• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ço iyi anlıyorum kuzum öyle oluyor maalesef iğne yapmadığım gün bende çok mutluydum akşam alarm ötünce sevinmiştim iğne yok bugün diye Allahım sana yaşatmasın bu zorlukları tekrardan inşallah ilk denemeden alırsın pozitif sonucu kuzum :KK200: :dua:

İnşallah canım benim.
Rabbim hiçbirimize yaşatmasin böyle acıları, kayıpları, yokluğu... İnşallah Yaradan tez vakitte hepimizi hasretini çektiğimiz evlatlarımıza kavuştursun:KK200:

Estafurullah kuzum:KK22: işte araştıra araştıra deneye deneye insan öğreniyor bu işin içinde olunca da mecbur öğreniyorsun. İnşallah yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Topikte ki çoğu arkadaşta maşallah dr kadar bilgili iyi ki bir aradayız yardımlaşmamız çok güzel:KK74:
Maalesef ki sen bizden biraz daha tecrübeli oldun bu konuda :cry:

İnşallah artık böyle konulardan çok ikili üçlü testler vitaminler ağırlık ölçümü boyu kaç gibi şeylerle haşir neşir olacaksın:KK19:hatta doğum yaklaştı normal mi dogursam suda mi yoksa sezeryanla mi derdine düş tez vakitte inşallah.:KK200:

İnşallah canım benim.
Rabbim hiçbirimize yaşatmasin böyle acıları, kayıpları, yokluğu... İnşallah Yaradan tez vakitte hepimizi hasretini çektiğimiz evlatlarımıza kavuştursun:KK200:

Maalesef ki sen bizden biraz daha tecrübeli oldun bu konuda :cry:

İnşallah artık böyle konulardan çok ikili üçlü testler vitaminler ağırlık ölçümü boyu kaç gibi şeylerle haşir neşir olacaksın:KK19:hatta doğum yaklaştı normal mi dogursam suda mi yoksa sezeryanla mi derdine düş tez vakitte inşallah.:KK200:

Amin canım benim çok çok amin inşallah :dua: :KK200:

Canım kan pıhtılaşması sorununda zaten kanaman olmuyor ki. Kan pıhtılaşıyor ve bebeğe kan gitmiyor. Pıhtılaşan kanı normal haline getirmek için kan sulandırıcı veriliyor.
Oyle mi canm bilmiyordum..bebekler saglikliydi aslında ama tabi ayrintiliya gitmemiştim daha..heosi birbirini mi tetikledi bilmiyorumki canm.hepsini ayni anda yaşadım yani

kızlar sımdı haberlerde ızledım 25 yasında kızın ıkı tane cocugu varmıs 6-3 yaslarında ucuncuye hamıle kalmıs 5iz olmus adamn işi yok nasıl bakcas sınavımız dıyo töbee yarabbım sınavaa bakk yüce Rabbım bekleterek te vererekte nasıl sınav yapıo çok sasırdım 5iz ne demek hemde kendı kendıne

Canım, Allah sağlıkla kavuştursun seni evlatlarına. Çok sevindim senin adına... Darısı başıma olsun inşallah... Benim yaşım 31 canım, senin yaş konusunda bir sıkıntın yokmuş en azından. Yaşadığımız süreç benzer olmuş; inşallah bundan sonra daha güzel olur.

İnşallah arzuladığınız yavruya bir an önce Kavuşursunuz. Umut olmak için yazıyorum size. Yaşım 42,5 yumurtam toplandı üç embriyo beşinci güne gitti, dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ve şimdi hızla Sağlıkla büyüyoruz. Darısı dileyen herkesin başına Allah bizleri ve çocuklarımızın nazarlardan korusun.

En kısa zamanda sizden güzel haberler almak dileğiyle

Merhaba arkadaslar opu oncesi progesteronunuz kacti? Hangi durumlarda transfer iptal edilir
Progesteron hormonum sebebiyle transferim üç adet dönemi ertelendi. İlkinde beş civarı ikincisinde 13 çıkan sonucun yüksek bulundu ve bir dönem daha bekledim. Ekim’de yapılan opu, Olcakta yapılan transfer ile mutlu haberi aldık. Beklemek zor olsada özlediklerimize kavuşmak için değer.sizden de iyi haberler almak dileğiyle

İnşallah arzuladığınız yavruya bir an önce Kavuşursunuz. Umut olmak için yazıyorum size. Yaşım 42,5 yumurtam toplandı üç embriyo beşinci güne gitti, dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ve şimdi hızla Sağlıkla büyüyoruz. Darısı dileyen herkesin başına Allah bizleri ve çocuklarımızın nazarlardan korusun.

