- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 35
- Konu Sahibi kinalikadin
- #15.081
Canım benimmm işte bu herzaman inan ve pozitif ol. Rabbim şuanda bunu uygun gördü ve bunu yaşattı elden birşey gelmiyor. Şükrettikçe şükredecek şeylerimiz artıyor. Ben çok inanıyorum sende yakın zamanda miniğini sağlıkla kucağına alacaksın. Dualarım seninle kuzumtugken
Egehanezra
Dykdyk @ruhum_mavi @Snzumra @metceykelebek
Meyveli_Buzlu @Tuana345255 @Melek777 @Umreci58 @Katrem123 @yelek @Cekirdek32 @dilekyzc @Tuana 1892
Busgok0606 ve diğer unuttuklarım varsa..
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşlarım sayfanın başından beri hep pozitif olmaya çalıştım ve herkeside elimden geldiğinde rahatlatmaya iyi düşünmelerini sağlamaya çalıştım aynı şekilde bende bu şekilde destek aldım sizlerden bugün bu kadar kişinin yazdıklarını okuyunca bir kez daha şükrettim sizin gibi güzel dostlarım destekçilerim olduğu için. Bu kadar yaklaşmışken mutluluğa ona kavuşmaya böyle olması çok üzdü beni üzgünlükten de çok şoktayım açıkçası hiç beklemiyorduk ama tabikide herşey Allahtan çok şükür bugününe. O minicik keseyi görmek bile beni öyle mutlu ettiki edeceğim tek dua hepinizin pozitif sonuçlar almanız ve yavrularınızıda sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanız. Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi hiçbir zaman korktuğumuzla sınanmayalım inşallah. Ama yinede vazgeçmek yok elbet tekrardan yakalacağım o mutluluğu ve sonuna kadar da gideceğim inşallah. Hepiniz iyiki varsınız![]()