- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- 198
- Konu Sahibi kinalikadin
- #18.201
Belki de pıhtılaşma sorunu vardı riske atmamak için çoğu merkez sulandırıcı iğne veriyor. Büyük ihtimal senden genetik test isterler pıhtılaşma testi de bunlar önemli. Aslında bizim merkez de aklında bulunsun benim dr çok detaycıdır mesela asla şansa bırakmaz her şeyi tam anlamıyla yerine getirmeden başlamıyor bir kere. Tavsiye ederim kesinlikle.
Belkide değin gibidir canım aynen öyle bu sefer detaylı bir şekilde inceler inşallah bakalım yaşımdan dolayıda ilk başlarda çok inceleme yapmak istemedi sanırım. Evet hepsi önemli testler.
Ya canım karar veremedik ona işte doktorumdan çok memnunun çok seviyorum çok rahat ulaşıyorum her aradığımda açıyor ve bide çok güzel güven veriyor insana labaratuvar ortamıda gayet iyi diye duydum hep merkezi, ve çalışanlarınıda seviyorum başarı oranı da yüksek bir yer araştırdığım kadarıyla ama yinede bi kararsızlık var bakalım haftaya konuştuktan sonra net karar vereceğiz orda devam edip etmemekle içimize sinecek bir konuşma olur inşallah hayırlısı olsun hakkımızda