Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
İnşallah kuzum bugünün tadını çıkarayım yarına Allah kerim. Ne olacağı belli mi değil nasipse zaten sağlıkla doğar. İnşallah Rabbim nasip eder hepimize
Kızlar; bütün süreç boyunca batmalar ve ağrılarım oldu. Fakat bugün yemekten sonra, sol tarafımda bir nokta öyle bir battı ki şimşek gibi, çığlık atıp mutfakta yere çömdüm. 2-3 saniyelik olay, hemen geçti. Sonra kalktım, jelimi yapıp 2 saat yattım, şimdi çok hafif sızlıyor. Kanama falan hiç bişi yok şükür. değerler 8. gün 45, 10. gün. 233, yarın 12. gün gene gidicem. Böyle saçma sancı yaşayan var mı acaba?
Anca girebildim canlarımm hala kendime gelemedim poztif bin şükür. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız. İnanın kimse bilmiyor bir dr bir de sizler aileye de demeyeceğiz. Bir olumsuzluk olursa daha kötü olmayalım diye. Eşimle ağlamaya hazır bekliyorduk olmamasına öyle alışmışız ki bir an önce şu sonuç çıksın kendimi atayım ağlayım bitsin dedim. İnanamadım Rabbim nasip etti şükür. Önemli olan devamı gelmesi tabii daha bitmedi. Sağlıklı mı değil mi zaman gösterecek. Ne olur dua edin kızlar çok ihtiyacım var. Çok zor zamanlar geçirdim az çok biliyorsunuz. Tek dostum sizlersiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Saol kuzum benim Allah razı olsun inşallan sağlıkla devam eder canım dua etne tatlısın ya çok teşekkür ederim bablar günü şoku yaşadı resmen seneler sonra
kızlar günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun, yeni hafta yeni umutlar yeni güzel haberler alalım inşallah. kinalikadin
cnm sabrın sonu selamettir Rabbim nasip etti sonunda çok çok sevindim gözün aydın cnm benim sağlıklı sıhhatli doğar inşallahKimseye söylememekle iyi yapmışsın karnın iyice büyüsün cnm sonra söylersin.Kendini bol bol oku.Allahın izniyle süper bi hamilelik geçireceksin
Canım güzel haberler alırız inşallah ikili testi yapanlardan uclu testi yaptirmasina gerek yok
İş yerinden bir arkadaş bunu yaptı üçlü sıkıntılı çıktı günlerce huzuru kaçtı En sonunda nifty testi yaptırdı rahatladı nifty yapan Dr siz üçlüyü yaptırarak kasinmissiniz demiş ikili test sonuçları en güvenilir sorun yoksa ayrıntılı ultrasona kadar rahat etmeliydiniz demiş
Canım güzel haberler alırız inşallah ikili testi yapanlardan uclu testi yaptirmasina gerek yok
İş yerinden bir arkadaş bunu yaptı üçlü sıkıntılı çıktı günlerce huzuru kaçtı En sonunda nifty testi yaptırdı rahatladı nifty yapan Dr siz üçlüyü yaptırarak kasinmissiniz demiş ikili test sonuçları en güvenilir sorun yoksa ayrıntılı ultrasona kadar rahat etmeliydiniz demiş