• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr günaydın benide aranıza alırmısınız :) Pazartesi ilk randevum var tüp bebek için hakkımızda hayırlısı bu süreçte sizlerden bolca yardım alacağım :KK6: Zaten uzun zamandır sizi takip ediyorum baya bilgilendim sayenizde :21: Umarım tüm bekleyen arkadaşlarım buraya güzel haberlerini yazarlar :anneadayı::anne:
Hoş geldin :KK68::KK68: amin canım sırayla bekliyoruz günümüzü hergun yeni heyecan yaşanıyor destek oluyoruz birbirimize zorlu süreci birlikte atlatıyoruz :KK73:

Kızlarr günaydın benide aranıza alırmısınız :) Pazartesi ilk randevum var tüp bebek için hakkımızda hayırlısı bu süreçte sizlerden bolca yardım alacağım :KK6: Zaten uzun zamandır sizi takip ediyorum baya bilgilendim sayenizde :21: Umarım tüm bekleyen arkadaşlarım buraya güzel haberlerini yazarlar :anneadayı::anne:
Hoşgeldin aramıza anne adayı :KK39: sana kolay bir süreç ve pozitif sonuç diliyorum

Hoşgeldin canım Hadi gözün aydın hayırlı olsun pozitifle sonuçlansın inşAllah tedavin

Güzl allaha şükür bi sıkıntım yok canım.
Şimdide perşembeyi bekler oldum inşallah kalp atisini gorurum rahatlarım biraz

Ayy hadi bakalım inşAllah duyacaksın da göreceksin de kuzum, Rabb im hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağında göstersin yavrularını :KK200:

Dlk2606 Dlk2606 canım olsun , Nisanda ki denemeyle olacak inşAllah ben çok inanıyorum , idrar testini keyfi yapıp atacaksın bize görüntüyü :KK76:

Korbaykus Korbaykus canım inşAllah müjdeni bekliyoruz

Maalesef canım sabah yaptım her zaman ki alışık olduğum görüntüyle karşılaştım tabikide tek çizgiyle :KK43: Olsun ama zaten beklemiyordum Nisan da yavrularımı alacağım inşallah ilaçlardan sanırım gecikme Allahım hayırlısını versin inşallah :KK200:
Hayırlısı olsun canım benim Nisan bize uğurlu gelecek inanıyorum buna :KK200:

Hoşgeldin canım Hadi gözün aydın hayırlı olsun pozitifle sonuçlansın inşAllah tedavin

Ayy hadi bakalım inşAllah duyacaksın da göreceksin de kuzum, Rabb im hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağında göstersin yavrularını :KK200:

Dlk2606 Dlk2606 canım olsun , Nisanda ki denemeyle olacak inşAllah ben çok inanıyorum , idrar testini keyfi yapıp atacaksın bize görüntüyü :KK76:

Amin caniiimmmm inşallah allah razı olsun :KK200:

Tabikide canım benim hoşgeldin :KK25: Tedavin hayırlı olur inşallah Rabbim ilk denemende pozitif sonuçlar almanı nasip etsin. Gönlünce olsun herşey inşallah her zaman elimizden geldiği kadar yarımcı oluruz. AMİN İnşallah canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kısa zamanda. :KK68: Sorun neydi sizin?
Teşekkürler canım özellikle senin bu pozitif yorumlara bayıldım desem :KK23: Aminn inşallah :dua: Bizde 2 senedir uğraşıyoruz normal yoldan gebelik oluşmadı 1. yılı doldurduğumuzda doktora gittik eşimde morfoloji ve ileri hız sıfır çıktı maalesef o yüzden aşılama vs denemedik hiç. 1 senedir de doktorlara gidiyoruz takviyeler kullandık ayrıca keçiboynuzu arı sütü kullanıyor eşim. Pazartesi günü de Bülent Hocada ilk randevmuz var heyecandan geçmiyor günler şimdiden böyleysem ben tedavi süresine nasıl olurum bilemiyorum :KK48: Senin en son şubatta kimyasal olmuştu sanırım takipteydm sizi o zaman şimdi tedavi aşamasındamısınz canm :KK22:

Ayy canım benim Allah razı olsun inşallah inşallah ya sabırsızlıkla bekliyorum inşallah Nisan da da böyle gecikmezde biran önce başlarım hayırlısı olsun inşallah, hepimiz buraya pozitif idrar testleriyle dolduralım inşallah :halay::KK200:

Hoşgeldin kuzucuk aramıza inşallah herşey yolunda gider sende anneliği tadarsın aklına takılan olursa yaz elimizden geldiğince cevaplarız hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz birbirimize destek olacağız:KK19:
Çok teşekkür ederim canım sizler sayesinde bu evreyi kolayla atlatırm bende inşallah ve hayırlısyla evladıma kavuşurm :dua: Sen tedavi görüyor musun canm ?

Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun tedavin bol şans şimdiden :KK200:

Hayırlısı olsun canım benim Nisan bize uğurlu gelecek inanıyorum buna :KK200:

Ayy inşallah canım benim üzülmek yok zaten yola devam Nisan ayı bizim için çok güzel bir ay olsun inşallah hepimiz sırayla güzel haberler verelim Allahın izniyle :KK200: :KK68:

Ayy ayağımın tozuyla güzel haberle karşılaştım yaaa maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canmmm :anneadayı::KK200:
Amin allah size de nasip etsin insallah. Kızlar bu arada şu ananas mevzusu vardı. Ben iki transferimde de yedim. Ilk 3 gun bir ince dilim:KK48:

Back
X