• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayen öyle bende katlıyorum sana dilek gönlü temiz naif çok iyi bir dost..İnşallah Rabbim dualarını kabul etsin canım arkadaşımın

Ya siz ne güzel arkadaşlarsınız iyiki varsınız seviyorum sizleri kuzucuklarım benim çok mutlu ettiniz beni :dua: Amin Allah razı olsun canım benim hepimizin inşallah :KK200: :dua: :KK19:

Ayen öyle bende katlıyorum sana dilek gönlü temiz naif çok iyi bir dost..İnşallah Rabbim dualarını kabul etsin canım arkadaşımın
Bende hep görüyorum Dlk2606 Dlk2606 çok özel bir insan güzel gönlüne göre versin tam bir insan evladı ne mutlu anne ve babasına

Evet yakıyor progestan yağlı iğne sıkıntı düşüğüm zamanında kullanmıştım bir haftalık olanı var o çok daha beter bu ilacın
Göbeğim morardi şimdiden zaten inşallah trsnsfere gelebilelimde katlaniriz evlatlarımız için.
Hibor kan sulandırıcı imiş ilk kez iğnesini kullanacagim coraspin yetmezmiydi kiii :KK51:
Kolonya delisi olduk ki sevmemmm kokusunu:deli:
Kolonyayı napıyorsun canım, bana iğne yapan hemşire ilaç gitmiyo artık diyo :(

Insallah guzel haberler alirsin canin:KK200:
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım :KK200:
Kolonyayı napıyorsun canım, bana iğne yapan hemşire ilaç gitmiyo artık diyo :KK43:
Karından iğne yapiyorum ya lucrin ilacının kendi alkollü mendilleri vardı onlar bitince eczaneye sorduk alkol yok öyle pamuk ile kolonya önerdiler o yüzden iğne yapmadan önce dezenfektan olarak kullanıyorum.
İğne bölgesini biraz değiştirsin Allah yardımcımiz olsun :KK5:

İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım :KK200:

Karından iğne yapiyorum ya lucrin ilacının kendi alkollü mendilleri vardı onlar bitince eczaneye sorduk alkol yok öyle pamuk ile kolonya önerdiler o yüzden iğne yapmadan önce dezenfektan olarak kullanıyorum.
İğne bölgesini biraz değiştirsin Allah yardımcımiz olsun :KK5:
Amin canım benimde kalçam mahvoldu morardı artık çok acıyo acaba iyi mi geliyo dedim

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olucak. Doktorum regl döneminde çağırmıştı. Ama kaçıncı gün gitmem gerektiğini söylemedi. Mesaj attim ama dönmedi. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım.kacinci gün gitmem gerekiyor

Selam kızlar nasılsınız? Hepinizi özledim aklımdadınız ama fırsatım olmuyor bir kaç ay daha idare edin beni. kinalikadin kinalikadin Dlk2606 Dlk2606 kızlar siz ne yaptınız herşey yolundadır umarım:KK17:
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın özletiyorsun kendini ama artık bir kaç ay sonrayı bekleyelim bakalım sende iyisindir inşallah kuzucum:dua:

Canımmm benimmmm sizler benim güzel ailemsinizzzzz. Sizleri sormayıncaaa akrabalık bağlarını zayıflattım gibi kötü oluyorummmmmm..

Aminnnnnnn canımmmm inşaAllahhhh hepimizzzin yaaaaa
sizde oylesiniz kuzum bnde buraya girmeyince siZden haber almayınca çok meraklamıyorum♡♡ rabbim yüzünü sooldurmmasın hep mutlu olll♡

yas süreci gıbı yasıyoruz resmen belkıde kendı kendımıze hamıle kalıp dusse bu kadar uzulmeyız bızım annelıgımz bnce kım ne derse desın daha kutsal Rabbım peygamber sınavı ıke sınıyo bızı ama sonunda bızde mucızemıze kavusacagız ınanıyorum bn :KK200:
insallh kuzum insallh

Back
X