• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de kist için 3 ay menapoz iğnelerinden oldum. Ateş basmalarına hazırlıklı ol :))) Geçen hafta transfer hazırlıklarına başladık bakalım. Haziran başı transfer olacak inşallah

Canım çok mutlu oldum inşallah bu mübarek günlerde sendende alalım güzel haberler :dua: :KK200:

Kızlar transferin 6. Günü deyim uykudan gözümü açamıyorum ara sıra kasıklarıma kısa süreli ağrılar giriyor birde göğüslerime el değdiremiyorum damarlaştılar bazen umutlu bazen umutsuz oluyorum ama sürekli karnımla konuşuyorum ezan okunurkende elimi karnıma koyup burdakiler ve burda olmayıp anne olmak isteyen herkese dua ediyorum

Canım benim uyku dışında diğer belirtiler bende de olmuştu hadi az kalmış inşallah verirsin bize güzel haberler dualarımdasın :KK200: :dua:

Canim benim cok geçmiş olsun Rabbim sabır versin hepimizin ihtiyacı olan bu. Insallah hayırlısıyla bizler de anne olacağız gönülden ınanıyorum. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama bu da geçecek. Benim pozitif arkadasim:KK19: herşey cooook guzel olacak yeter ki umudumuzu yitirmeyelim. :KK200:

Canım benim Allahım razı olsun amin inşallah tabikide herşey güzel olacak Allahın izniyle bizi bekliyor yavrularımız biliyorum sadece biraz zaman ve sabır sonunda yakalayacağız o mutluluğu inşallah :KK200: :dua:

Dilekcim cnm benim okadar uzuldum ki anlatamam bitanem Allah guc kuvvet versin sabir versin cnm ne diyebilirm ki insallah rabbim daha iyisini daha hayirlisini vericektir senin o guzel kalbinden o ladar eminim ki daha seni hic gormemis olsam bile burdan o kadar guzel yansittin ki kendini bize eminim rabbim sana bana ve burdaki herkese er yada gec annelik duygusunu tattiracaktir en guzel zamanda cok guclu bir anne adayisin cnm benim sana inaniyorum bir diger deneme icin hemen ayaklanicaksin bunuda biliyorum :KK200:

Kuzucum benim Allah razı olsun. Öyle tabi kuzum her zaman hayırlısını istedim hiç bir zaman illa olsun diye diretmedim sadece ne hayırlı ise o olsun ve böylesi hayırlıymış Allahım gerçekten ne eylerse güzel eyler çok şükür her halime. Böyle düşündüğün içinde çok mutlu oldum kuzum her zaman elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırım hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Diğer deneme için şimdiden başladım hayal kurmaya :KK200:

İlk tüp bebek denememize başladık hadi hayırlısı inşallah.

Geçen hafta yazmıştım iğneleri yapmak korkutuyor diye . Bu akşam ilk iğnemi yaptım kendime . Hiç can acıtan bir şey değilmiş , sadece batırınca kendimi bir fena hissettim ( iğne korkum var ) . Bana doktorum fostimon 150 mg verdi, bunu kullanan daha önce hiç okumadım . Bu ilaçlar arasındaki fark nedir acaba ?

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah ilk denemende pozitif sonuçlar alman dileğimle :KK200: :dua:

İlki bilinmiyor
Sonra ikincisi kan uyuşmazlığından denildi ( anne negatşf baba pozitif olunca ilk hamilelikten sonra vurulması gereken aşı vurulmadı)
üçüncüsünde kanda pıhtılaşma teşhisi konuldu
dördüncüsü yine kanda pıhtılaşma şüpheleri
beşincisi dış gebelik
altıncısı yine kanda pıhtılaşma

bunlar 9 yıllık bir süreçte yaşandı
sonrasında o eşimden boşandık zaten.
ikinci evliliğimi yaptım 2 sene önce
sürekli hamile kalan artık hamile bile kalamıyordum
doktoralara gitmeye devam ettim tabi
sonrasında rahimde şekil bozukluğu teşhisi konuldu
histereskopi oldum
1 yıl geçti
şimdi de tüp bebek denedim
4. gün orta kalite 10 hücreli embriyom dün yerleştirildi
umarım herşey bu sefer güzel olur

Canım ne kadar da zor şeyler yaşamışsın ve buna rağmen hiç pes etmemişsin çok takdir ettim Allahım bu çektiğin zorlukları acıları bu sefer güzel sonuçlarla mükafatlandırır inşallah :dua:

Cnm kusura bakma yeni girebildim. Dün saat 5 e doğru yapıldı iyi geçti çok şükür sadece idrara sıkışık olmak zorladi. Dün gece öğretmen evinde kaldık merkeze de yakın di. Sabah 5 de çıktık geldik eve şimdi uzaniyorum. Sen neden öyle moral bozuyorsun kendini uzuyorsun. Yapma dua et bol bol bebisin seninle Rabbim ol dedikten sonra kaç hucreli olduğu mühim deil. Pozitif olalım biz hersey Allahtan inş güzel olacak.

Canım transferin olmuş seninde hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun yavrun inşallah :KK200: :dua:

ben de haziran da tüp bebeğe başlıycam sanırım amh değerim çok düşükmüş doktorum öyle dedi cumartesi randevumuz var eşimin spermiyogram sonuçlarını alıp doktorun yanına çıkacağız aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum tüp bebeğe başlayalım istiyorum bakalım doktorumuz ne diyecek endişeliyim de açıkçası :KK43:

Merhaba canım inşallah sende güzelce sıkıntısız bir şekilde başlarsın tedavine ve güzel pozitif sonuçlar alırsın baştan böyle strese girme güzel düşün ki güzel olsun. Allah yardım etsin canım :dua: :KK200:

Yumurta toplamadan sonra hemen transfer oldunuz mu kızlar? Benim yumurtalarım dün toplandı. Bugün aradılar. Cuma gününe randevu verdiler. Ama o gün kontrol olacakmış. Transfer olmayabilirmiş. Neye bakılıyor o gün acaba? Ben transfer olacak diye hazırlamıştım kendimi.

Canım kan değerlerine ve rahim kalınlığına bakıp karar verirler muhtemelen aslında olurdu ama belki ohss riskine karşı falan tedbirdir geç olsun güç olmasın kuzum inşallah alırsın yavrunu hayırlısıyla :KK200: :dua:

İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda saol. Bu sefer süreç zorlu 4 yumurta var ve dr bu denemede 5.gün e bekletecek ayrıca pgt ve cgh yapılacakmış işim zor bu kadar az yumurtayla pgt den döner mi pek umudum yok ama tabii kısmet artık akışına bıraktım canım elden bir şey gelmiyor.Sen nasılsın

Aa kuzucum yeniden başlamana çok sevindim ya Allahım bu sefer güldürsün yüzünü çektiğin zorlukları en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah hiç canını sıkma hepside çok kaliteli bir şekilde geri gelecekler sana inşallah her zaman dualarımdasın kuzum benim :KK200: :dua:

Kuzucum benim Allah razı olsun bende çok üzüldüm ama herşey Allahtan elden birşey gelmiyor inşallah tekrardan güzel haberler veririm size :dua: Tabiki benden önce senden de alalım pozitif sonuçlar inşallah kuzum benim :KK200:
Aynen kuzucum tabiki herşey Rabbimden inşallah hayırlı zamanda evladına kavuşacaksın sende canm arkadaşım :dua: Hayırlısı hepimizn hakkındaa :KK200:

Back
X