• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık sevin bence :) Hamilesinn bunun tadını çıkarmayacaksın da neyin çıkaracaksın. Ben eminim sorun olmayacak, kucağına alacağın gün de gelecek. Darısı da bizim başımıza
Allah razı olsun canım inşallah öyle olur kuzum bir gün kucağıma almak ta nasip olur inşallah. Hepimiz için dua ediyorum inan Allah en yakın zamanda sanada hamilelik haberi vermeni nasip etsin:dua::KK200:

Allah razı olsun canım inşallah öyle olur kuzum bir gün kucağıma almak ta nasip olur inşallah. Hepimiz için dua ediyorum inan Allah en yakın zamanda sanada hamilelik haberi vermeni nasip etsin:dua::KK200:

Aminn, benim eşimden başka kimse bu süreçleri yaşadığımı bilmiyordu. Buraya üye olduğumdan beri hem paylaşmanın rahatlığını yaşıyorum, hem de biliyorum ki o süreçleri yaşamaya başladığımda benim için dua edecek kişiler var burda. Çünkü hepiniz benim de dualarımdasınız. Hamilelerin duası olur derler, umarım hepimiz güzel haberler alacağız :)

Aminn, benim eşimden başka kimse bu süreçleri yaşadığımı bilmiyordu. Buraya üye olduğumdan beri hem paylaşmanın rahatlığını yaşıyorum, hem de biliyorum ki o süreçleri yaşamaya başladığımda benim için dua edecek kişiler var burda. Çünkü hepiniz benim de dualarımdasınız. Hamilelerin duası olur derler, umarım hepimiz güzel haberler alacağız :)
Amin canimm benim bizde sana duaciyiz insallah hersey gonlunce olsun :KK200:

Allah razı olsun canım. Bizler aynı derdi paylaşıyoruz kimse bizi anlamaz anlatmamak paylaşmamak en iyisi zaten anlatsakta anlamazlar bize destek olacaklarına daha beter canımızı sıkarlar eminim. Birbirimizle dertleşmek bana yetiyor başkasına ihtiyacım yok. Dua ederkende isimlerinizle ediyorum inşallah kabul olur. Ben bu süreçlerde çok şeyler yaşadım hayalkırıklıklarım dolup taştı ama dayanmaya çalıştım kimsenin böyle zorluklar yaşamasını istmemen düşmanım bile olsa..inşallah sende hamile kalacaksın inşallah kuzum:dua:

Sinir ettiler beni ya çok biliyolar gibi mutluluğumun üstüne taş oturdu resmen
Çok güzell tadını çıkar, darısı başımıza :)

Maşallah kuzum benim hep böyle güzel bir şekilde devam etsin inşallah 11 temmuza gün sayıcağız artık bakalım hayırlısıyla keseyide kalp atışınıda gör inşallah kuzum :KK200: :dua:

İki günde bir en az %60 artış göstermeli. Senin gayet iyi katlanmış merak etme. Hergün değil 2 günde bir katlanmalı

Yok canım hergün değil doktorlar için 2 günde 1 katlaması yeterli oluyor ama bazen bu 3 de olabiliyor sıkıntı olmuyor :KK200:

Atlatırsınnn sen neler atlatmadın ki, 5-6 saat öncesinde lavman yaparsan iyi olur. Bir de operasyondan sonra yemek yeme bir süre ya da hafif şeyler ye. Gaz verdikleri için onun çıkmasını bekliyorlar. Gerçi benimki biraz büyük bir operasyondu, seninki daha rahat geçer. En fazla 2 gün biraz sırt ve omuz ağrısı çekersin. Sonrasında normal hayatına dönersin canım.

Canım benim doğru söylüyorsun yavrularımıza kavuşmak için herşeye katlanıyoruz tavsiyelerin için de çok teşekkür ederim ekrn resmi çektim zamanı geldiğinde lazım olur :KK66: İnşallah güzel bir şekilde geçer atlatırız bugünleride Allahın izniyle ağrı falan da çok aşırı olmaz inşallah :KK200: :dua:

