• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da kız gibi geldi Minnoş. Öncelikle sağlıklı olsun inşallah.

Kendini mahfetme o vücut lazım daha sana eşine çocuklarına, az kaldı tertemiz yeniden başlayacaksin ve bu kez çok güzel sonuçlar alacaksın. :KK19:

İnşallah canım hepimiz için bu dualar. :KK5:

Oyyy maşallah çok sevindim inşallah sağlıklıdır gebeliğin ve tombik sağlıklı bebecikler dogur inşallah:anne::anneadayı:

Oyy sana da maşallah sağlıkla devam etsin inşallah.
Güzel haberler peşpeşe bugün ne kadar güzel her gün böyle olsun :KK200:

Eneaciz Eneaciz seninde pozitifin sağlıklıdır inşallah canım. Tez vakitte kesin sonucu alırsın inşallah.:dua:
Inşallah canım en önemlisi sağlıklı olması. Ben duami ettim niyetimi dile getirdim gerisi allah'a kalmış hayırlısı neyse onu versin inşallah.

Hayırlı olsun cnm . Çok doğru bir tercih yapmissin :KK49:. Bnmde dr um cem bey di. Allah ondan razi olsun. Rabbime çok şükür şimdi hamıleyım. Darısı sana ve tüm bekleyenlere inş. :anneadayı::KK200:
Çok sağol. Allah mutlu mesut kucağına almayı nasip etsin. Sürece başladık bizde bakalım :)
Amin inşallah herkes beklediğine kavuşur

Canım benim güzel pozitif arkadaşım bende seni seviyorum çok iyiki varsın :KK200: :KK19:

tugken tugken kinalikadin kinalikadin Dlk2606 Dlk2606 kızlaaar böyle çıkmıştı cuma günüüüüü

BzD4vv.jpg

H hayalim mucize

Kızlar kalbin alt kısmında çizgi. Preseed jeliyle gelen 10 günlüğü dahi tespit eden test bu. 1 hafta önce yaptığımda hiç çıkmamıştı

k6nLjJ.png

Evet canım şimdi net olmuş resim gördüm çizgiyi kapağını açarsan daha net görünür hayırlısı olsun vardır inşallah canım :)

Evet canım şimdi net olmuş resim gördüm çizgiyi kapağını açarsan daha net görünür hayırlısı olsun vardır inşallah canım :)

Fotoğrafta parlıyor diye çıkmıyorr yaa :)) yoksa elimde baya net ama beni düşündüren durumm pazar günüde kaset test yaptım oda negatif çıkmıştı :KK43: acaba daha erken gebeliktir diye mi :KK43:

Fotoğrafta parlıyor diye çıkmıyorr yaa :)) yoksa elimde baya net ama beni düşündüren durumm pazar günüde kaset test yaptım oda negatif çıkmıştı :KK43: acaba daha erken gebeliktir diye mi :KK43:
Canım gördüm ben çizgiyi. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder. Bu erken gebelik testi olduğu için önce gösteriyor olabilir . Normal testler daha geç gösterir.Sen bi erken gebelik test daha yap istersen

Canım gördüm ben çizgiyi. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder. Bu erken gebelik testi olduğu için önce gösteriyor olabilir . Normal testler daha geç gösterir.Sen bi erken gebelik test daha yap istersen

Ayyyyy gerçektennnnn miii amaaa heyecanlandımmmm ben yaaaa a:spor::spor:

Yaaa ne düşündüm biliyor musunnnn dahaaa geçenn acaba hamile misin diyordukk maşaAllahhhh Rabbimmmm sağlıkla doğum nasip etsinnnn 19 haftalık olmuşsunnn be kuzummmmmm :KK200::anneadayı: zaman nasılda geçiyooooor. İnşaAllah sanada çabuk geçiyordurrr. Sıkıntın yok değil mi balımmm

Ayyyyy gerçektennnnn miii amaaa heyecanlandımmmm ben yaaaa a:spor::spor:
Çizgi gözüküyor. Emin olmak için kan testi şart ama uygun değil şuan olduğun yer.bi erken gebelik testi daha yap onaada bakalım inşallah seninledir kuzum bazı testler yanıltıyor inşalla h öyle bir durum yoktur. Ayyyyyyy çok güzel olacak :emir_bebek:

Çizgi gözüküyor. Emin olmak için kan testi şart ama uygun değil şuan olduğun yer.bi erken gebelik testi daha yap onaada bakalım inşallah seninledir kuzum bazı testler yanıltıyor inşalla h öyle bir durum yoktur. Ayyyyyyy çok güzel olacak :emir_bebek:

Ahhhhhh inşaAllahhhh kuzummm yaaaa :KK49::KK49::KK49::KK49:
Hayatımda ilk kez ikinci çizgi gördüm yaaaa :110:

Yaaa ne düşündüm biliyor musunnnn dahaaa geçenn acaba hamile misin diyordukk maşaAllahhhh Rabbimmmm sağlıkla doğum nasip etsinnnn 19 haftalık olmuşsunnn be kuzummmmmm :KK200::anneadayı: zaman nasılda geçiyooooor. İnşaAllah sanada çabuk geçiyordurrr. Sıkıntın yok değil mi balımmm
Yaaa canım buradaki kese kalp atışı bekleyen arkadaşlara diyorum çok hızlı geçiyor keyfini çıkarın diye. Güzel gidiyor allaha bin şükür. 2 haftadır hareketlerini hissetmeye başladım. Özellikle bu hafta çok daha net öyle bir duyguyu dünyadaki hiçbir duygu ile kiyaslanaip yerine koyulamaz bisey. anlatilmaz.. her hissettiğimde bütün hepiniz3 dua ediyorum allahım onlarada yaşat diye

Back
X