• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar; bütün süreç boyunca batmalar ve ağrılarım oldu. Fakat bugün yemekten sonra, sol tarafımda bir nokta öyle bir battı ki şimşek gibi, çığlık atıp mutfakta yere çömdüm. 2-3 saniyelik olay, hemen geçti. Sonra kalktım, jelimi yapıp 2 saat yattım, şimdi çok hafif sızlıyor. Kanama falan hiç bişi yok şükür. değerler 8. gün 45, 10. gün. 233, yarın 12. gün gene gidicem. Böyle saçma sancı yaşayan var mı acaba?

Anca girebildim canlarımm hala kendime gelemedim poztif bin şükür. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız. İnanın kimse bilmiyor bir dr bir de sizler aileye de demeyeceğiz. Bir olumsuzluk olursa daha kötü olmayalım diye. Eşimle ağlamaya hazır bekliyorduk olmamasına öyle alışmışız ki bir an önce şu sonuç çıksın kendimi atayım ağlayım bitsin dedim. İnanamadım Rabbim nasip etti şükür. Önemli olan devamı gelmesi tabii daha bitmedi. Sağlıklı mı değil mi zaman gösterecek. Ne olur dua edin kızlar çok ihtiyacım var. Çok zor zamanlar geçirdim az çok biliyorsunuz. Tek dostum sizlersiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:KK200::dua:
Hayirli olsun canim kat kat artar insallah kucsgina almakda nasip olur

kızlar günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun, yeni hafta yeni umutlar yeni güzel haberler alalım inşallah. kinalikadin kinalikadin cnm sabrın sonu selamettir Rabbim nasip etti sonunda çok çok sevindim gözün aydın cnm benim sağlıklı sıhhatli doğar inşallah:KK200:Kimseye söylememekle iyi yapmışsın karnın iyice büyüsün cnm sonra söylersin.Kendini bol bol oku.Allahın izniyle süper bi hamilelik geçireceksin:halay:

Benimde yarın 13.30 da randevum hem cinsiyet hem 3lu test için. Aynen senin gibiyim :)
Canım güzel haberler alırız inşallah ikili testi yapanlardan uclu testi yaptirmasina gerek yok
İş yerinden bir arkadaş bunu yaptı üçlü sıkıntılı çıktı günlerce huzuru kaçtı En sonunda nifty testi yaptırdı rahatladı nifty yapan Dr siz üçlüyü yaptırarak kasinmissiniz demiş ikili test sonuçları en güvenilir sorun yoksa ayrıntılı ultrasona kadar rahat etmeliydiniz demiş

Canım güzel haberler alırız inşallah ikili testi yapanlardan uclu testi yaptirmasina gerek yok
İş yerinden bir arkadaş bunu yaptı üçlü sıkıntılı çıktı günlerce huzuru kaçtı En sonunda nifty testi yaptırdı rahatladı nifty yapan Dr siz üçlüyü yaptırarak kasinmissiniz demiş ikili test sonuçları en güvenilir sorun yoksa ayrıntılı ultrasona kadar rahat etmeliydiniz demiş
canım benim ikili sonucum iyi geldi dolayısıyla nifty yaptırmama gerek kalmadı. Sen neye karar verdin?

Egehanezra Egehanezra Kuzucum nasılsın nasıl oldun hastanede misin hala dualarım seninle canım benim atlatacağız bunlarıda inşallah.

Çıktım kuzum salı günü gittim değerin 3200ken 6200 olmuş ytirdilr çarşamba çıktım cuma günü geldim gderim 6700 eve gittim kanamam cogaldi dsurdum hastaneye geldim bidaha 5900 düşmüş bugn gine hastabedeyim kanıma bakacaklar dsuyomu dye

Back
X