• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarımm merhaba nasılsınızzz salı günü opu oluyorum Allah izin verirse heyecan tavan bendee :KK200: birde e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı.
E2: 2862
Progesteron: 1.17 sizce değerler iyi mi transfer erteleme söz konusu olmaz inşallah :dua::dua:

Canlarımm merhaba nasılsınızzz salı günü opu oluyorum Allah izin verirse heyecan tavan bendee :KK200: birde e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı.
Progesteron: 1.17 sizce değerler iyi mi transfer erteleme söz konusu olmaz inşallah :dua::dua:
Saol kuzucum inşallah olumlu sonuçlanır:dua: e2 iyi gayet progesteron 1 ve altı istenir ancak kimi dr transferi yapıyor yine de. Hatta bir arkadaş gebe kalmıştı buradan progesteron 1 in üstüydü onunda

Saol kuzucum inşallah olumlu sonuçlanır:dua: e2 iyi gayet progesteron 1 ve altı istenir ancak kimi dr transferi yapıyor yine de. Hatta bir arkadaş gebe kalmıştı buradan progesteron 1 in üstüydü onunda
Kuzucum inşallah bakalım referans aralıklarında normal gösteriyor ama doktor ne dicek bekleyip göreceğiz :KK54: Sen nasılsın kuzumm giremedm bikaç gündür bi sıkıntı yok dimi herşey yolunda?

Hic heyecanlanmana gerek yok panik stres yapma. Hemen olup bitecek. Ne oldugunu anlamayacaksin bile. Sadece opudan sonra bol bol sivi tuketmeye dikkat et. Ben ohss oldum transferim ertelendi. Umarim hicbir sorun yasamadan herseyi atlatirsin.

Kuzucum inşallah bakalım referans aralıklarında normal gösteriyor ama doktor ne dicek bekleyip göreceğiz :KK54: Sen nasılsın kuzumm giremedm bikaç gündür bi sıkıntı yok dimi herşey yolunda?
Yok şükür canım işte aramalarını bekliyorum döllenme var mı yok mu diye. İnşallah hayırlısı olur kuzum. Referans aralığı tesavi sırasında bakılmıyor diye biliyorum ama tabii senn merkezin yöntemi farklı olabilir dr doğrusuna karar verir zaten.

Kizlar aranizda düzgün korkmaz a giden var mi? Ben ona gidiyorum. Ne tahlil yaptik ne biseu herseye ultrasonla karar verdi. Burdan baktigimda degerler havalarda ucusuyo herkes tahlil yaptirmis. Bende mi sorun yok, yoksa doktorum da mi sorun var bilemedim.
Tahlil yapmadan ultrasonla karar vermesi ilginç güven tavan herhalde dr unda:KK48:

Tahlil yapmadan ultrasonla karar vermesi ilginç güven tavan herhalde dr unda:KK48:

Doktorumun guveni tavan cok sukur benim de ona guvenim sonsuz. Ama burada gorunce yine de insan acaba diyor. Tabii ki onceden yaptirdigim sonuclarla gitmistim doktoruma. Sadece tedavi evresinde herhangi bir tahlil yapmadik. Vardir bir bildigi demek istiyorum

kuzu hemen kendi dr gittim muayene etti kanama olur korkma dedi kese daha çok küçük dedi pazartesi tekrar kan vercem haftaya pzrtesside gtcem tekrar sadece anlamadığım tekrar niye kan istedi inşallah iyi bişey yoktur :110: ilaçların bazılarını kesti pruluton vuruldum bide
Bişey yoktur cnm sen içini ferah tut.ALLAHIN izniyle bebisin büyüyecek annesi :anneadayı: . Coraspirin i mi kesti acaba. Kanama olunca genelde onu kesiyorlar. İğne lerini ihmal etme cnm.:dua:

Yok şükür canım işte aramalarını bekliyorum döllenme var mı yok mu diye. İnşallah hayırlısı olur kuzum. Referans aralığı tesavi sırasında bakılmıyor diye biliyorum ama tabii senn merkezin yöntemi farklı olabilir dr doğrusuna karar verir zaten.
Ay sen opu mu oldun kuzumm ben kaçırmışm haberm yoktuuu:olamaz: kaç yumurta toplandı ay hadi bakalımm inşallah güzel haberlerle gel bizeee:KK15::dua:

Senin dr dan şüphe ediyorum. 10 tane yumurtan var yaşına göre çok az demesi çok enteresan böyle bir şey yok. 10 yumurta idealdir en az 5 en fazla 10 ya da 15 yumurta istenir zaten. 10 un üstü ohss riski demektir. Yaşına göre az saçmalık herkesin bünyesi farklıdır ve her ay vereceğin yumurta sayısı değişir alınan ilaca göre farklılaşır çok yumurta da kalitesiz olma ihtimali var boş çıkma ihtimali var nasıl böyle bir konuşma yapar. Moral bozuyor dr un yazık ona giden hastalara.. sen önüne bak canım bu tip dr lar tedavi sürecini zorluyor abartmakta usta oluyorlar maalesef inş olumlu sonuç alırsın
Heralde kaliteli gözüken 10 tane var demek istedi biraz fazka mükemmelliyetçi oldugunu düşünüyorum doktorun. Elhamdülillah yine iyi cıktı m sanada gecrmiş olsun inşaallah güzel sonuclar alırsın canım

Senin durumun süpermiş :)
Dondurulmuş embriyoların tutunma şansı daha yüksek diye duymuştum.
Benim tek şansımdı 1 tanecikti
4. Gün apartopar transfer ettiler işte
Ben çok ümitli değilim ama yine de keşke dememek için herşeyi yapıyorum
Sonucun olumlu olmasını çok istiyorum..
Sağol canım bence bu embryo coklugu yada kaçıncı günle alakalıdır değilya ben burda neler gördüm oyuzden duaya devam. Allah yardımcın olsun bu kaçıncı günün şimdi. İnşaallah güzel haberlerini alırız :)

Back
X