Sizin adınıza çok çok sevindim. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah :nazar::nazar::nazar:

Amin.
Maşallah size Rabbim sağlıkla Dünya ya getirmeyi nasıp etsin. Sağlıklı güzel ömrü olsun bebeğinizin inşallah :anne:

İyi akşamlar,
10.gün : 225 (sağlık Ocağı)
12.gün : 486 ( Acıbadem)
14.gün : yaptırmadım
16. gün : 746 ( jimer)
18. gün : 1260 ( jimer) ( bugün)

Ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 16. güne kadar günde 1 defa vajinal jel kullanıyordum değeri doktora söyleyince iğneye geçti. Sağlıklı mı değil mi bilmiyorum. Ağrım, kanamam , lekelenmem yok. Dış gebelikten korkuyorum ne olduğunu da belirtilerini de tam bilmiyorum. 2 embriyo transferi yapılmıştı acaba birinin gelişimi durdu ondan mı böyle oldu ? 2 gün sonra testi tekrarlayacağız. Salı doktor randevum var. Böyle yükselip sağlıklı ilerleyen oldu mu :KK42:

Arkadaşlar bilenleriniz yardımcı olursa sevinirim. Tedavi için görüşmeye gitmeden önce istenen rutin tahlilleri yaptırıp, rahim filmi falan çektirmek istiyorum zaman kaybetmemek için ama bu tahlilleri dışarıda yaptırsam kabul ederler mi yoksa illa kendileri mi yapmak ister. Özellikle Memorial'ın bu konufaki tutumunu bilen var mı?

Progesteron hormonum sebebiyle transferim üç adet dönemi ertelendi. İlkinde beş civarı ikincisinde 13 çıkan sonucun yüksek bulundu ve bir dönem daha bekledim. Ekim’de yapılan opu, Olcakta yapılan transfer ile mutlu haberi aldık. Beklemek zor olsada özlediklerimize kavuşmak için değer.sizden de iyi haberler almak dileğiyle
maşallah rabbım saglıkla kucagınıza almayı da nasıp etsın :anneadayı::KK200:

İyi akşamlar,
10.gün : 225 (sağlık Ocağı)
12.gün : 486 ( Acıbadem)
14.gün : yaptırmadım
16. gün : 746 ( jimer)
18. gün : 1260 ( jimer) ( bugün)

Ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 16. güne kadar günde 1 defa vajinal jel kullanıyordum değeri doktora söyleyince iğneye geçti. Sağlıklı mı değil mi bilmiyorum. Ağrım, kanamam , lekelenmem yok. Dış gebelikten korkuyorum ne olduğunu da belirtilerini de tam bilmiyorum. 2 embriyo transferi yapılmıştı acaba birinin gelişimi durdu ondan mı böyle oldu ? 2 gün sonra testi tekrarlayacağız. Salı doktor randevum var. Böyle yükselip sağlıklı ilerleyen oldu mu :KK42:
Merhaba Seni hatırlıyorum sanki yazismistik daha önce burdan,ben de Bursa acıbademde denedim bu ay,bu ikinci denememdi.

Bence ikisi tutmuş biri düşmüş olabilir şahin beye sorsaydin keşke neden böyle çıktı diye,dış gebelik değildir bence tabi su belirtiler yoksa

Tek taraflı aşırı sancı
Lekelenme kanama
İshal,kusma
Gibi belirtiler yoksa hiç korkma bence

Ya kızlar bana bu ay 3. Gün embriyosu transfer edildi 13. Günkü değer 392 di doktor değer güzel baktırmasanda olur dedi,bende pinpirikli olduğum için baktirmayayim dedim ama pişman oldum simdi:( en son pazartesi baktirmistim bir daha baktirmadim şimdi kafamda deli sorular ya değer düştüyse (kimyasal olduysa) ya diş gebelik varsa ayy bilemedim baktirsam mi acaba?

Ya kızlar bana bu ay 3. Gün embriyosu transfer edildi 13. Günkü değer 392 di doktor değer güzel baktırmasanda olur dedi,bende pinpirikli olduğum için baktirmayayim dedim ama pişman oldum simdi:KK43: en son pazartesi baktirmistim bir daha baktirmadim şimdi kafamda deli sorular ya değer düştüyse (kimyasal olduysa) ya diş gebelik varsa ayy bilemedim baktirsam mi acaba?
Bende korkuyorum ptesi test gunumdu 5.gun embrıyosu 868 çıkmıştı dr ıkıncı teste gerek YÖK dedi ama çok korkuyorum bende yarına kese için gıdıcem inş bi sorun yoktur:dua:

Bende korkuyorum ptesi test gunumdu 5.gun embrıyosu 868 çıkmıştı dr ıkıncı teste gerek YÖK dedi ama çok korkuyorum bende yarına kese için gıdıcem inş bi sorun yoktur:dua:
Maşallah canım değerin gayet güzel bence bir sorun yoktur ama benimki düşük şimdi pişman oldum keşke baktirsaydim diye gerçi keseye benim daha var olmadı yarın baktirayim.
Umarim keseyi görürsün güzel düşün güzel olsun bu arada belirtiler başladı mı,ben de hiçbir şey yok iyi bir şey mi bilmiyorum

Maşallah canım değerin gayet güzel bence bir sorun yoktur ama benimki düşük şimdi pişman oldum keşke baktirsaydim diye gerçi keseye benim daha var olmadı yarın baktirayim.
Umarim keseyi görürsün güzel düşün güzel olsun bu arada belirtiler başladı mı,ben de hiçbir şey yok iyi bir şey mi bilmiyorum
İnş canım saglıkla devam eder gebelıgımız ve kucagımıza alırız baş dönmesi yaşıyorum nedense tansıyonum düşüyor halsızlık çok var bakalım dr ne dıcek

Back
X