Canım merhaba. Öncelikle laparoskopiden korkmana gerek yok gayet kolay geçen bir operasyon yumurtalıkların tüplerin durumunu değerlendirmede çok faydalı bir yöntem. Tüpün tıkalı olması tüp bebek için bir engel değil fakat tüpte hidrosalpinks var ise bu engel böyle bir durum varsa tüp alınmalı ya da bağlantısı kesilmeli. Hsg filminde ki görüntü önemli. Dr hidrosalpinks demediyse tüp sorun çıkarmaz. Tedaviye başladıysak bu durumda karşılaşacağımız her sorunla baş etmeye çalışmak zorundayız laparoskopi gerekiyorsa laparoskopi. Dr lar gerek görmüyorsa sorunda yok demektir demek ki gerek görülmedi. Ancak bence dermoid kist büyük ise alınması daha iyi. O yumurtalığı da kurtararak oradan da yumurta elde etmek daha mantıklı.
Amh tedaviye başlamadan önce herhangi bir zamanda yapılabilir adet günü yapılması zorunlu değil. Ancak bazı dr lar yaptırmıyor alttan muayene ile de az çok rezerv le ilgili bir fikre varıyorlar kimisi de amh değerine göre hareket ediyor. O kan testi ile bir gün içerisinde sonuç alabileceğin bir testtir. Umarım her şey yolunda gider senin için canım Allah yardımcın olsun. Hiç korkma evvelallah artık çoğu şeyin çaresi var tedavide. Kendine inan olumlu ol bol bol dua et yediklerine özen göster spor yap. İnşallah Allah nasip eder emeklerinin karşılığını alırsın

Ben varım bugün kaç kere hapşurdum akıntım da var burun kaşıntısı da pes

1 senelik evliyim yeni yeni alttan muayene lere alıştım hepte kadın doktorlara denk geldim. Çekingen bir insanım ondan gerildim

İnşallah Rabbimin bir bildiği vardır tabiki. Teşekkür ederim yorumun için rahatlattı beni

morfoloji %3 iyimi kızlar kaç olması gerekiyor ben forumlarda 2 olsa yeterli diye okumuştum ama testin referans değerinde 4 yazıyor aklım karıştı
Normal olmadı gereken 4 canım ama 3 te kötü değil benim eşiminde 3 çıktı ama doktor 3 kötü değil çok etkilemez dedi. Problemli gebelik değilse ki inşallah değildir ilk seferde tuttu

Normal olmadı gereken 4 canım ama 3 te kötü değil benim eşiminde 3 çıktı ama doktor 3 kötü değil çok etkilemez dedi. Problemli gebelik değilse ki inşallah değildir ilk seferde tuttu
MaşaAllah sağlıkla büyüsün bebiş inşaAllah sen 3. Testi yapacakmısın canım istedimi doktorun

Günaydınlar canlar, bugün opu günü inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalar alınır.

Güzel haberler aldığımız bir pazar olması dileğiyle.
Günaydın canımm inşallah güzel geçecek opu sen rahat ol her şey yolunda gidecek inşallah. Aytaç hoca yumurta toplamada çok başarılı sen rahat ol. Bence anestezinin tadını çıkar ben hep o anı severdim oohh ilacı versinler şöyle bayılayım dertlerimi unutayım geçici de olsa. Sonrasında da bir rahatlık ve uyuşuklukla geziniyorsun kafa çok rahat oluyorben çok narkoz aldığım için bağımlı mı oldum nedir hoşuma gidiyordu
Şaka bir yana canım inşallah güzel haberler vereceksin. Uyanınca kaç yumurta olduğunu sorarsın hemşireye. Odanda mis gibi uyuyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…