- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 133
- 38
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.541
O ne biçim birşey yaa olur mu öyle şey kafa mı buluyor , eşin sen tedavi de ısrarcı olma diye gitmediği halde öyle demiş olamaz değil mi? Canım öyle bir yöntem duydum bende evet ama çok uzun bir süreç yapan doktoru ve merkezi bulmak lazım, sende yumurta gelişmişti ama döllenme çok olmamıştı diye hatırlıyorum. Havuzdan ziyade erkeğe yönelik mikrochip falan denenmesi daha mantıklı olur diye düşünüyorum.kızlar size bişey danısmak ıstıyorum.Şimdi düşük yapıyorum doktorum aramadı hala konusmadıgım ıcın sıze sormak ıstedım.neyse 2 dondurulmusum var 2 tanesı de orta kalıte eger denersem 2 sı de konsun ıstıyorum acıkcası sızce mantıklı mı.Bu denemede olmazsa baska bır yerde deneme yapmak ıstıyorum.Havız sıstemı dıye bır sey varmıs bunu duydunuz mu hiç.Bilgisi olan varsa yazarsa cok memnun olurum.Bir de istanbulda iyi ürolog arıyorum.İyi denılen bır doktora gıttı esım. Doktor esıme senın masallahın var degerlerıne bakma senın cocugun olur demıs yollamıs bızımkı de ınanmıs.Bıraz ırı yarı bır adamdır tıpıne bakıpta senın cocugun olur dıyen doktoru ılk defa duydum.Delı ettı benı sprem yok nerdeyse esımde gazlayıp yollamıs ya doktor.![]()
Bence sen 2 dondurulmuşunu da

iyi düşün iyi olsun cnm kendıne bedenıne Rabbıne guven.Umarım olumlu sonuc alacaksın.Allah yardımcın olsun