• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bilenleriniz yardımcı olursa sevinirim. Tedavi için görüşmeye gitmeden önce istenen rutin tahlilleri yaptırıp, rahim filmi falan çektirmek istiyorum zaman kaybetmemek için ama bu tahlilleri dışarıda yaptırsam kabul ederler mi yoksa illa kendileri mi yapmak ister. Özellikle Memorial'ın bu konufaki tutumunu bilen var mı?
Ben hepsini yaptırıp gitmiştim. Herşey hazır olunca hemen o ay başlamıştık tedaviye.

Ya kızlar bana bu ay 3. Gün embriyosu transfer edildi 13. Günkü değer 392 di doktor değer güzel baktırmasanda olur dedi,bende pinpirikli olduğum için baktirmayayim dedim ama pişman oldum simdi:KK43: en son pazartesi baktirmistim bir daha baktirmadim şimdi kafamda deli sorular ya değer düştüyse (kimyasal olduysa) ya diş gebelik varsa ayy bilemedim baktirsam mi acaba?
En az 2 kere bakılması gerekir diye düşünüyorum. Değer kadar artış da önemli.

Merhaba Seni hatırlıyorum sanki yazismistik daha önce burdan,ben de Bursa acıbademde denedim bu ay,bu ikinci denememdi.

Bence ikisi tutmuş biri düşmüş olabilir şahin beye sorsaydin keşke neden böyle çıktı diye,dış gebelik değildir bence tabi su belirtiler yoksa

Tek taraflı aşırı sancı
Lekelenme kanama
İshal,kusma
Gibi belirtiler yoksa hiç korkma bence

Evet yazışmıştık.
Adet ağrısından daha hafif arada ağrı oluyor, günde birkaç kez su gibi akıntım oluyor. Başka da bir şey yok. Olumlu sonuca sevinemedim bile , günlerim korkarak geçiyor :( şahin hoca testi tekrarlatıyor, salı gideceğiz, biraz az artmış dedi sadece başka da bir şey demedi kanamayı falan sordu . Umuda çok ihtiyacım var :(

Ya kızlar bana bu ay 3. Gün embriyosu transfer edildi 13. Günkü değer 392 di doktor değer güzel baktırmasanda olur dedi,bende pinpirikli olduğum için baktirmayayim dedim ama pişman oldum simdi:KK43: en son pazartesi baktirmistim bir daha baktirmadim şimdi kafamda deli sorular ya değer düştüyse (kimyasal olduysa) ya diş gebelik varsa ayy bilemedim baktirsam mi acaba?

Bana da baktırmana gerek yok demişti test günüm 486 çıkmıştı. Ben dayanamayıp 4 gün sonra baktırdım.

Bence değerin 13.günde 3.gün embriyosu için çok çok iyi maşallah rahat ol aklını bulandırma inşallah bir aksilik çıkmayacak Allaha emanet.

Bana da baktırmana gerek yok demişti test günüm 486 çıkmıştı. Ben dayanamayıp 4 gün sonra baktırdım.
Canım iki tane konduysa bence biri durmus diğeri devam ediyordur merak etme,ya işte bende kafamı bulandirmayayim diye baktirmadim,Sahin beyde sen bilirsin ama gerek yok demişti bende güvendim açıkçası.

Artık varsa da yoksa da haftaya belli olur zaten,o su gibi akıntı bende de oluyor hem hamilelikten hem de jelden,lekelenmen olmaması da güzel masallah,Allah korusun dış gebelik olsa bariz bir şekilde tek taraflı kasik ağrısı olurdu yani ondan da korkma

Bence değerin 13.günde 3.gün embriyosu için çok çok iyi maşallah rahat ol aklını bulandırma inşallah bir aksilik çıkmayacak Allaha emanet.
İcimi rahatlattn teşekkür ederim,yine de pismanim keşke Çarşamba baktirsaydim bu saatten sonra baktirsamda kafam karışır en iyisi sabredip beklemem.

İnşallah arzuladığınız yavruya bir an önce Kavuşursunuz. Umut olmak için yazıyorum size. Yaşım 42,5 yumurtam toplandı üç embriyo beşinci güne gitti, dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ve şimdi hızla Sağlıkla büyüyoruz. Darısı dileyen herkesin başına Allah bizleri ve çocuklarımızın nazarlardan korusun.

En kısa zamanda sizden güzel haberler almak dileğiyle

Ayy maşallah kocaman olmus Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200: :dua:

İyi akşamlar,
10.gün : 225 (sağlık Ocağı)
12.gün : 486 ( Acıbadem)
14.gün : yaptırmadım
16. gün : 746 ( jimer)
18. gün : 1260 ( jimer) ( bugün)

Ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 16. güne kadar günde 1 defa vajinal jel kullanıyordum değeri doktora söyleyince iğneye geçti. Sağlıklı mı değil mi bilmiyorum. Ağrım, kanamam , lekelenmem yok. Dış gebelikten korkuyorum ne olduğunu da belirtilerini de tam bilmiyorum. 2 embriyo transferi yapılmıştı acaba birinin gelişimi durdu ondan mı böyle oldu ? 2 gün sonra testi tekrarlayacağız. Salı doktor randevum var. Böyle yükselip sağlıklı ilerleyen oldu mu :KK42:
Banada acaba birinin gelişimi durdu da ondan mı değer farklı çıktı diye geldi. Dış gebelik olsa belirtilerini yaşardın zaten. Allahım yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun. Ne zormuş bizlerin sınavı inan olumsuz bir şey görmeye dayanamaz oldum artık inşallah kuzum sağlıkla devam eder ne olur sabret bakalım belki de herşey yolunda gidecek:dua::110:

