Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
ayy saol cnmya valla moral verdininşallah büyür bebeğim.hakkında hayırlısı olsun aklına takılan herşeyi sor.valla ben bizmkileri bıktırttmbende çok araştırma yaptım birde sağlık sektörünün içinde olunca daha iyi oluyor.ben eczacı teknisyeniyim 15 yıldır.ilaç konusunda merak ettiğin varsa sorabilirsin yada bilgi almak istersen.duaların seninle
Kızlar kusura bakmayın geç yazabildim.tlf arabada unutmusum sonrası da yemek va.derken şimdi yazabiliyrm . 4 lu Test sonucu çok güzel cıktı sukurler olsun cinsiyetimiz de erkek ))))
Saoalsın kuzum sen nasılsın canım benim zaman geçirmeye çalışıyorum işte inşallah görebilirim bir mani olmazsa sağlıklı mı değil mi gebelik o zaman kesinleşecek bakalım hayırlısı kuzum
Kızlar kusura bakmayın geç yazabildim.tlf arabada unutmusum sonrası da yemek va.derken şimdi yazabiliyrm . 4 lu Test sonucu çok güzel cıktı sukurler olsun cinsiyetimiz de erkek ))))
bu tahlilerde wbc dediğimiz bşr değer var bu beyz kan hücrelerini gösterir.azlığı veya çoklu vucuttaki enfeksiyon değerini gösterir aslında bir kaç tahlıl değeri ile yorumlanır
YA NE GUZELLLL ERKEKLER KIZLAR DOLSUN BURALAR SAĞLIKLA KUCAKALRINIZA ALIN INSAALLAH EN COK ANNE OLMAYI HAKEDENLER OLAN BU SURECI YASAYIP RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN BEKLETMESIN ARATMASIN
Saol cnm insallah.benim iki kere transfer yapıldı hangisi tuttu bilmiyorum.eger 3.günü transfer sayarsam 22.gün 5.günü transfer de 20 gün oluyor.biri 4 haziranda biri 6 haziranda yapıldı
Aynen öyle canım bilmiyorum dr un dediğinden çıkmak da istemiyorum kalp atışını duymadan da kendimi kaptırmak hiç istemiyorum bakalım umarım her şey yolundadır hayırlısıyla canım. Gebelik kesin diyebilmek için kalp atışı duymamız lazım kuzum
merhabalar herkese ..
bende uzun bir hazırlık döneminden sonra bugün itibari ile tedavime başladım.. Rapor alarak Umut Tüp bebek merkezinde Dr.Cem bey ile tedaviye başladık.
İlaçlarım yazıldı ve ilk iğnemi bugün kullanmaya başladım..
Herkese hayırlı olması dileklerimle..
Ilk uzundu evet cok daha yorucu ama şükür bi oglum oldu..2..kısaydı ikizlerim vardı ama kaybettim..simdi de ayni yeri düşünüyorum kısa olur yine..senin uzun mu oldu
merhabalar herkese ..
bende uzun bir hazırlık döneminden sonra bugün itibari ile tedavime başladım.. Rapor alarak Umut Tüp bebek merkezinde Dr.Cem bey ile tedaviye başladık.
İlaçlarım yazıldı ve ilk iğnemi bugün kullanmaya başladım..
Herkese hayırlı olması dileklerimle..