- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- 158
- Konu Sahibi kinalikadin
- #16.541
evet kuzum göründü bakalım inşallah cuma günü hayırlı şeyler olurcanım keseniz görünmüş dr tarafından gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kuzum göründü bakalım inşallah cuma günü hayırlı şeyler olurcanım keseniz görünmüş dr tarafından gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin
benim oğlumda hemen karnım çıkmıştı kimseye benim hamile olduğumu söylememe gerek kalmıyordu belli ediyordu kendini bunda da öyle oldu karnım hemen çıktı. aslında oğlumda 17-18 haftalarda hissediyordum şimdi düşününce kelebek kanat çırpışı gibi oluyordu içimde birşey ama ben anlamıyordum gaz sanıyordumAmin canım yaa valla öyle neler geldi neler geçti. Çok şükür bin şükür muradimiza erecegiz inşallah buradaki diğer kızlara da nasip olsun.
Sabah kalkınca hala karnım düz.ama aksama doğru çıkıyor) genelde ilk gebelik geç hissedilirmis canım.sen bu bebisi erken hissedeceksin. Randevun var mı bu günlerde
Inşallah kuzum dr yoktu başka dr baktı oda dedi cumaya kadr 5000 olur cuma görürüz dedi acaba tekrar veriyimmi kan ? Yok suanlik bişey kuzum inşallah olmaz bidaha.♡♡O zamana kadar büyür karından gözükür kuzum merak etme zaten genelde beta hcg 5000 olmadan karından gözükmüyor benim gördüğümde 4000 di karından gözükmüştü inşallah cuma günü sende göreceksin kanama falan devam ediyor mu canım![]()
Zaman şu gibi akıyor kuzum inşallah sonu çok gzel olacak. Bende uyum dün kanamam olunca gittim gördüm çok minicik daha cuma tekrar gtcem inşallah gzel gder ♡♡♡Sorma canmm zaman hiç geçmicek gibi hissediyordum ama nasıl geçti anlamadım bile inşallah sonu güzel olsunSen nasılsn canm bebiş iyi dimii ??
Aramayacaklar artık canım yarın direk gidecem orada öğrenecem sonucuSagol kuzum inşallah bidaha olmaz. Sen nasılsın aradilarmi?
hayır hiç bir sorun görülmedi
test günüm yarındı
pazar akşam kanama başladı pazartesi 9. gündü dr çağırdı test istedi 0,1 çıktı ama zaten baya yoğun kanamaydı devam da ediyor hala normal adet yani
teşekkür ederim
Ayyy canım benim allah razı olsun hepimiz çatlamıştık valla :)) inşallah seninde bubgunlerini göreceğiz.insallah sağlıklı hamile kalmak nasip etsin rabbim.guzel haberlerini almak en kısa zamanda nasip olsun
hayır yok zaten 2 yumurtam vardı onların ikisi de döllenmişti şaşırmıştım hatta mucize gibi gelmişti ikisinin de döllenmesi
Benim yarın belli olacak kuzum ya 5.güne gidip gitmedikleri ona göre transfer olacam 2 tane kaldı zaten benim bakalım hayırlısıİnşallah canım arkadaşım merakla bekliyorum haberleriiiSenin bebişlerden haber varmı ne durumdaymış kuzucuklar
![]()
Inşallah kuzum dr yoktu başka dr baktı oda dedi cumaya kadr 5000 olur cuma görürüz dedi acaba tekrar veriyimmi kan ? Yok suanlik bişey kuzum inşallah olmaz bidaha.♡♡
Aramayacaklar artık canım yarın direk gidecem orada öğrenecem sonucu
Canım benim Allah sana ve bebeğine de sağlık nasip etsinKızlar gunaydin
Hastaneden haber bekleyen herkese olumlu haberler almasını diliyorum.hamislerde sağlıklı 9 ay lik süreç nasip etsin rabbim.
Kızlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Doktorumu aramayıp sizlere soruyorum daha çok güveniyorum nerdeysekuru kayısı kuru erik çok tüketiyorum hergün aksamdan suya ıslatıp sabah suyunu içip kendisini yiyorum. Ananası denemedim hiç. Onu da yapabilirim. Annem yanımda sağolsun hiç bi işe el sürmüyorum. Doktor 3 gün yeterli demişti ama fazla titiz davranıyolar sağolsunlar. Ama ben Yine de bu tür durumlardan korkuyorum tabi ona zarar verebilecek herşey aklıma takılıyor. Hayırlı sonuçlarla şu bekleme süresini bi atlatsaydık.
Sanırım biyopsi yapılıyor embriyolara yarın devam ederlerse yapılacak sanırım. Ya da direk transfer kuzumPeki hemen transfer edilecek mi kuzum yada genetiğe gidecek mi hayırlısı olsun hakkında inşallah o güzel gönlüne göre yaşatsın Rabbim![]()
![]()
İnşallah canım benim Rabbim hepimizin dileğini versin sağlıkla hayırlaAtlatırsın inşallah canım benim aynı şekilde yemeye devam et onları ilaçlardan kaynaklanıyor kabızlık maalesef inşallah güzel sonuçlarını da paylaşacaksın bizlere burdan![]()
![]()
Sanırım biyopsi yapılıyor embriyolara yarın devam ederlerse yapılacak sanırım. Ya da direk transfer kuzum![]()
İnşallah canım benim Rabbim hepimizin dileğini versin sağlıkla hayırla![]()
Ahh dileğim ahh inan bittim yoruldum hayırlısı olsun diyorum hep. Daha önce hiç 5.güne gidilmemişti bir de sayı az dayanırlar mı bilmiyorum. Embriyolog rahimde gelişme olasılığı daha fazla lab. a göre dedi ama risk alıcaz daha önce hiç denenmediği için dedi. En azından transferi yapmayız sizi boşuna yormayız dedi.Evet canım biyopsi yapılıp genetiğe gönderiliyormuş bende öyle biliyorum hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım benim Rabbim güldürsün yüzünü bu sefer inşallah sende gör o çift çizgiyi yüksek hcg leri Allahın izniyle hep beraber yaşayalım burda sevincimizi inşallah![]()
![]()