Arkadaşlar bilenleriniz yardımcı olursa sevinirim. Tedavi için görüşmeye gitmeden önce istenen rutin tahlilleri yaptırıp, rahim filmi falan çektirmek istiyorum zaman kaybetmemek için ama bu tahlilleri dışarıda yaptırsam kabul ederler mi yoksa illa kendileri mi yapmak ister. Özellikle Memorial'ın bu konufaki tutumunu bilen var mı?

Canım ilk görüşmede yanında götürmen iyi olur genelde kabil ediyorlar inceliyorlar hepsini çoğu özel hastane kabul ediyor diye biliyorum ben vakit kaybetmemek de çok iyi canım Allah yardımcın olsun bir sıkıntı çıkmadan başla tedavine inşallah :KK200: :dua:

Canım iki tane konduysa bence biri durmus diğeri devam ediyordur merak etme,ya işte bende kafamı bulandirmayayim diye baktirmadim,Sahin beyde sen bilirsin ama gerek yok demişti bende güvendim açıkçası.

Artık varsa da yoksa da haftaya belli olur zaten,o su gibi akıntı bende de oluyor hem hamilelikten hem de jelden,lekelenmen olmaması da güzel masallah,Allah korusun dış gebelik olsa bariz bir şekilde tek taraflı kasik ağrısı olurdu yani ondan da korkma

Jel kullanmıyorum şu ara iğneye devam . Bilmiyorum ki yarın başka doktora mı gitsem diyorum

Senin adına çok sevindim, inşallah sorunsuz devam eder

İyi akşamlar,

Ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 16. güne kadar günde 1 defa vajinal jel kullanıyordum değeri doktora söyleyince iğneye geçti. Sağlıklı mı değil mi bilmiyorum. Ağrım, kanamam , lekelenmem yok. Dış gebelikten korkuyorum ne olduğunu da belirtilerini de tam bilmiyorum. 2 embriyo transferi yapılmıştı acaba birinin gelişimi durdu ondan mı böyle oldu ? 2 gün sonra testi tekrarlayacağız. Salı doktor randevum var. Böyle yükselip sağlıklı ilerleyen oldu mu :KK42:

Canım inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler salonunu anlaşılır herşey ama dia gebelik falan olsa ağrın olur veya kanaman falan olurdu aklıma kötüyü getirme yine de inşallah salı günü görürürsün keseyide rahatların allahın izniyle :dua:

İcimi rahatlattn teşekkür ederim,yine de pismanim keşke Çarşamba baktirsaydim bu saatten sonra baktirsamda kafam karışır en iyisi sabredip beklemem.
Canım bekle bencede akışına bırak inan daha çok stres olursun zaten nasılsa dr a gideceksin kese varsa tamam zaten boşver bhcg stresten başka bir şey değil

kızlar eşim beni nasıl inandırdıysa dondurulmusları denemek yerıne yaz sonuna kadar kendımz denıcez sankı daha once denememışizde ılk defa ıstıyomusuz yenı baslıyomusuz gıbı sacma bı heyecan var ıcımde :KK70::KK70::KK70:

Ne güzel işte kuzum benim hiç geçmesin o tatli heyecanın inşallah Rabbim nasip etsin kısa zamanda tedaviye gerek kalmadan inşallah :KK200: :KK48::KK68:

Canım kötü şeyler getirme ama aklına sürekli olumsuz düşünürsen bebeğinde etkilenir güzel düşünmeye çalış için öyle daha da rahatlayacaksa yarın ver istersen bi kan Allahın izniyle olmaz öyle şeyler görürürsün sağlıklı bir şekilde keseyide kalp atisinida :KK200: :dua:

İyi akşamlar,

En önemli şeylerden biri bu test aynı laboratuarda yaptırmak. Farklı yerlerde yaptırınca, mukayese edilemeyebiliyor. Kafan karışmasın, bence 16 ve 18 i anca mukayese etsek; %69 artış oluyor zaten ;)

Bende korkuyorum ptesi test gunumdu 5.gun embrıyosu 868 çıkmıştı dr ıkıncı teste gerek YÖK dedi ama çok korkuyorum bende yarına kese için gıdıcem inş bi sorun yoktur:dua:

Ilk değerin gayet iyi cıkmış canım hic korkma yarın göreceksin keseyi yada keseleri inşallah :KK200: :dua:

Jel kullanmıyorum şu ara iğneye devam . Bilmiyorum ki yarın başka doktora mı gitsem diyorum

Senin adına çok sevindim, inşallah sorunsuz devam eder
Bir de sen farklı yerlerde baktirmissin onunda etkisi vardır bence,yani gidebilirsin ama salıya çok yok sabrederim dersen bekleyebilirsin,değerlerin yüksek başlaması da ikiz ihtimalini düşündürüyor sonra gelişimi durmuştur birinin böyle düşün bence, umarım her şey gönlünce olur

Back
X