Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
yaa ben transferin 5. günü ve 7. günü gidip kan testi yaptrmıştım :) 5. gün 18 di 7. gün 61 di sonuc :)bugn 9. günü. salı günü gidicez kesinleştirmek için.
Amin kuzum saolasın. Ağrım çok hala da geçmedi. 10 tane toplanmış ama 5 6 tanesi işleme uygunmuş dr embriyoloğu aradı odasında dinlenirken tam belli de değil sanırım işleme kaç tane girer kabaca söyledi embriyolog.
Benim pozitif iyi niyetli kuzum iyi ki varsın insana nasıl moral veriyorsun yaainşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız bir tanem bende artık akışına bıraktım hayırlısı diyorum
Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin darısı bizlere benim de bugün transferim yapıldı test günüm arefe gününe denk geliyor dua et benim için de hamile duası kabul olur
Allah razı olsun kuzum inanın annemler benim için transfer gününe kadar 41 tane meryem süresi okudular onun duası yapılırken sizleride içine koyarak bağışlandı ayrıca sana naçizane tavsiyem ezan okunurken elini karnına koy dua et bebeklerine konuş kalkarken günaydın yatarken iyi geceler de biz eşimle öyle yaptık hatta birbirimize diyordum biri bizi görse deli der diye ama hep konuştuk onlarla
Zaten göbekler opudan itibaren şişmeye başlıyor ve önden gidiyor bu arada sakın yapma derim bekle cuma günü yap mübarek güpnde güzel haberini alırız inş
Genellikle pko'lular Ohss oluyor o yüzden sordum. Bende Pkoluyum. neredeyse 4 yıl oldu tedaviye başlayalı, bir kez tüp bebek denedik. Öncesinde hep iğne, ilaç kullandık ama olmadı. Bu ay yeniden transfer olacağım. İnşallah bu sefer olur.
Allah razı olsun kuzum inanın annemler benim için transfer gününe kadar 41 tane meryem süresi okudular onun duası yapılırken sizleride içine koyarak bağışlandı ayrıca sana naçizane tavsiyem ezan okunurken elini karnına koy dua et bebeklerine konuş kalkarken günaydın yatarken iyi geceler de biz eşimle öyle yaptık hatta birbirimize diyordum biri bizi görse deli der diye ama hep konuştuk onlarla
Ayyyy hayırlı olsunn bende alırmıyım acaba bu sonucu..
Benim kasıklarımda hafif hafif ağrılar ve gögüsümde dokunduğumda hatta yatarken bile cok ağrı var başka bir hissiyatım yok sizce tutunma olmasaydı olurmuydu bu ağrı yinedee