- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi kinalikadin
- #15.241
Amin amin inşallahevet kuzu ben sordum oda başladım dedi inşallahkinalikadin damlamızda bebeğine kavuşur çok istiyorum onunda anne oolmasiniiii
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin inşallahevet kuzu ben sordum oda başladım dedi inşallahkinalikadin damlamızda bebeğine kavuşur çok istiyorum onunda anne oolmasiniiii
![]()
Hastaneden hastaneye değişiyor. Raporlu raporsuz olmaklada canımkızlar tüp bebeğin maliyeti nedir acaba bir miktar paramız var ama yeterli olur mu bilmiyorum 10 bini geçiyor mu
raporsuz canım benim özel hastaneye gidiyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında çok zor süreçler sonuçları güzel olur inşallahHastaneden hastaneye değişiyor. Raporlu raporsuz olmaklada canım
Amin canım inşallah benimde raporsuzdu özel hastane. Hastane 5 bin , ilaçlarda 1500-2000 arası tuttu. Tabi bu tüp bebek maliyeti. Bazen rahimde problem yada vitamin destekleyiciler oluyor süreç oncesi onlar haricraporsuz canım benim özel hastaneye gidiyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında çok zor süreçler sonuçları güzel olur inşallah
hiç bir problemim yok canım çok şükür rahimde vs. kan tahlillerimde temiz ama belli olmaz tabii doktorlar garantiye almak istiyor çoğu zaman hayırlısı inşallah hem korkuyorum hem heyecanlıyım hislerim çok karışık biz aslında kendi haline bırakmıştık ama amh düşük çıkınca karar verdik ani olduAmin canım inşallah benimde raporsuzdu özel hastane. Hastane 5 bin , ilaçlarda 1500-2000 arası tuttu. Tabi bu tüp bebek maliyeti. Bazen rahimde problem yada vitamin destekleyiciler oluyor süreç oncesi onlar haric
Erken farkedilmesi çok güzel canım. Çok zor süreç heyecanlı ... bir çok yeni şeyler öğrenip tecrübe ediniyor insan.yapamam nasıl olacak dediğin şeyleri kendi kendine uygulamaya basliyorsun igne vs :)hiç bir problemim yok canım çok şükür rahimde vs. kan tahlillerimde temiz ama belli olmaz tabii doktorlar garantiye almak istiyor çoğu zaman hayırlısı inşallah hem korkuyorum hem heyecanlıyım hislerim çok karışık biz aslında kendi haline bırakmıştık ama amh düşük çıkınca karar verdik ani oldu
hayr kuzum bbm 10tl buldu ama anlamın doktoru dua uygun 6000tl falan ilaçlar kişiye göre değişiyor kilo olarakta fark ediyor sen nerde oturuyorsun?anlamadım canım 6000 daha mı fazla demek istedin ilaçlar da kişiye göre değişiyor mu yoksa standart mı oluyor çok acemi ve heyecanlıyım kusuruma bakma
tamam canım şimdi anladım ben bursa da oturuyorum canımhayr kuzum bbm 10tl buldu ama anlamın doktoru dua uygun 6000tl falan ilaçlar kişiye göre değişiyor kilo olarakta fark ediyor sen nerde oturuyorsun?
Allah razı olsun canım benim mübarek günlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)Erken farkedilmesi çok güzel canım. Çok zor süreç heyecanlı ... bir çok yeni şeyler öğrenip tecrübe ediniyor insan.yapamam nasıl olacak dediğin şeyleri kendi kendine uygulamaya basliyorsun igne vs :)
Hepsi gelip geçiyor ama inşallah olumlu sonuç alırsın sende hamile kalırsın sağlıkla. Stres yapma dr.una güven . B3nim su kadar yumurtam var su kadar toplandı vs.diyip kendini sıkıntıya sokma sorgulama saati saatine uygula herşeyi şimdiden suyunu bol iç.kendini o sürece hazırla sonu güzel olacak inşallah
Amin canım inşallahAllah razı olsun canım benim mübarek günlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)
Canım arkadaşımm güzel yüreklim çok üzüldüm nasıl sevinmiştim dicek bişey bulamıyorum üzülme demiyorum zamanla toparlıcaksın eminim ben hep yanındayım kuzum merak etme Rabbim o güzel gönlüne göre versin tüm duaların kabul olsun demekki hayırlı zaman değilmiş demekten başka bişey gelmiyor elden..Allah razı olsun canm iğnelere başladım bakalım çıktık bi yola Allah sonunu hayırlı etsn bütün keyfm kaçtı ama benm
![]()
