- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- 158
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.521
Canm sen ara üstüne düş dr num yokmu bnm dr num bnde var hlada bisy olsa mesj atarm ararm yrdmci olur sagolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm sen ara üstüne düş dr num yokmu bnm dr num bnde var hlada bisy olsa mesj atarm ararm yrdmci olur sagolsun
Ne kusuru cnm bnde yarm satt gcmedi bi actm 44 bldirm sen begnp etmşsn yetisemiyoz hıza: -)kızlar o kdr yazmıssınız kı masallah ınsallah aradan kacırdıklarım olmamıstır eger varsa kusura bakmayın lütfen![]()
korkma cnm çok güzel olacak inşallah her şey dualarımız seninle
valla doktor hala aramadı biliyo musun, dondurulmuslarla deneme yapıp yapmamakta kararsızım açıkçası.
Çok belim ağrıyor cnm ya kanama fln başlamadı ama vücut atıyor sanırım.Ameliyat olmadım ya yatıp kalkıp şükrediyorum
cnm kullandıgımız hormonlardan benım gobegımde sıstı cok bırakınca yavas yavas ınmeye basladı ama.Yasından dolayı vücudunun şekli oturuyordur takma kafana kilo alıp verince herbirimizin bi tarafı değişiyor
Cnm lütfen kendine bu günleri zehir etme:elinden geleni yap kendine iyi bak.10 hafta evde acaba ne olacak diye kafayı yiyeceğine bence git doktora ne olacaka olsun ınsallah olumludur hersey. En azından hamıle kalabılıyorsun cnm bu öyle bir büyük lütuf kiiyi düşün iyi olsun
diyecek söz yok gercekten düşük yapıyorum doktorum 2 dk arama zahmetinde bulunmadı.Tamamen para tuzagı hepsi
ya cnm ben yakın arkadaslarım var cok ugarstılar anne olmak ıcın ben o zmn bebek dusunmuyordum hep destek oldum olacak ınanın kendınıze dıye.Tedavıler fln neyse anne oldular.Gecen bana bı tanesı e sende dene artıık ztn sıkıntı var cocugun ztn zor olacak belkı de olmaz dedıbenım bır suru sıkıntı yasadıgımı da bılıyor yanı.Bende kestım artık gorsumeyı arada yazıyor musaıt degılım dıyorum napıyım.Insanoglu cıg sut emmıs dün yasadıgını bugun unutuyor.Rabbım bızı oyle kullarından yapmasın ınsallah amın.
hayırlı olsun cnm ınsallah
belkıde gormusuzdur bırbırımızı
Cnm şimdiden hayırlı olsun inşallah.Evının işi fln varsa bıtır kafan rahat olsun.Ilacları kullanırken bıraz zor oluyor hele transferden sonra evı supuremedım dıye aglıyordumiyi düşün iyi olsun cnm kendıne bedenıne Rabbıne guven.Umarım olumlu sonuc alacaksın.Allah yardımcın olsun
kız sıkıntı olmayacak rahatla artıkkkalp atısınıda duyacaksın dogdugunu da göreceksın anne oluyorsun tadını cıkar
Bende mayısta başlıcam ınsallah cnm 2 tane dondurulmusum var benımde ıkısını de transfer ettırmeyı dusunuyorum mantıklı mı sence.

kızlar o kdr yazmıssınız kı masallah ınsallah aradan kacırdıklarım olmamıstır eger varsa kusura bakmayın lütfen![]()

aynen cnem bende aksamları pek bakamıyorum.Isteyken ancaAyy evet canım bende bir açtım bir sürü bildirim akşamları çok bakamıyorum ben genelde işteyken bakıyorum öğlen![]()
Ooooooooooooo süppeeeer hadi gözümüz aydın ALLAH hayırlısıyla tamamına erdirsin kuzumKizlaaarrr 213 çıktı![]()

kızlar size bişey danısmak ıstıyorum.Şimdi düşük yapıyorum doktorum aramadı hala konusmadıgım ıcın sıze sormak ıstedım.neyse 2 dondurulmusum var 2 tanesı de orta kalıte eger denersem 2 sı de konsun ıstıyorum acıkcası sızce mantıklı mı.Bu denemede olmazsa baska bır yerde deneme yapmak ıstıyorum.Havız sıstemı dıye bır sey varmıs bunu duydunuz mu hiç.Bilgisi olan varsa yazarsa cok memnun olurum.Bir de istanbulda iyi ürolog arıyorum.İyi denılen bır doktora gıttı esım. Doktor esıme senın masallahın var degerlerıne bakma senın cocugun olur demıs yollamıs bızımkı de ınanmıs.Bıraz ırı yarı bır adamdır tıpıne bakıpta senın cocugun olur dıyen doktoru ılk defa duydum.Delı ettı benı sprem yok nerdeyse esımde gazlayıp yollamıs ya doktor.![]()

