- 28 Aralık 2017
- 818
- 1.779
- 33
- 34
- Konu Sahibi kinalikadin
- #16.521
İnşallah canım arkadaşım merakla bekliyorum haberleriiiCanım benim maşallah çok güzel. Umuyorum ki senden de pozitif haberi alacağız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım arkadaşım merakla bekliyorum haberleriiiCanım benim maşallah çok güzel. Umuyorum ki senden de pozitif haberi alacağız![]()
Sorma canmm zaman hiç geçmicek gibi hissediyordum ama nasıl geçti anlamadım bile inşallah sonu güzel olsunGeçmiş olsun.. ohhh ohhh hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah çok gzel embiriyolarin olacak :) adeti beklerken onu oldu zaman nasıl geçiyor kuzum♡♡
Canım ilk denemem dualarım 5. güne sağlıkla gitmeleri yönünde inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bekliyorum bugün gelecek haberi hayırlısylaHayırlı olsun cnm. 5.gune gidilecek mi ? Daha once denemeniz oldu mu bilmiyorum.bnm ilk olumsuz olmuştu şimdi idrar testinde 2. Deneme olumlu görünüyor inşa kandada iyi çıkar. Umarım kaliteli yumoslar iniz olur. Ve bu defa hayallerine kavusursun. Rabbim yardımcin olsun inş.![]()
Hanımlar 2 transferimde de 8. gün adet başladı
normalde bu kadar erken başlamaz hatta ilaçların etkisiyle negatif bile olsa adet gecikmesi yaşanırmış
böyle birşey yaşayan ya da etrafından duyan var mı?
doktorumun yorumu ya embriyolarda ciddi genetik sıkıntı var vücut atıyor ya da rahimde göremediğimiz bir problem var dedi
Geçmiş olsun canım . Yaşamadım ben ama her vücut farklı oluyor . Ornegin histeroskopi olduktan sonra estrofem kullaniyordum ve gunum gelince hemen adetim başladı halbuki dr.um adet olunmaz normalde diye sokturucude yazmıştı.kullanamdim.dedigi gibi sıkıntı olabilir.genetikte rahim kabul etmiyor olabilir.Hanımlar 2 transferimde de 8. gün adet başladı
normalde bu kadar erken başlamaz hatta ilaçların etkisiyle negatif bile olsa adet gecikmesi yaşanırmış
doktorumun yorumu ya embriyolarda ciddi genetik sıkıntı var vücut atıyor ya da rahimde göremediğimiz bir problem var dedi
Canım canımmm Diloşummm inşallahhh telefonun başında bekliyorum bakalım kaçı döllendi merakten gece gözüme uyku girmedi inşallah kaliteli olurlar 5. güne giderler of bu bekleyişler bitmeyecekBenimde dualarım sizlerle canm arkadaşım
![]()
Hanımlar 2 transferimde de 8. gün adet başladı
Kızlar gunaydin
Hastaneden haber bekleyen herkese olumlu haberler almasını diliyorum.hamislerde sağlıklı 9 ay lik süreç nasip etsin rabbim.
Kızlar gunaydin
Hastaneden haber bekleyen herkese olumlu haberler almasını diliyorum.hamislerde sağlıklı 9 ay lik süreç nasip etsin rabbim.
Canım canımmm Diloşummm inşallahhh telefonun başında bekliyorum bakalım kaçı döllendi merakten gece gözüme uyku girmedi inşallah kaliteli olurlar 5. güne giderler of bu bekleyişler bitmeyecekBenimde dualarım sizlerle canm arkadaşım
![]()
Iyiyim çok şükür can arkadaşımnasılsın bir tanem bebiş nasıl hareketlerini farkediyormusun
hayır hiç bir sorun görülmediBenim 14 gün sonra başlamıştı. Size histereskopi yapıldı mı rahim içinde sorun görünmüş müydü?
test günüm yarındıCanım kaçıncı günündü bıgün test yaptın mı negatif mi çıktı? Yani bende duydum bir kaç kez böyle adet olanı ama 2 seferdir olması nedendir bilemedim araştırılması gerek hayırlısı olsun hakkında inşallah![]()
Iyiyim çok şükür can arkadaşım
Yok daha hissetmiyorum :))
Şaka gibi büyüyoruz galiba baksana kaçar haftalık olduk :) şükürler olsun .bazen eski mesajlara bakıyorum ne aşamalar yasanmış özelliklede sen canım sabrın sonu selamet işte
hayır hiç bir sorun görülmedi
test günüm yarındı
pazar akşam kanama başladı pazartesi 9. gündü dr çağırdı test istedi 0,1 çıktı ama zaten baya yoğun kanamaydı devam da ediyor hala normal adet yani
teşekkür ederim
Ayyy canım benim allah razı olsun hepimiz çatlamıştık valla :)) inşallah seninde bubgunlerini göreceğiz.insallah sağlıklı hamile kalmak nasip etsin rabbim.guzel haberlerini almak en kısa zamanda nasip olsunAllahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin canım benim bende bakıyorum vay be neler neler konuşmuşuz diyorum seni burda kendi sonucumu bekliyormuşum gibi heyecanla beklediğimiz günü hiç unutmuyorum zaten![]()
hayır yok zaten 2 yumurtam vardı onların ikisi de döllenmişti şaşırmıştım hatta mucize gibi gelmişti ikisinin de döllenmesiAnladım canım Allah yardımcın olsun ama üzülme stres yapma nelerin çözümü yokki vardır böyle olmasınında bir nedeni ve çözümü başka dondurulmuşun var mıydı
daha erken ama bir ihtimal dedim ben oğlanda 19+2de hissettimIyiyim çok şükür can arkadaşım
Yok daha hissetmiyorum :))
Şaka gibi büyüyoruz galiba baksana kaçar haftalık olduk :) şükürler olsun .bazen eski mesajlara bakıyorum ne aşamalar yasanmış özelliklede sen canım sabrın sonu selamet işte
Amin canım yaa valla öyle neler geldi neler geçti. Çok şükür bin şükür muradimiza erecegiz inşallah buradaki diğer kızlara da nasip olsun.daha erken ama bir ihtimal dedim ben oğlanda 19+2de hissettim
maşallah kuzulara seninle bebek kaybı yaşadığımız bir topicte tanıştık ordan buraya zaman neler gösterdi
şükür rabbim tekrar nasip etti sağlıklada kucağımıza alırız kuzuları
eski mesajyarı okuyanca inanamıyorum neler yaşamışız diyorum