• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar miğde bulantısından geberiyorum resmen ben böyle bişey görmedim ilaçlarla çok az da olsa iyiyim ama almadığım anda perişan durumdayım kullandığım ilaç Dramamin sabah öğle akşam benim gibi miğde bulantısı çeken var mı :(
Egehanezra Egehanezra canım çok sevindim sende anne oluyosun artık inşallah değerin kat kat artar sana da bi hamilelik takvimi yakışır :KK200:
:anneadayı:

Kızlar miğde bulantısından geberiyorum resmen ben böyle bişey görmedim ilaçlarla çok az da olsa iyiyim ama almadığım anda perişan durumdayım kullandığım ilaç Dramamin sabah öğle akşam benim gibi miğde bulantısı çeken var mı :KK43:
Egehanezra Egehanezra canım çok sevindim sende anne oluyosun artık inşallah değerin kat kat artar sana da bi hamilelik takvimi yakışır :KK200:
kuzum çok geçmiş olsun inşallah dzelirsin. Çok Sagol allah razı olsun kuzum inşallah artar smdi bende yapabilcekmiyim takvim♡♡

kuzum çok geçmiş olsun inşallah dzelirsin. Çok Sagol allah razı olsun kuzum inşallah artar smdi bende yapabilcekmiyim takvim♡♡
İnşallah geçer canım :( yapabilceksin tabiki önce değerimizin artışını görelim içimiz rahat olur takvimimizi oluştururuz :)

Egehanezra Egehanezra

Elin karnında, duan dilinde artık sadece bebeğine konsantre ol.
Her şey çok güzel olacak, buna inan ve pozitif kalmaya odaklan.
Artık anne adayısın ve hayallerin tek tek gerçekleşecek
Kızlar havuç suyunun cevizin faydalarından bahsettiler. Sana ve bebeğine de faydası olacaktır mutlaka.
Bir sonraki test gününde katlanmış üç haneli sonuç görmeyi umut ediyoruz.
Allah yar ve yardımcın olsun

Egehanezra Egehanezra

Elin karnında, duan dilinde artık sadece bebeğine konsantre ol.
Her şey çok güzel olacak, buna inan ve pozitif kalmaya odaklan.
Artık anne adayısın ve hayallerin tek tek gerçekleşecek
Kızlar havuç suyunun cevizin faydalarından bahsettiler. Sana ve bebeğine de faydası olacaktır mutlaka.
Bir sonraki test gününde katlanmış üç haneli sonuç görmeyi umut ediyoruz.
Allah yar ve yardımcın olsun
yaa nekadar güzel yazmışsın allah razı olsun inşallah değer artar sürekli dua ediyorum herkese kendimede ekim karnımda bebeğimle konusuyorum havuç suyu biiere için ceviz yiemiyorum tansiyonun düşüyor nedense evde yarın çuval var kaldı öyle valla sende bana bol bol dua et♡♡sen nekadrlik hamişsin♡♡♡♡

Benimde uzadı 2gün daha oersembe yada cumartesi olcak sag taraftakiler çok iyi dedi öatlamadndan korkmuyorum dedi iğne verdi işte catlamasın diye ama sol taraf okadar değil yarın tekrr gidicem ona göre persmbe yada cuma yumurta toplamq benimde. Seni sancım varmı canım ya en büyüğü nekadar olmuş
en büyüğü 20 mm benim 7yumurtam gelişmedi. 3tane gelişen var onlarda 18-19-20 mm

Kızlar hepinizden özür diliyorum dün hastaneye gittim 9da 9.15gece kalan verdim hemşire 2saate çıkar dedi biz 1saat sonra 10.15de gittik ben koltukları yattım hemşire kağıdı verirken güldü bende zarar koysaydin dedim ktüyüm dedi eşim bakip cebine koydu eşim görmüş değeri bilmediğinden bişey demedı kağıdı eve gelince ağladım değeri görünce 30.40 çıktı ablam tupp tüp bebeğe bakan kadını aramış kadın hamile demiş şimdide pembe hafif leke geldiii

Ya kuzucum benim ya ne özürü çok mutlu oldum ya sabah sabah mutlulukla uyandım resmen inşallah kat kat artacak o değerin göreceksin dualarim seninle her zaman aklımdasın her zaman da olacaksın dualarımda kuzum benim hamilesin şuan Allahım izniyle yarın da kesinleştirip bi hamilelik tabikide sen yapacaksın canım benim güzel anne :KK200: :anneadayı: :dua:

Ayyy canım nasılda beklemiştik:))) herbiriniz bana destek olmuştunuz sagolun yaa çatlamıştık meraktan nerdeyse 1.5gun bekledik test sonucunu :KK66:)))))