Canım yaaa çok mutlu oldum çok şükür gözün aydın anlatır mısın son iki gün neler hissettinKizlaaarrr 213 çıktı![]()
Yaptım canım benim tek çizgi yine her zamanki gibi üzülmedim ama hayırlısı olur inşallah Nisan da tedaviye devam Allahın izniyle inşallah![]()
![]()

Hayırlısı olsunn inşaAllah canımmm benimmm yaaa. Nisanda hepimiz hamile kalacağız inşaAllahhhhhh. Ayyy biton test yapalım çift çizgi koleksiyonu yapalımmmmm![]()
Kızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
. Rüyamda sabaha kadar kan verdim![]()
Aminn canım benim aminn inşallahYpacam ben zaten 1. ay testi 2. ay testi 3. ay testi sonra büyünce gösterecem hepsini ona kızıcam
![]()
2 embriyon da aynı tupte dondurulsuysa ikisi de cozunucek. E ikisi de cozulmusken ikisini transfer ettirmek mantikli. Havuz sistemi iyi ama uzun bi süreç. Her hastane her doktor yapıyor mı bilmiyirumkızlar size bişey danısmak ıstıyorum.Şimdi düşük yapıyorum doktorum aramadı hala konusmadıgım ıcın sıze sormak ıstedım.neyse 2 dondurulmusum var 2 tanesı de orta kalıte eger denersem 2 sı de konsun ıstıyorum acıkcası sızce mantıklı mı.Bu denemede olmazsa baska bır yerde deneme yapmak ıstıyorum.Havız sıstemı dıye bır sey varmıs bunu duydunuz mu hiç.Bilgisi olan varsa yazarsa cok memnun olurum.Bir de istanbulda iyi ürolog arıyorum.İyi denılen bır doktora gıttı esım. Doktor esıme senın masallahın var degerlerıne bakma senın cocugun olur demıs yollamıs bızımkı de ınanmıs.Bıraz ırı yarı bır adamdır tıpıne bakıpta senın cocugun olur dıyen doktoru ılk defa duydum.Delı ettı benı sprem yok nerdeyse esımde gazlayıp yollamıs ya doktor.![]()
Son iki gün neredeyse emin oldum. Eğilince resmen bi dolgunluk hissediyorum. Adet sancısı gibi sancı hep var zaten. Ara ara bel ağrısı. Ilk gebeligimde de hissetmiştim ama onda daha erken hissettim. Bu dondurulmus olunca öyle oldu herhaldeCanım yaaa çok mutlu oldum çok şükür gözün aydın anlatır mısın son iki gün neler hissettin
Allah tamamına erdirsin inşallah
Amiiiin darısı başıniza inşallah.
Ooooooooooooo süppeeeer hadi gözümüz aydın ALLAH hayırlısıyla tamamına erdirsin kuzum![]()
Ben de kan verirken fotografimi çektirdim eşime bebeğin albümüne koyarız dedimYaaa hahahahha anneeee benimmm ne suçummmmmm vaaaaa dicek sanaaa yavrum yaa![]()

Ben de kan verirken fotografimi çektirdim eşime bebeğin albümüne koyarız dedim![]()

Aaaaaa öylemi erken ama biliyorsun az kaldı zaten az daha sabretsen . Ozman cumartesi anneveoglusundan pazarda senden güzel haber alacağız Allah'ın izni ileeee çok heyecanliCanım benim paZar günü test günüm. Yarın transfer sonrası 7.günüm galiba kan testi vereceğim.![]()
Allah razı olsun canım inşallah sagolasin duaların için hepinizi yanında hissediyorum vallakızlar o kdr yazmıssınız kı masallah ınsallah aradan kacırdıklarım olmamıstır eger varsa kusura bakmayın lütfen![]()