- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- 158
- Konu Sahibi kinalikadin
- #15.061
canım arkadaşım hep mutlu ol ♡Amin canım benimm yaa bakalım daha yeni başladık iğnelere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşım hep mutlu ol ♡Amin canım benimm yaa bakalım daha yeni başladık iğnelere
Sende hep mutlu ol inşallah can arkadaşımcanım arkadaşım hep mutlu ol ♡
Sende hep mutlu ol inşallah can arkadaşım
Canım ya inşallah hayırlısıyla sende bebişlrrini kucağına alacaksın dualarımdasın canımKızlar hepinize hayirli ramazanlar. Yarın transferim var bana dua ederseniz çok sevinirim. Rabbim hepinize hayirlisiyla saglikli bebisler nasip etsin ins banada. Çok heyecanliyim ve hepinize duaciyim.![]()
Yine aynı başkentte canım. Maalesef dondurulmuşum yok yeni baştan iğnelere başladım bakalım hayırlısıGünaydın kızlarDlk2606 Çok ama çok üzüldüm. Inş biran önce kendini toparlayıp aramıza katılırsın.
kinalikadin canim seninde yeni tedavin Hayırlı olsun başkentte yaptirmistin önceki denemeni şimdi nerde başladın. Dondurulmuşların olmusmuydu kullanmismiydin merak ettim canim
Günaydın canim. Hangi sebepten yapılıyo histereskopi. Bende polip vardı o alınmıştı canim. Aslında kısa süren operasyonlarda hiçbişey hissetmiyosun anesteziyide az aldigin için operasyonun süresi ne kadar uzarsa uyanmak benim için biraz daha zor oluyoduArkadaşlar günaydın, Perşembe günü histereskopi ve laporoskopi operasyonları geçireceğim. Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Sonrasında çok ağrı sızı olacak mı evde dinlenmem mi gerekir?
Ben iki ameliyatı da geçirdim çok ağrım olmadı sadece şişlik ve omuza vuran bir ağrım oldu o da işlem sırasında verilen karbondioksit gazı etkisiyle olabiliyormuş. İlk uyandığımda ağrım olmuştu ama dayanılmayacak gibi değildi gayet rahat bir işlem hiç korkma rahat olArkadaşlar günaydın, Perşembe günü histereskopi ve laporoskopi operasyonları geçireceğim. Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Sonrasında çok ağrı sızı olacak mı evde dinlenmem mi gerekir?
Rabbim ins güzel gönlüne göre verir ins canim. Bu kaçıncı denemen 1 ay kadar ara verdin sanirim bide degilmi. Takip ediyorum seniYine aynı başkentte canım. Maalesef dondurulmuşum yok yeni baştan iğnelere başladım bakalım hayırlısı
Günaydın canim. Hangi sebepten yapılıyo histereskopi. Bende polip vardı o alınmıştı canim. Aslında kısa süren operasyonlarda hiçbişey hissetmiyosun anesteziyide az aldigin için operasyonun süresi ne kadar uzarsa uyanmak benim için biraz daha zor oluyodu
Oo saolasın canımRabbim ins güzel gönlüne göre verir ins canim. Bu kaçıncı denemen 1 ay kadar ara verdin sanirim bide degilmi. Takip ediyorum seni
Ben iki ameliyatı da geçirdim çok ağrım olmadı sadece şişlik ve omuza vuran bir ağrım oldu o da işlem sırasında verilen karbondioksit gazı etkisiyle olabiliyormuş. İlk uyandığımda ağrım olmuştu ama dayanılmayacak gibi değildi gayet rahat bir işlem hiç korkma rahat ol
Ben eve geçince çok rahattım 2 3 günde ayaktasın belki daha erkenTüplerimden birinde genişlik var gibi gördü doktorum. Bir bakalım sorun varsa iptal edicez onu dedi. Bir de polip var onu alacak. Ameliyat esnasında değilde sonrasını merak ediyorum aslında. Kaç gün sonra normal hayatıma döneceğim. Ağrım sızım çok olacak mı diye
Ben eve geçince çok rahattım 2 3 günde ayaktasın belki daha erken
Bugün cok kötü bir ruh hali icindeyim...hic bi zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum...ben o cennet kokusunu doya doya çekemeyeceğim gibi içime adetim yaklasti.her ay bu iskenceyi yasamak...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...
İşte bu dilek böyle güçlü ve umutlu bir kadın. Ayrıca sonuçta tutması bile çok büyük başarı bir gün o güzel duyguyu yaşayacaksın eminim ben..tugken
Egehanezra
Dykdyk
ruhum_mavi
Snzumra @metceykelebek @GamzeCan15 T Tuana345255 M Melek777
Umreci58 K Katrem123
yelek C Cekirdek32 D dilekyzc T Tuana 1892
Busgok0606 ve diğer unuttuklarım varsa..
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşlarım sayfanın başından beri hep pozitif olmaya çalıştım ve herkeside elimden geldiğinde rahatlatmaya iyi düşünmelerini sağlamaya çalıştım aynı şekilde bende bu şekilde destek aldım sizlerden bugün bu kadar kişinin yazdıklarını okuyunca bir kez daha şükrettim sizin gibi güzel dostlarım destekçilerim olduğu için. Bu kadar yaklaşmışken mutluluğa ona kavuşmaya böyle olması çok üzdü beni üzgünlükten de çok şoktayım açıkçası hiç beklemiyorduk ama tabikide herşey Allahtan çok şükür bugününe. O minicik keseyi görmek bile beni öyle mutlu ettiki edeceğim tek dua hepinizin pozitif sonuçlar almanız ve yavrularınızıda sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanız. Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi hiçbir zaman korktuğumuzla sınanmayalım inşallah. Ama yinede vazgeçmek yok elbet tekrardan yakalacağım o mutluluğu ve sonuna kadar da gideceğim inşallah. Hepiniz iyiki varsınız![]()
tugken
Egehanezra
Dykdyk
ruhum_mavi
Snzumra @metceykelebek @GamzeCan15 T Tuana345255 M Melek777
Umreci58 K Katrem123
yelek C Cekirdek32 D dilekyzc T Tuana 1892
Busgok0606 ve diğer unuttuklarım varsa..
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşlarım sayfanın başından beri hep pozitif olmaya çalıştım ve herkeside elimden geldiğinde rahatlatmaya iyi düşünmelerini sağlamaya çalıştım aynı şekilde bende bu şekilde destek aldım sizlerden bugün bu kadar kişinin yazdıklarını okuyunca bir kez daha şükrettim sizin gibi güzel dostlarım destekçilerim olduğu için. Bu kadar yaklaşmışken mutluluğa ona kavuşmaya böyle olması çok üzdü beni üzgünlükten de çok şoktayım açıkçası hiç beklemiyorduk ama tabikide herşey Allahtan çok şükür bugününe. O minicik keseyi görmek bile beni öyle mutlu ettiki edeceğim tek dua hepinizin pozitif sonuçlar almanız ve yavrularınızıda sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanız. Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi hiçbir zaman korktuğumuzla sınanmayalım inşallah. Ama yinede vazgeçmek yok elbet tekrardan yakalacağım o mutluluğu ve sonuna kadar da gideceğim inşallah. Hepiniz iyiki varsınız![]()