- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi kinalikadin
- #15.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hematom deniyor sanırım kanama alanı oluşmasına. Yakın bir arkadaşımda da aynı durum oldu onun kanaması bir kaç gün sürdü ama maşallah sağlıkla doğumu gerçekleşti kızı oldu çok şükür. Hiç korkma Allahın izniyle böyle durumlar olabiliyor normal. Her şey yolunda gidecek inşallah Rabbim sağlık versin şifa versin sana canım benimKızlar çok kötü bir gün geçirdim. Öğlen saatlerinde yoğun kanamam oldu. Hemen doktoruma gittim. Neyse ki bebek ve kese gayet sağlıklı. Kalp atışlarını da duyduk. Kesenin etrafında kanama alanı oluşmuş. Zamanla kapanır dedi doktor. Ama tabi daha az bir ihtimalle kanama alanı büyüyüp düşüğe de sebep olabilir dedi. Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Çok korktum. 11.haftama kadar en ufak bir lekelenme bile olmamıştı. Şimdi durdu kanama inşallah bir daha olmaz ve o kanama alanı kaybolup gider![]()

İşte bende bundan korkuyorum:-/Ben öyle olduğunu bilmiyordum.. üzdü şuanda(
benim dış gebeliğimde de değerlerim hızla yükselmişti,
ikiz olduğunu falan düşünmüştüm
sonra ultrasonda bakarken doktor tüpteki keseyi gösterince şok olmuştum.
Şuan enfeksiyon tedavi edildi herşey normale döndü tekrar.Değerlerin iyi gibi görünüyor bence her şey yolunda. Enfeksiyon derken ben okumamıştım senin yazdığını crp kaç? ateş var mı
Teşekkür ederim. Evet canım hematom deniyor. Şimdilik kesildi gibi kanama umarım devam etmez. Bugün o kanı görünce ömrümden bir 10 yıl gitti. Annelik, gebelik resmen delilik. Her anı kaygı ve stres dolu.Hematom deniyor sanırım kanama alanı oluşmasına. Yakın bir arkadaşımda da aynı durum oldu onun kanaması bir kaç gün sürdü ama maşallah sağlıkla doğumu gerçekleşti kızı oldu çok şükür. Hiç korkma Allahın izniyle böyle durumlar olabiliyor normal. Her şey yolunda gidecek inşallah Rabbim sağlık versin şifa versin sana canım benim![]()
Geçmiş olsun cnm . Rabbim hayirlisiyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin. Yorma kendini bol bol dinlen. Gececektir Allahın izniyle...
çok geçmiş olsun..
bol bol dinlen
oluyor gebeliklerde böyle şeyler..
yorma kendini
Kızlar çok kötü bir gün geçirdim. Öğlen saatlerinde yoğun kanamam oldu. Hemen doktoruma gittim. Neyse ki bebek ve kese gayet sağlıklı. Kalp atışlarını da duyduk. Kesenin etrafında kanama alanı oluşmuş. Zamanla kapanır dedi doktor. Ama tabi daha az bir ihtimalle kanama alanı büyüyüp düşüğe de sebep olabilir dedi. Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Çok korktum. 11.haftama kadar en ufak bir lekelenme bile olmamıştı. Şimdi durdu kanama inşallah bir daha olmaz ve o kanama alanı kaybolup gider![]()
Amin canım. Hepimizin evladını sağlıkla bağışlasın inşallah.Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla evladını sana bağışlasın dinlen canım bu aralar
İşte bende bundan korkuyorum:-/
Her seferinde 2 kat artıyordu diil mi değer .
Hiç bir belirti yok muydu ağrı falan?
