• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklentiler

• IMG-20180629-WA0015.webp
    IMG-20180629-WA0015.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 63
Günaydın...hayırlı cumalar arkadaşlar...Sonuçları pozitif çıkan arkadaşlar tebrik ederim..Allah tüm isteyen bu yolda çaba gösteren herkese kolaylıklar ve sabır versin...Herkesin emekleri dolu çıksın inşallah..karınları çifter çifter bebiş dolsun inşallah..:emir_bebek::KK200::-)

Çok teşekkürler aminn inşallah ❤️

Hayırlı cumalar benim bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif nasip ama kan testine 4 günüm var belki değişir

Hayırlı cumalar canım idrar testlerinde çıkmadığında pek güvenmemek gerek bazen geç geçiyor idrara inşallah kanda pozitifi görürsün canım :dua:

Günaydın canlar Cumanız mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun inşallah. Şu hayırlı günün hürmetine Rabbim isteyen herkese Salih Saliha evlatlar bağışlasın inşallah. :dua:

Yine Dr kontrolünde beklemedeyim:işsiz:

Günaydın canım benim sanada hayırlı cumalar amin amin inşallah :dua: allahım kabul etsin dualarımızı :dua: Hadi güzel haberlerle gel inşallah kuzum :KK200: :dua:

Aminn canm insallh.ben gebe kaldim ama diger arkadslarin hicbiri kalmadı..bende kaybedince acaba mi diyor insan..

Evet canım haklısın tabi insan düşünmeden de edemiyor ama doktorlarından ve tedavinin gidişatından memnunsan bence hiç değiştirme derim :KK200:

Günaydın...hayırlı cumalar arkadaşlar...Sonuçları pozitif çıkan arkadaşlar tebrik ederim..Allah tüm isteyen bu yolda çaba gösteren herkese kolaylıklar ve sabır versin...Herkesin emekleri dolu çıksın inşallah..karınları çifter çifter bebiş dolsun inşallah..:emir_bebek::KK200::-)

Günaydın canım hayırlı cumalar amin amin inşallah :dua: :KK200:

Back
X