Tabiki benden önce senden de alalım pozitif sonuçlar inşallah kuzum benim Çok zor canım çok. Ama inancliyiz allaha şükür gelen herşey kabulümüz inşallah sende bu günleri göreceksin. Ben bu gebeliği bile daha etrafima 10 gün önce söyledim. Annem ve kayinvalidem biliyordu sadece.bir de onlar var zeten bizi anlıyan. Gerisi boş. Güzel duaların ve dileklerin için teşekkür ederim canım. Benim hamileligimden daha güzel hamilelik sıkıntısız olanindan nasip etsin rabbim sana eminim sende bi kaç ay sonra hamileyim yazacaksın ve sağlıkla devam edecek
benim ankarada 10 bini buldu canimraporsuz canım benim özel hastaneye gidiyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında çok zor süreçler sonuçları güzel olur inşallah
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşlarım sayfanın başından beri hep pozitif olmaya çalıştım ve herkeside elimden geldiğinde rahatlatmaya iyi düşünmelerini sağlamaya çalıştım aynı şekilde bende bu şekilde destek aldım sizlerden bugün bu kadar kişinin yazdıklarını okuyunca bir kez daha şükrettim sizin gibi güzel dostlarım destekçilerim olduğu için. Bu kadar yaklaşmışken mutluluğa ona kavuşmaya böyle olması çok üzdü beni üzgünlükten de çok şoktayım açıkçası hiç beklemiyorduk ama tabikide herşey Allahtan çok şükür bugününe. O minicik keseyi görmek bile beni öyle mutlu ettiki edeceğim tek dua hepinizin pozitif sonuçlar almanız ve yavrularınızıda sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanız. Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi hiçbir zaman korktuğumuzla sınanmayalım inşallah. Ama yinede vazgeçmek yok elbet tekrardan yakalacağım o mutluluğu ve sonuna kadar da gideceğim inşallah. Hepiniz iyiki varsınız[/Q
Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm içim cız etti diyecek bir şey yok ne yazık ki.Hayırlısı olmasa Rabbim bize bunları yaşatmaz sende biliyorsun. İnşallah alan Allah elbet bir gün verecektir de.Sen zaten hep umutlusun herkese moral veriyorsun senin o kalbinin temizliğinin mükafatını Rabbim verecek eminim
Her gün iş çıkışında evime giderken yürüyorum bu aralar hava hep bulutlu her taraf gri mavi gökyüzü görünmüyor. Hep gözlerim gökte dolanıyorum aklıma siz geliyorsunuz ve bütün tanımadığım anne olmaya çalışan kadınlar. Herbirimiz için dua ediyorum. Kara kışın ardından nasıl bahar geliyorsa bu gıpgri bulutlar gidecek masmavi gökyüzü gelecek.Bizim de gönlümüze bahar gelecek yeşilleneceğiz masmavi olacak ruhumuz.Rabbim yardımcın olsun kuzum dermansız dert vermesin inşallah![]()
Yumurta toplamadan sonra hemen transfer oldunuz mu kızlar? Benim yumurtalarım dün toplandı. Bugün aradılar. Cuma gününe randevu verdiler. Ama o gün kontrol olacakmış. Transfer olmayabilirmiş. Neye bakılıyor o gün acaba? Ben transfer olacak diye hazırlamıştım kendimi.
Dlk2606
uzun süredir böyle sarsılmamış ve üzülmemiştim aldığım kötü haber karşısında.
O kadar ani ve beklenmedik oldu ki...
Kelimelerimi seçerken seni de üzmemeye gayret ediyorum ve biliyorum ki senin ve senin seven herkes için sancılı bir süreç olacak.
Bebek isteyen bir çok kadının başından geçen kötü bir tecrübedir maalesef bu olay. Umarım en kısa zamanda toparlanır ve meleğine kavuşursun.
Allah yar ve yardımcın olsun, dualarım seninle
Sende sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah dualarımdasını canım benimcanım geçmiş olsun rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah çok üzüldüm
haftasonu bakamadım şimdi baktım gördüm nasipte olmayan içinde elimizden birşey gelmiyor
pozitif olmana çok sevindim rabbim gönlüne göre versin
Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere Inşallah gzel sonuçlar alırsın ♡tamam canım şimdi anladım ben bursa da oturuyorum canım
Herkese merhaba;
bu sabah transferim gerçekleşti
2 embriyomdan 1 tanesi kalmış
o da 10 hücreli orta kalitede
duyduğumdan beri acayibim.
transfer sonrasında da istem dışı sürekli ağlayıp durdum
şimdi baş ağrısından ölmek üzereyim
bu şekilde transfer yaptırıp hamile kalan var mı aranızda