• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2163046 Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
Belki hatırlarsınız yazmıştım daha önce tüp bebekle ikizlere hamile kalmıştım mart ayında ama malesef düşük olmuştu hatta bir türlü hastalanamamıştım. Bu ay dondurulmuşlarla tekrar denedik ayın 23. De transfer oldu bugün 6.gün 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi tabiki ben yine dayanamayıp test yaptım sizce gerçekmi bu ❤️
Evet canım dondurulmuşlarla olduğu için gebelik ihtimali yüksek çatlatma iğnesi etkisi imkanı kalmıyor çünkü. Çok çok erken aslında idrar testi için ama istisnalardan birisin erkenden çıkmış tebrikler

Merhaba arkadaşlar burayı uzun zamandır takip ediyorum bende tüp bebek yaptırdım 3.gun embriyosu bugün 8.gunum dayanamadım test yaptım 5 dk içind e silik bir çizgi cıktı ama bilemiyorum şuan daha koyulasti. Dosya yükleyemedim maalesef

Merhaba,
Umarım güzel haberlerini alırız. 8. günde çıkmayabiliyor. İstersen 10. güne kadar bekle, gereksiz yere üzülme çıkmazsa

Merhaba arkadaşlar burayı uzun zamandır takip ediyorum bende tüp bebek yaptırdım 3.gun embriyosu bugün 8.gunum dayanamadım test yaptım 5 dk içind e silik bir çizgi cıktı ama bilemiyorum şuan daha koyulasti. Dosya yükleyemedim maalesef
İnşallah kanda da sağlıkla yükselir canım hayırlısıyla:dua:

Evet canım dondurulmuşlarla olduğu için gebelik ihtimali yüksek çatlatma iğnesi etkisi imkanı kalmıyor çünkü. Çok çok erken aslında idrar testi için ama istisnalardan birisin erkenden çıkmış tebrikler

Çok teşekkür ederim cnm ☺️ hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inşallah. Rabbim bu yolda uğraşan kim varsa nasip etsin inşallah hep böyle dua ediyorum çünkü yaşayan anlıyor birtek.

Çok teşekkür ederim cnm ☺️ hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inşallah. Rabbim bu yolda uğraşan kim varsa nasip etsin inşallah hep böyle dua ediyorum çünkü yaşayan anlıyor bittik.
Aynen öyle canım yaşamayan bilemez çok zor Allahım hepimizin sağlıkla anne olmamızı nasip etsin inşallah:dua:

Yok önceden doğuranlar, değerler herhün iki katı artıyo dediler öyle diyincede 600 olması gerekirken 442 diye üzüldüm bende acaba bişeymi var gelişmiyomu diye, halbuki iki günde iki katı oluyomuş kinalikadin kinalikadin

Çok saçma ilk defa duyuyorum böyle birşey canım sen dinleme onların değerinin artışı gayet iyi kuzucum :KK200:

Ayyy hadi hayırlı olsun silikte olsa çıktıysa inşallah olmuş bu iş Rabbim hayırlısıyla devam ettirsin

Teşekkürler aslında benim dünya tatlısı 8 yaşına girmek üzere olan oğlum var o çok istiyor 4 senedir onun için uğraşıp duruyoruz allah'ım önce hiç olmayanlar sonrada bana nasip eder inşallah

Ayy maşallah Allahım bağışlasın inşallah birde kardeş gelir Allahın izniyle :dua:

Kızlar hepimizin ınsallah. 8. Gün erken galiba çatlatma iğnesinin etkisi olabilirmi. Hayırlısı artık az kaldı zaten
Ayyy hadi hayırlı olsun silikte olsa çıktıysa inşallah olmuş bu iş Rabbim hayırlısıyla devam ettirsin
Insallah çatlatma iğnesinin etkisi değildir bebeklerim benimledir.

Eki Görüntüle 2163046 Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
Belki hatırlarsınız yazmıştım daha önce tüp bebekle ikizlere hamile kalmıştım mart ayında ama malesef düşük olmuştu hatta bir türlü hastalanamamıştım. Bu ay dondurulmuşlarla tekrar denedik ayın 23. De transfer oldu bugün 6.gün 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi tabiki ben yine dayanamayıp test yaptım sizce gerçekmi bu ❤️

Ayy evet gerçek Allahım sağlıkla devam ettirsin inşallah kuzum gözünaydın maşallah 6. günde baya belirgin çıkmış :KK200:

Merhaba canım maşallah silik de çıksa pozitiftir kan değerlerinde çok güzel çıkar inşallah :dua: :KK200:

Back
X