Ama doktorunun ısrarla çağırmasının bir nedeni olmalı canım.yok hiçbir belirtim yoktu
hatta o zaman doktorum ısrarla çağırmıştı beni muayneye
normalde muaynem 3 gün sonraydı
gittim ve o akşam ameliyata aldılar beni
yani sende böyle birşey sezinleseydi doktorun hemen çağırırdı
Çok çok geçmiş olsun canım..Kızlar çok kötü bir gün geçirdim. Öğlen saatlerinde yoğun kanamam oldu. Hemen doktoruma gittim. Neyse ki bebek ve kese gayet sağlıklı. Kalp atışlarını da duyduk. Kesenin etrafında kanama alanı oluşmuş. Zamanla kapanır dedi doktor. Ama tabi daha az bir ihtimalle kanama alanı büyüyüp düşüğe de sebep olabilir dedi. Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Çok korktum. 11.haftama kadar en ufak bir lekelenme bile olmamıştı. Şimdi durdu kanama inşallah bir daha olmaz ve o kanama alanı kaybolup gider![]()
Çok geçmiş olsun canım dinlen sürekli kalkma ayağa ihtiyaç harici.. bu günleride atlatsaydık allahın izni ile çok zor gerçekten. Rabbim hepimize zamanında sağlıkla doğum nasip etsin.benim lekelerim kahverengi bi geliyor bi kayboluyor.ama geçen cumartesi ilk defa kırmızı geldi dünya tepeme indi sanki şükür bi sorun yok ama . Daha beterinden korusun rabbim.mucizelerimizi bize bagislasinKızlar çok kötü bir gün geçirdim. Öğlen saatlerinde yoğun kanamam oldu. Hemen doktoruma gittim. Neyse ki bebek ve kese gayet sağlıklı. Kalp atışlarını da duyduk. Kesenin etrafında kanama alanı oluşmuş. Zamanla kapanır dedi doktor. Ama tabi daha az bir ihtimalle kanama alanı büyüyüp düşüğe de sebep olabilir dedi. Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Çok korktum. 11.haftama kadar en ufak bir lekelenme bile olmamıştı. Şimdi durdu kanama inşallah bir daha olmaz ve o kanama alanı kaybolup gider![]()
Sorma canm ya bir atlatsaydık hayırlısıyla şu dönemleri. Stres sıkıntı sürekli. Sana da çok geçmiş olsıun. Ben de öğlen işyerinde tuvalete gidip kıpkırmızı kanı görünce şok geçirdim. İnşallah tez zamanda atlatırız.Çok geçmiş olsun canım dinlen sürekli kalkma ayağa ihtiyaç harici.. bu günleride atlatsaydık allahın izni ile çok zor gerçekten. Rabbim hepimize zamanında sağlıkla doğum nasip etsin.benim lekelerim kahverengi bi geliyor bi kayboluyor.ama geçen cumartesi ilk defa kırmızı geldi dünya tepeme indi sanki şükür bi sorun yok ama . Daha beterinden korusun rabbim.mucizelerimizi bize bagislasin
kime gidiyorsun canım ben selim bey e gidiyordum onda yumurta takibi yaptık 3 ay çatlatma iğnesi klomen işe yaramadı 2 ay ara verdim daha doğrusu vazgeçmiştim bunaldım sonra nuray hanım ı tavsiye ettiler şimdi ona gidiyorum daha bir kere gittim tahliller yaptı hormonlar güzel amh düşük çıktı cumartesi tekrar gidicez hızlı olmamız lazım dedi telefonda ne olacak bilmiyorumBen de Jimerdeyim![]()
Ben Suat Beye gidiyorum canım Tüp Bebek uzmanı eskiden Cenk Beye gidiyordum ama o da zaten Tüp bebek bölümüne yönlendirdi . Hayırlısı olsun tedavinizkime gidiyorsun canım ben selim bey e gidiyordum onda yumurta takibi yaptık 3 ay çatlatma iğnesi klomen işe yaramadı 2 ay ara verdim daha doğrusu vazgeçmiştim bunaldım sonra nuray hanım ı tavsiye ettiler şimdi ona gidiyorum daha bir kere gittim tahliller yaptı hormonlar güzel amh düşük çıktı cumartesi tekrar gidicez hızlı olmamız lazım dedi telefonda ne olacak bilmiyorum
hayır kuzu bn istanbuldayim pki bizim tüp bebek olduğu için ilaçların devamını onlar mi söyluyorEvet canım kadın doğumcu. Sende ankaradamiydin ben cukurambar koruya gidiyorum memnunum hem dr.hem hastaneden
oooooo cok gzel bi haber bu insallh sağ sağlık alırız bbislerimizi. Ilk testten 15gun sonra keseye cgriyolar bnde pazartesi salı gibi gtcemverdim canım hamileyim![]()
aaaa çok üzüldüm kuzum ya geçmiş olsun inşallah geçer kanamman bol bol dinlen yorma kendiniKızlar çok kötü bir gün geçirdim. Öğlen saatlerinde yoğun kanamam oldu. Hemen doktoruma gittim. Neyse ki bebek ve kese gayet sağlıklı. Kalp atışlarını da duyduk. Kesenin etrafında kanama alanı oluşmuş. Zamanla kapanır dedi doktor. Ama tabi daha az bir ihtimalle kanama alanı büyüyüp düşüğe de sebep olabilir dedi. Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Çok korktum. 11.haftama kadar en ufak bir lekelenme bile olmamıştı. Şimdi durdu kanama inşallah bir daha olmaz ve o kanama alanı kaybolup gider![]()
çok sağol canım. İlk bir yoğun kırmızı kanama oldu sonra kesildi biranda. İnşallah tekrarlamaz çok korktukaaaa çok üzüldüm kuzum ya geçmiş olsun inşallah geçer kanamman bol bol dinlen yorma kendini
sağol canım inşallah sanırım beni de suat bey e yönlendirir nuray hanım memnunmusun çok duydum isminiBen Suat Beye gidiyorum canım Tüp Bebek uzmanı eskiden Cenk Beye gidiyordum ama o da zaten Tüp bebek bölümüne yönlendirdi . Hayırlısı olsun tedaviniz