- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.061
Arkadaslarimm canlarimm guzel dilekleriniz ve dualariniz icin coook tesekkurler Allah razi olsun hepinizden. Yumurtalarim 9 da toplandi. Dunden beri 1 tas corba ile duruyorum stresten mide bulantisi titreme. Öyle guzel gectikii anlatamam. Bebekler gibi uyudum en ufak bisey hissetmedim odama getirilirken ayildim. Su an okadar rahatlamis hissediyorumki kendimi kus gibiyim. Ilaclar bitti yumurtalar toplandi. Oohhh bee rahatlik varmis. Su an yatakta dinleniyorum kahvalti getirceklermis galiba :) sevdim ben bu işi :) Bakalim yarin haber verecekler kac tanesinin döllendigini.tugken arkadasimiza kotu denk gelmis demek onun yasadiklari yuzunden cok stresliydim ya bende oyle olursam diye. Insallah sonucu iyi olur arkadasimizin. @sinemis25 senin nasil gecti canim. Hersey yolundadir insallah
canım geçmiş olsun hayırlısı ile geride kaldı bu süreçte darısı transfere ve güzel haberlere allahım emeklerini boşa çıkarmasın hiçbirimizin
Her geçen gün arkadaşlarımdan akrabalarımızdan birilerinin hamile olduğunu öğreniyorum onların adına çok seviniyorum ama içimde bi burukluk oluyor gözlerim doluyor duyar duymaz. Atlatacağım ama inşallah. 2 tane dünyalar iyisi görümcem var ve hamileler 1 inin 20 gün 1 inin de 40 günü kaldı doğuma sabırsızlıkla onları bekliyorum sevebilmek için
valla bende çok yoruldum artık bıraktım kendimi hayırlısı diyorum. Dr moral bozmak yok ona göre hareket ederiz yazmış ama yine yorucu bir süreç geçireceğim belli daha önce gördüğüm tedaviler ilaçlar da sebep olabilirmiş başka bi dr söyledi..öyle işte Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizlere ondan söylemiştim yumurtalık durumunuz çok iyi kendinizi boşuna üzmeyin diye demek istediğim buydu
benim küçük görümcemin de oldu bir bebişi bende onu seviyorum, yiğenlerimi seviyorum ilaç gibi geliyorlar benim tedavi kaldı eylüle . Eylüle kadar bal polen arısütü propolis ALLAH ne verdiyse tüketcem bol bol hareket etcem, kimseyi de takmıcam bebiş sorana da daha gezcem tozcam ben dicem