleri ifade ettim öncelikle olmayan herkese nasip etsin oğlum 4 yıldır kardeş diyor 4 kere sonuçlanmayan gebelik biraz olsun üzülmeye hakkım var sanki ilginize ve dualarınıza da çok teşekkürler

bende aynı durumdayım canım oğluma 3 yıldır kardeş istiyoruz ama daha hiç hamile bile kalamadım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kan sonucun pozitif gelir olmazsa tekrar deneyecekmisin

iyim Kuzum ev iş uğraşıyorum valla pzrtesi tkrr gtcem kan vermeye çarşamba günü gittiğimde 3340dan 1069 düşümüştü ♡♡ sen nslsn kuzum

Cnm valla buraya eskisi kadae giremiyorum acikcasi msjlarima cvp gelmeyince girmek gelmiyor icimden bi sana hal hatir sorup cikiyorum cok kalabalkk arafa kayniyor galiba msjlarim

bende aynı durumdayım canım oğluma 3 yıldır kardeş istiyoruz ama daha hiç hamile bile kalamadım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kan sonucun pozitif gelir olmazsa tekrar deneyecekmisin
Yaş 38 olunca 1 yıl ara verip belki ben 29 yaşında evlendim oglumuda korunmayı düşünürken annemin zorlamasıyla yaptım çok şükür sağlıklı bir evladım var sonra kızamıkçık aşısı yüzünden 2. hamileligimi sonlandirdik geçen yıl negatif aşılamadan sonra normal yolla hamile kaldım. 6 haftalık düştü kimyasal gebelik dendi ve tüp bebek tedavisi zor yani inşallah yüce allah'ım öncelikle hiç olmayanlara sonrada bizlere nasip etsin senin sorun neydi canim

Aynı şeyi yaşıyorum 3-4 gündür, ben de her seferinde ay inş hasta olmam diyordum. ama sonra geçiyor. :)

ben sorunumuz yok sanıyordum ama yumurta tembelliği varmış ve rezervim çok düşük normal yolla olması çok zor ama eylül e kadar deniycez doktorum bir kaç takviye verdi histeroskopi yapıp rahmime çizik attı inşallah kendiliğinden olur olmasada hazırladım kendimi canım hayırlısı neyse o olsun

Canım d vitamininde baktir ben normal oluşan gebeligimde vit d kullanıyordum bu vit yumurtalar ve hamilelikte çok önemli role sahipmiş umarım doğal yolla olur

Hamilelerde çok yaygınmis gerçi benim daha çok yeni kese bile görmedim bu kadar erken belirtiler olur mu bilemedim umarım geçer

Sebebini öğrenmezsem rahat edemiyorum. bak ne buldum: bol su içmek ve buruna tuzlu çekmek rahatlatıyormuş.

Hamilelik döneminde artış gösteren ve bir annelik hormonu olan östrojen, burun içerisini döşeyen dokuların şişmesine neden olur ve burunda salgı artışını tetikler. Bunun dışında annelik döneminde vücuttaki kan dolaşımının hacminin artması da kan damarlarının genişlemesine ve burun mukozasının şişmesine neden olur. Bu olayda diğer annelik hormonlarının da rolü olabilir. Bunların sonucunda gelişen burun tıkanıklığı hamilelik nezlesinin temelini oluşturur.

:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…