Öyle oldu valla çatlamıştık ama beklediğinize değdi bak şimdi kocaman oldu bebeğin çok şükür Allahıma :KK200: :dua:

Her gelen mesajda bir heyecan ne güzel arkadaslıklar birbirini mutlulugunu görmeyi bekleyen hüznüne neşesine ortak olan. Birbrmze burda ne güzel destek oluyoruz elhamdülillah. İyiki böyle bir site var yoksa hepimiz stres sıkıntı kmseyle paylaşamam bişetleri kmse anlamasın çatlarmışız :) burda brbrimizin dilinden anlıyoruz. Benim suan yumurtalar 24 mm coktsn geçmiştr bnce sancıdan mafoldm resmen hepimiz böyle oldunuz mu blmiyorm yalnz korkuyorm kendiliğinden catlıcak falan diye mesela. Şuan sancı içinde bu msj I yazarken kafam dagılıyoe :)

Canım benim hepimiz aynı yollarda geçiyoruz birbirimizi en iyi biz anlıyoruz o yüzden. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah ben en çok da birbirimize tanımadan onca dua etmeyi sevdim ne kadar güzel birşey birinin senin için dualar etmesi hepiniz iyiki varsınız :KK200: Korkma canım benim çatlamaz ağrı yapıyor son zamanlarda evet ama sabret gayet güzel olcudeler çünkü Allahım seninde tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün inşallah her zaman dualarımdasiniz :dua: :KK200:

Kızlar miğde bulantısından geberiyorum resmen ben böyle bişey görmedim ilaçlarla çok az da olsa iyiyim ama almadığım anda perişan durumdayım kullandığım ilaç Dramamin sabah öğle akşam benim gibi miğde bulantısı çeken var mı :KK43:

Canım inşallah geçer biran önce benim de korktuğum şey o ama henüz öyle bir belirti yoo rahatım çok şükür olsada katlancaz bebeklerimiz için :emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Ya kuzucum benim ya ne özürü çok mutlu oldum ya sabah sabah mutlulukla uyandım resmen inşallah kat kat artacak o değerin göreceksin dualarim seninle her zaman aklımdasın her zaman da olacaksın dualarımda kuzum benim hamilesin şuan Allahım izniyle yarın da kesinleştirip bi hamilelik tabikide sen yapacaksın canım benim güzel anne :KK200: :anneadayı: :dua:
cok sgol kuzum benim hemşire verirken güldü hiç anlamadım bile eşim eve gelene kadar göstermedi çatladım resmen hepinizden allah razı olsun sağolun inşallah artar değerin bol bol dua edin bana ♡♡ 3 4 gün sora yapsam test

cok sgol kuzum benim hemşire verirken güldü hiç anlamadım bile eşim eve gelene kadar göstermedi çatladım resmen hepinizden allah razı olsun sağolun inşallah artar değerin bol bol dua edin bana ♡♡ 3 4 gün sora yapsam test

Valla iyi sabretmişsin kuzum benim inşallah artık hep böyle güzel devam edecek Allahım büyük korktuğumuzu yasatmasin hicbir zaman :dua: Etmez miyiz kuzum benim dualarımız seninle :dua: Yok kuzum o kadar beklemene gerek yok 2 gün sonraki artış önemli çünkü sen yarın tekrardan ver :KK200:

Egehanezra Egehanezra canımm cokk sevşndim rabbim yardımcın olsun katlansın katlansın artsın degerin saglıklı bir gebelik ve dogum geçir saglıklı dünyaya gelsin Bebişin inşaaallah . Gözümüz aydın ❤️❤️❤️

Canım benim hepimiz aynı yollarda geçiyoruz birbirimizi en iyi biz anlıyoruz o yüzden. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah ben en çok da birbirimize tanımadan onca dua etmeyi sevdim ne kadar güzel birşey birinin senin için dualar etmesi hepiniz iyiki varsınız :KK200: Korkma canım benim çatlamaz ağrı yapıyor son zamanlarda evet ama sabret gayet güzel olcudeler çünkü Allahım seninde tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün inşallah her zaman dualarımdasiniz :dua: :KK200:
Amiiiin inşaallah evet bende bunu cok sevdim tanımadan dua etmek dua almak ne güzel şey ❤️ hastanedeyım suan kan testi verdi sonuc bekliyorum persembe yumurta toplama olcak elhamdülillah :) güzel yumurtalarım olsun inşaallah

Öyle oldu valla çatlamıştık ama beklediğinize değdi bak şimdi kocaman oldu bebeğin çok şükür Allahıma :KK200: :dua:
Şükürler olsun yaaa ne günler ne telaslar atlatiyoruz .sonları istediğimiz gibi olsunda herşeye değer rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Back
X