• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hepinizden özür diliyorum dün hastaneye gittim 9da 9.15gece kalan verdim hemşire 2saate çıkar dedi biz 1saat sonra 10.15de gittik ben koltukları yattım hemşire kağıdı verirken güldü bende zarar koysaydin dedim ktüyüm dedi eşim bakip cebine koydu eşim görmüş değeri bilmediğinden bişey demedı kağıdı eve gelince ağladım değeri görünce 30.40 çıktı ablam tupp tüp bebeğe bakan kadını aramış kadın hamile demiş şimdide pembe hafif leke geldiii
Canım hayırli olsun cik sevindim :anne::anneadayı::KK200:

Kızlar hepinizden özür diliyorum dün hastaneye gittim 9da 9.15gece kalan verdim hemşire 2saate çıkar dedi biz 1saat sonra 10.15de gittik ben koltukları yattım hemşire kağıdı verirken güldü bende zarar koysaydin dedim ktüyüm dedi eşim bakip cebine koydu eşim görmüş değeri bilmediğinden bişey demedı kağıdı eve gelince ağladım değeri görünce 30.40 çıktı ablam tupp tüp bebeğe bakan kadını aramış kadın hamile demiş şimdide pembe hafif leke geldiii

Oh oh masallah subhannallah korkma sen iyi dusuncen iyi olcak moral bozmak yok insallah artacak o değer :KK200::anneadayı:

1 aşılama 2 tüp bebek.. son gittiğim dr Ahmet Bostancı’dan çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum ..inşallah isteten herkes çarçabucak bebişlerini kucağına alırlar ..
Hangi merkezde hangi sehirde yaptırdınız peki. Aminnn insallah. Mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin Rabbim.

Back
X