Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Kesenin boyutu henüz küçük gözükmeyebilir diye kuzum birde hcg nin 3000 in falan üstünde olması gerekiyor diye biliyorum. Hiç endişelenme sağlıklı bir şekilde göreceksin keseyide kalp atışınıda kuzum benim dualarımdasın her zaman
Çok şükür iyiyim kuzum aklıma gelmediği sürece iyiyim ama bazen hayalini kurduğum birşey aklıma gelince bi tuhaf oluyorum geçecek bunlarda tamamen zamanla inşallah
Kesenin boyutu henüz küçük gözükmeyebilir diye kuzum birde hcg nin 3000 in falan üstünde olması gerekiyor diye biliyorum. Hiç endişelenme sağlıklı bir şekilde göreceksin keseyide kalp atışınıda kuzum benim dualarımdasın her zaman
Çok şükür iyiyim kuzum aklıma gelmediği sürece iyiyim ama bazen hayalini kurduğum birşey aklıma gelince bi tuhaf oluyorum geçecek bunlarda tamamen zamanla inşallah
Canım kan değerlerine ve rahim kalınlığına bakıp karar verirler muhtemelen aslında olurdu ama belki ohss riskine karşı falan tedbirdir geç olsun güç olmasın kuzum inşallah alırsın yavrunu hayırlısıyla
Anladım kuzum olsun hayırlısı olsun biliyorum beklemek sıkıntılı baya ama inan çabuk geçiyor geç olsun güç olmasın inşallah hayırla al yavrunu Allahın izniyle