- Konu Sahibi kinalikadin
- #16.021
Kızlar yarın 5. Gün embriyosu blastokist transfer yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bu arada arefe günü transferimin 11. Günü olmuş oluyor. Test yapsam kesin sonuç verir mi sizce. Umarım çifte bayram yaparım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımVeee acikliyorum. Hamileyim![]()
Ne sıkması içini dökmek istersen dinlerim burası rahatlama yeri çnkü bence. Her konuda. Nasılsın merak ettim seni :)
Kızlar çok ktüyüm kanamam var![]()
Doktorun bişey söylemedi mi?Kızlar mrb, 12 mayısda blast transferim olmuştu. Bugün kese kontrolü vardı. Karından ultrason yapıldı. Kese görüldü ama içindr birşey yok bu normal mi, yolk saç deniliyor sanırım.
Gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsinVeee acikliyorum. Hamileyim![]()
Canım çok geçmiş olsun bu mübarek günlerde rabbim korur o meleğiCnm nasıl oldun Dr a gittin mi. Ah kuzum inş bebisinle dönersin evine. Rabbim esirgesin yavrunu.
Canım kaçıncı günde test yaptın bugün benim 10.günüm ama bende hiçbir belirti kalmadı önceleri kaşıklarım ağrıyordu âmâ şimdi oda yok benimki olumsuz sanırım onun için test de yapmak istemiyorumVeee acikliyorum. Hamileyim![]()
Ay negüzel maşaallah dikkat editosn kendne imşaaalah Bebişin seninle olur bir ömür neşni kaybetme rabbim yardımcın olsun :) benm bugün degil gecen hafta persembw günü toplamamı oldu. 22 yumjrtadsn 21 olgundu 19 döllendi ama suan 12embryo kaldı ve donduruldu şükür ki hepsi 5.güne gitti embriyolog cok iyi bir sonuc dedi Allahm benmde herkesnde yardımcısı olsun embryolar güzel ama tutunur mu bikemem inşaallah tutunur inşaallah tek seferde kavusurum yavrua beni orda beklşyolar öyle 12 cocugum :), :) :)İyiyim :)
Transferin 5. Günü bugün
2. Günü Kıbrısa geldim. Hem kafam dağılır hemde daha rahat ederim diye düşündüm.
Herşeye çok dikkat ediyorum
Her öğün öncesi 4 tane kayısı yiyorum
Öğlenleri 1 dilim avokado yada kivi
Akşamları avokado kompostosu
Böylelikle kabızlık sorunu çekmiyorum. Otelde olmanın avantajı yeme içme konusunda dikkat edebilmemi sağlıyor.
Denize havuza girmiyorum. Sık sık yorucu olmayan yürüyüşler yapıyorum.
İlaç ve iğnelerimi düzenli kullanıyorum. İğnenin morartmasını önlemek için çeşitli taktikler deniyorum kendimce. Şuan için en iyisi iğneden sonra buz uygulamak. Östorojen bantı kullanıyorım 2 günde bir değiştiriyorum. Birde progestan içerikli jel. Hemşire çubuğu sonuna kadar sokup uygulamamı önerdi. O şekilde uyguladığımdan beri daha rahat ettim. Çok fazla birikme olmuyor ve tahriş etmiyor. Vitamin haplarını ve diğer haplarımı da düzenli kullanıyorım.
Yani pıtpıtın bana tutunması için elimden gelen herşeyi yapıyorım. Bundan sonrası ona ve yaradana bağlı.
İki gündür kasıklarımda batmalar oluyor. Göğüslerimde yanma ve aşırı büyüme var ama bunu kullandığım ilaçlara bağlıyorum. Umarım pıtpıt bana tutunmuştur.
Senin de bugün yumurtaların toplanmış. Hepsi sağlıkla gelişir inşallah ve 1. Sınıf embriyoların olur :)) ve sana sıkı sıkı tutunurlar.
Merak edip ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Dualarımdasın..
Neoldu canım hayrolsn iyisindir inşallahKızlar çok şükür evimdeyim büyük tehlike atlattım ama şuan iyiyiz. Lütfen ağrılarınızı dikkate alın hatta her türlü sorunu dikkate alın erken müdahale gerçekten çok önemliymiş
Amin cnmGözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin
Canim selamBirde kullandığınız ilaçlar nedir acaba ben şuan multivitamin kullanıyorum.Genital yolla progestan ve estrofem ağız yoluyla tablet bu üçünü kullanıyorum.Herkes farklı ilaçlar alıyor merak ediyorum bende hangi ilaçlar daha etkili olur acaba diye..
Canim. Transferim 20 mayista yapilmisti bugun de gebelik testi yaptırdım. Sen simdi test yaptirsan buyuk ihtimalle sonuc cikarCanım kaçıncı günde test yaptın bugün benim 10.günüm ama bende hiçbir belirti kalmadı önceleri kaşıklarım ağrıyordu âmâ şimdi oda yok benimki olumsuz sanırım onun için test de yapmak istemiyorum
Ay negüzel maşaallah dikkat editosn kendne imşaaalah Bebişin seninle olur bir ömür neşni kaybetme rabbim yardımcın olsun :) benm bugün degil gecen hafta persembw günü toplamamı oldu. 22 yumjrtadsn 21 olgundu 19 döllendi ama suan 12embryo kaldı ve donduruldu şükür ki hepsi 5.güne gitti embriyolog cok iyi bir sonuc dedi Allahm benmde herkesnde yardımcısı olsun embryolar güzel ama tutunur mu bikemem inşaallah tutunur inşaallah tek seferde kavusurum yavrua beni orda beklşyolar öyle 12 cocugum :), :) :)
Tebrik ediyorum canım, maşallah hep böyle haberlerle gelin kızlar :))))Veee acikliyorum. Hamileyim![]()