Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Bence ben cok ilac kullaniyorum
Estrofem kullaniyorum 3x1
Folik asit
Multivitamin
D vitamini
Bide jel sabah aksam (ostrojen icin)
Bide coraspin var ama onu kullanmiyorum. İcime sinmedi
Folik asit
Multivitamin
D vitamini
Hulusi hoca aynı dr olduğunu ilaçtan bile anlıyoruz genelde takviyeleri aynı yönde oluyor. Hastasını unutmadan yapsa keşke işini çok yoğun adama da yazık
Folik asit
Multivitamin
D vitamini
Coraspin kanama olması durumunda kesilmesi için içme diyerek durduruyordu benim eski dr. Düşük tehlikesi için kullanıyordum ama sürekli kanama olmaya başlayınca kesmişti.
Doktor ikinci adetten sonra gel rahim toparlanmışsa agustos sonunda transferi belki yaparız dedi eğer yetişmezse sömestr tatiline kadar kalır okullar açıkken yapamam
Folik asit, d vitamini, b vitamini, teatrio, metformin, coraspin, bende epey kullanıyorum
Hulusi hoca aynı dr olduğunu ilaçtan bile anlıyoruz genelde takviyeleri aynı yönde oluyor. Hastasını unutmadan yapsa keşke işini çok yoğun adama da yazık
Bana kilo ver gel tüp Bebek yapalım dedi yolladı. Bir yıl sonra 12kg verdim gittim yeniden bazı testleri yaptı korunmasız yine bi üç ay verdi dedim hocam kilo ver gel başlayalım demiştiniz beklemeyelim dedim, beklemeyelim mi dedi yok deyince yandan o zaman sen bilirsin adet olunca gel başlayalım dedi ilaçları verdi gönderdi. Şimdi gidince yine bekle der mi diye korkuyorum
Bana kilo ver gel tüp Bebek yapalım dedi yolladı. Bir yıl sonra 12kg verdim gittim yeniden bazı testleri yaptı korunmasız yine bi üç ay verdi dedim hocam kilo ver gel başlayalım demiştiniz beklemeyelim dedim, beklemeyelim mi dedi yok deyince yandan o zaman sen bilirsin adet olunca gel başlayalım dedi ilaçları verdi gönderdi. Şimdi gidince yine bekle der mi diye korkuyorum