2 embriyon da aynı tupte dondurulsuysa ikisi de cozunucek. E ikisi de cozulmusken ikisini transfer ettirmek mantikli. Havuz sistemi iyi ama uzun bi süreç. Her hastane her doktor yapıyor mı bilmiyirum
Bana smdı tedavı oldugum hastanede hıc oyle havuz sıztemı var fln denmedı.Dondurulmuslar aynı tuptemı onu da bılmıyorum ılk defa denedıgımız ıcın hıcbırseyden haberımız yok ne yazık kı

Ztn dondurulmuslarla deneme negatıf olursa en erken eylule anca baslayabılırım tedavıye o da bellı degıl esımın tedavısı cok uzun surebılırmıs

O ne biçim birşey yaa olur mu öyle şey kafa mı buluyor , eşin sen tedavi de ısrarcı olma diye gitmediği halde öyle demiş olamaz değil mi? Canım öyle bir yöntem duydum bende evet ama çok uzun bir süreç yapan doktoru ve merkezi bulmak lazım, sende yumurta gelişmişti ama döllenme çok olmamıştı diye hatırlıyorum. Havuzdan ziyade erkeğe yönelik mikrochip falan denenmesi daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Bence sen 2 dondurulmuşunu da
Egehanezra
nın dediği yere transfer edip orda dene. Zaten bu merkezinden memnun kalmadın en azından bunu yeni bi yerde deneyerek orayı test etmiş olursun hazır evine de yakınken . İkisini de yaptır bence orta kaliteymiş madem. İyi kalite demiş olsalar 1 er 1 er dene embriyoyu riske etme derim ama orta kalitedeyse ikisinin birlikte transfer olması ihtimali daha da artırabilir inşAllah. Başka da merkez aramana inşAllah gerek kalmaz canım. Doktora acil durumlarda ulaşmak önemli oradan kurtul sen.
masallah cnm hafızan mükemmel tebrık ederım

aynen dedıgın gıbı dollenmede sıkıntı var.Mıkrochıp ne onu da bılmıyorum ay hıcbısey bılmıyorum ben yaa

Bu doktora esımın yakın arkadası onerdı cnm aıle olarak erkeklerde problem varmıs onlarda kadınlarıda problem yok ama senelrce cocukları olmamıs sonra olmus.Bızım olayımız farklı ama bende de sorun var cunku, bıze uygun bı doktor degıl.Tedavı olmıyım dıye bı derdı yok cnm esımın onu hep durtmek gerekır her ıste oyle.doktorla alakalı olaylarda ne yapacagını bılemez gerılır ama yalan soyleyemez kızarır heme

ztn cok kızdım ona da bayagı patladım doktor boyle boyle dedı dıyınce. Sanırım önce bi ürülo bulup ne yapmamız lazım onu ogrenmemız gerek.Sonra artık merkez arastırmam lazım.Yardımların ıcın cok tesekkur ederım cnm benım
S
sinemis25
kizlar havuz sistemi yapan arkadaslar sineme yardımcı olabilirmi
ayy kızlar bılen varsa nolur yardım edın bana ıstanbulda yaptıran var mı acaba.