En önemli şeylerden biri bu test aynı laboratuarda yaptırmak. Farklı yerlerde yaptırınca, mukayese edilemeyebiliyor. Kafan karışmasın, bence 16 ve 18 i anca mukayese etsek; %69 artış oluyor zaten

Bu 10 gün nasıl geçer diyordum ilk öğrendiğimde . Şimdi daha da zor geçiyor. Rabbim sonunu güzel eylesin. Bana dua edin lütfen

Canım bekle bencede akışına bırak inan daha çok stres olursun zaten nasılsa dr a gideceksin kese varsa tamam zaten boşver bhcg stresten başka bir şey değil

Sağolun moral oldunuz kızlar ,o kadar bekledim dört beş gün daha beklerim şimdi baktirsam stresten başka bir şeye yaramaz Allah'a sığınıp bekliycem artik:

3 doktoru aradım hiçbiri yarın müsait değil. Sabretmek zor ama ne yapalım bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim . Umarım öyledir

Amin canım inşallah... Hayırlısı ile bir başlasam, başka bir şey düşünemez oldum...

Bu 10 gün nasıl geçer diyordum ilk öğrendiğimde . Şimdi daha da zor geçiyor. Rabbim sonunu güzel eylesin. Bana dua edin lütfen

Çabucak geçer inşallah kuzum stres yapmamaya çalış güzel düşün güzel olsun inşallah seninle dualarımız canım benim

Sağolun moral oldunuz kızlar ,o kadar bekledim dört beş gün daha beklerim şimdi baktirsam stresten başka bir şeye yaramaz Allah'a sığınıp bekliycem artik:

Aynen öyle kuzum hiç canını sıkma güzel düşünmeye çalış inşllah herşey yolundadır merak etme sen sev kutucuğunu sürekli dua et bol bol gönlünce olsun herşey inşallah

Amin canım inşallah... Hayırlısı ile bir başlasam, başka bir şey düşünemez oldum...

Haklısın canım insan çok heyecanlanıyor ve biran önce başlamak istiyor inşallah hemen geçsin zaman senin içinde gün saymaya başlayalım hep birlikte inşalalh canım benim Hayırlısı olsun hakkında

Aynen öyle kuzum hiç canını sıkma güzel düşünmeye çalış inşllah herşey yolundadır merak etme sen sev kutucuğunu sürekli dua et bol bol gönlünce olsun herşey inşallah
Sağol canım kendim içinde Burdaki tüm arkadaşlar içinde sürekli dua okuyorum,yasin suresi okuyorum Allah katında kabul etsin inşallah,tüp bebek sürecine girmeyenler anlayamazlar bu durumu bizi ancak bizim gibiler anlıyor Allah razı olsun

Aynen öyle canım benim amin amin Allahım kabul etsin hepsini mukafatlandirsin hepimizi kısa zamanda inşallah senden de Allah razı olsun

Ben anlamıyorum hergun baktiriliyormu ve ne kadar artış olması gerekiyorki

Bu kadar çok deşme bence Rabbim olmazi oldurur dua et ve pozitif ol herkesin katlanması aynı olmaz bebeğine zarar veriyorsun stresle hadi bakalım şimdi pozitif oluyoruz böyle şeylere takılmiyoruz ve neşe içinde usg yi bekliyoruz

Eşin aşka gelmiş adamı dizginleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…