becidina becidina sen naptın canım ne zaman opu belli oldu mu
Canım opu belli olmadı yarında çağırdı. Bugün en büyüğü 16 idi 13-14 çoktu bir şey demedi kontrolü diğer hoca yaptı şimdi adını hatırlayamadım Hulusi hoca yurt dışında imiş maille sonuçları gönderiyorlardi hoca ne yapılacağını iletiyormus yani yarında hastanedeyim. Süreç hala belirsiz. Seninde yazılarını okudum ümitsizlik yok lütfen artık pozitif olur musun etkiliyorsun yeğenlerimizi :anne:
Oyy kuzum benim gittim lekelenmelerimi söyledim ultrasonla inceledi baya rahim kalınlığı yumurtalıklar vs. herşey gayet iyi dedi hcg sıfırlanana kadar devam eder lekelenmelerin dedi tekrar kan verdim sonra konuştuk biraz kendide şaşkın ve üzgündü ama güzel bir araştırmayla bu sefer sevindireceğiz seni inşallah dedi kamerayla rahmini rahim duvarını yumurtalıkları inceleyeceğim detaylı bir şekilde dedi bu histereskopi mi oluyor bilmiyorum ona göre belki bazı testlerde isteriz dedi temmuzda adet olursan ağustosun başında gel güzel bir plan yapalım dedi olmazsan mutlaka haber ver bana dedi daha başka şeylerde söyledi çok içimi rahatlattı doktora güvenmek çok önemli gerçekten inşallah olacak bu sefer Allahım inşallah :dua: :dua:
Canım çok iyi olmuş için ferahladi inşallah en kısa zamanda en güzel sonucu alacaksın rahat rahat gez toz :KK200:
Gittim canım, iki kese gördük biri büyük biri küçük, haftaya çarşamba kalp atışı inşallah. :emir_bebek::emir_bebek::dua:
Maşallah iki tane kese inşallah sağlıklı olur ve sağ salim doğar minikler:anneadayı:
İyim ben de tedavim başladı 225 gonalf bir toz merional bi de femera diye ilaçla başlandı sizin ilaç dozlarınız nasıldı bakalım hepimiz için iyi hayırlı şeyler olur inşaallah
Biraz fazla geldi bana sadece yarım doz femara ile iki kez birer yumurtam olmuştu
Hayırlı sonuç alırsın inşallah pozitif düşün. Ben 150gonalf kullanıyorum bugün 10. Gün

Tekrarladım kuzuuumm ama çok geç çıktı sonuç öldüm öldüm dirildim ilk test 151 di bugün 442 çıktı çok şükür allahıma nasıl rahatladım anlatamam 11 temmuza gün verdi doktorum kese için
Oyyy maşallah çok iyi artış güzel haberler bunlar inşallah sağlıkla devam eder
Kizlarin benimde yarin test gunun
Pgs den bitane saglam gelen 5. Gun embiriyosi yani bayaa kiymetli hayirlisi olsun hakkimizda
Güzel sonuç alırsınız inşallah o kadar badire atlatmis tutunmustur inşallah annesine:KK200:

BU ARADA BENİM KARNIM ÇOK ŞİŞ KIZLAR TEDAVİNİN 10. GÜNÜ NASIL GEÇİREBİLİRİM FİKRİ OLAN VAR Mİ:deli::deli:

Canım opu belli olmadı yarında çağırdı. Bugün en büyüğü 16 idi 13-14 çoktu bir şey demedi kontrolü diğer hoca yaptı şimdi adını hatırlayamadım Hulusi hoca yurt dışında imiş maille sonuçları gönderiyorlardi hoca ne yapılacağını iletiyormus yani yarında hastanedeyim. Süreç hala belirsiz. Seninde yazılarını okudum ümitsizlik yok lütfen artık pozitif olur musun etkiliyorsun yeğenlerimizi :anne:

Canım çok iyi olmuş için ferahladi inşallah en kısa zamanda en güzel sonucu alacaksın rahat rahat gez toz :KK200:

Maşallah iki tane kese inşallah sağlıklı olur ve sağ salim doğar minikler:anneadayı:

Biraz fazla geldi bana sadece yarım doz femara ile iki kez birer yumurtam olmuştu
Hayırlı sonuç alırsın inşallah pozitif düşün. Ben 150gonalf kullanıyorum bugün 10. Gün

Güzel sonuç alırsınız inşallah o kadar badire atlatmis tutunmustur inşallah annesine:KK200:

BU ARADA BENİM KARNIM ÇOK ŞİŞ KIZLAR TEDAVİNİN 10. GÜNÜ NASIL GEÇİREBİLİRİM FİKRİ OLAN VAR Mİ:deli::deli:

Canım benim merak etme yarına kadar iyice büyürler benimde 2 sefer gittiğimde hiçbir değişiklik olmamıştı boyutlarda ertesi gün hepsi 21 mm ye kadar çıktılar yarın belli olur Allahın izniyle ferah tut içini :KK200:

Allah razı olsun kuzum öyle vala üstümden bi ağırlık gitti sanki doktoru dinlerken. Amin amin inşallah canım benim kısa süreliğinede olsa atacağım kafamdan tüm olumsuzlukları diğerine güzel bir şekilde hazırlanacağım :KK200:

Şişlik olması çok normal kuzum iğneler çok şişiriyor transfere kadar biraz azalıyor ama yinede devam ediyor opudan sonra daha da rahatlarsın yiyecek olarak pek birşey fayda etmiyor o şişliğe sabret az daha :KK49:

Bol su iç canım tuzlu şeyler tüketme fazla bir de ohss riskine karşı haşlanmış yumurtanın beyazını tüket. İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Sanırım aytaç hocadan bahsediyorsun renkli gözlü. Transfere kadar gelir hulusi hoca inşallah canım

Canım benim merak etme yarına kadar iyice büyürler benimde 2 sefer gittiğimde hiçbir değişiklik olmamıştı boyutlarda ertesi gün hepsi 21 mm ye kadar çıktılar yarın belli olur Allahın izniyle ferah tut içini :KK200:

Allah razı olsun kuzum öyle vala üstümden bi ağırlık gitti sanki doktoru dinlerken. Amin amin inşallah canım benim kısa süreliğinede olsa atacağım kafamdan tüm olumsuzlukları diğerine güzel bir şekilde hazırlanacağım :KK200:

Şişlik olması çok normal kuzum iğneler çok şişiriyor transfere kadar biraz azalıyor ama yinede devam ediyor opudan sonra daha da rahatlarsın yiyecek olarak pek birşey fayda etmiyor o şişliğe sabret az daha :KK49:
Sağol canım benim inşallah büyürler. Aklımızda çok yer kapladığından aslında sorunlarımizin çoğu rahatlayınca beyin normale döndürüyor her şeyi yazın güzel geçsin Bahar a Allah Kerim :KK200:
Yeme içme değil de ne bileyim bu şişkinlik fena
Bol su iç canım tuzlu şeyler tüketme fazla bir de ohss riskine karşı haşlanmış yumurtanın beyazını tüket. İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Sanırım aytaç hocadan bahsediyorsun renkli gözlü. Transfere kadar gelir hulusi hoca inşallah canım
Evet canım Aytaç hoca bakti. Sana olmadığı günleri atayim hocanın. Perşembe burada o gün olursa var ama başka gün yine sıkıntı. Yumurta hiç yiyemiyorum ki :bicak:

Tekrarladım kuzuuumm ama çok geç çıktı sonuç öldüm öldüm dirildim ilk test 151 di bugün 442 çıktı çok şükür allahıma nasıl rahatladım anlatamam 11 temmuza gün verdi doktorum kese için
Gözün aydın canım, çok güzel. Hep böyle sağlıklı devam eder inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun aynen doktorda öyle dedi yumurta rezervin iyi dedi sıkıntı yapacak hiç birşey yok hiç düşünme bunları dedi. Aynen canım bende araştırdım histereskopiyi onlara bakıyormuş inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Çok şükür kuzum doktorda dedi iki denemende de negatif almadık bu bizim için çok büyük artı dedi inşallah yine olurda sonuna kadar gidebilirim Allahın izniyle :dua: Canım benim güzel arkadaşım inşallah inşallah içim öyle rahatladıki bugün bir yük kalktı sanki üstümden evet doktorda ağustosa kadar tatile git eğlen unut bunları dedi inşallah diğer tedaviye bomba gibi hazır olacağım :KK48: İyiki varsın canım benim :KK200: :KK19:
Çok sevindim canım, doktor da sen de süpersiniz. Allah’ın izniyle sağlıklı bebeklerin olucak ben inanıyorum

Sağol canım benim inşallah büyürler. Aklımızda çok yer kapladığından aslında sorunlarımizin çoğu rahatlayınca beyin normale döndürüyor her şeyi yazın güzel geçsin Bahar a Allah Kerim :KK200:
Yeme içme değil de ne bileyim bu şişkinlik fena

Evet canım Aytaç hoca bakti. Sana olmadığı günleri atayim hocanın. Perşembe burada o gün olursa var ama başka gün yine sıkıntı. Yumurta hiç yiyemiyorum ki :bicak:
Bende yumurtayla aram yoktur ama mecburiyet canım beyazı faydalı

Ne oldu da kuzum kim sinir etti doktorlar falan mı
Yok önceden doğuranlar, değerler herhün iki katı artıyo dediler öyle diyincede 600 olması gerekirken 442 diye üzüldüm bende acaba bişeymi var gelişmiyomu diye, halbuki iki günde iki katı oluyomuş kinalikadin kinalikadin

Back
X