• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun güzel haberler alalım inşallah.

Şişkin:KK35:

Günaydın canım benim amin inşallah :dua: Geçecek geçecek az kaldı sabret :KK200:

Günaydın kızlar,güzel bir haftasonu olur inşallah hepimiz için,test gununu bekleyenler,kese,kalp atışıni bekleyenler hepimiz hayırlı haberler duyarız inşallah:KK200:

Günaydın canım amin inşallah inşallah :KK200: :dua:

Günaydın arkadaşlar,
Size sorularım olucak canlarım..Bir kaç güne adet olucam ve tüp bebek merkezine başlıycam kısmet olursa..tabi inşallah olmam ve gitmeme gerek kalmaz buda bi ihtimal :) ...şimdi benim sol tüpüm tıkalı çıktı hgs filminde ve sol tarafta dermoid kist olabilir orayı göremiyorum dedi doktor...ama sağ tarafta sorun yok her ay 3-4 yumurta oluyor yani gözüküyordu..her seferinde büyümeleri güzel dendi menagon ve gonal f kullanarak iki ayrı tedavi denedik normal yolla olmadı...şimdi doktorun laparoskopi demesinden korkuyorum...şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor buna gerek yok dedi...bide amh ne zaman ölçülür? ayrıca sizce doktor derse laporoskopi olmalımıyım? bilmiyorum çok heyecan var daha doktora gitmeden ya sizin yardımınızla bu süreci bende aşarım inşallah.. bu arada yaş 34 hiç aşılama yada tüp bebek olmadı...

ya ne guzel bu ara sankı daha mı cok pozıtıf haberı aldık Rabbım daım kılsın darısı basımıza :KK200::anneadayı: Dlk2606 Dlk2606 sen nasıl guzel yureklı bı ınsansın ya dostlarn esın ne kadar sanslı gönlunun guzellıgı dualarına yansısın inşaalahh:KK200::emir_bebek:

Aynen öyle çok şükür artıyor güzel haberler hep böyle devam eder inşallah kuzum darısı bizlerin başına :KK68: Oyy kuzum sağolasın ya Allah razı olsun çok mutlu oluyorum böyle yazmanıza iyiki varsını siz ya Allahım sizlerinde o güzel gönlüne göre yaşatsın herşeyi inşallah hep dualarımdasını canım benim :KK200: Amin inşallah kuzum sizin gibi iyi kalpli arkadaşlarım olduğu içinde ben çok şanslıyım kuzum benim seviyorum hepinizi :KK200: :KK19:

Günaydın arkadaşlar,
Size sorularım olucak canlarım..Bir kaç güne adet olucam ve tüp bebek merkezine başlıycam kısmet olursa..tabi inşallah olmam ve gitmeme gerek kalmaz buda bi ihtimal :) ...şimdi benim sol tüpüm tıkalı çıktı hgs filminde ve sol tarafta dermoid kist olabilir orayı göremiyorum dedi doktor...ama sağ tarafta sorun yok her ay 3-4 yumurta oluyor yani gözüküyordu..her seferinde büyümeleri güzel dendi menagon ve gonal f kullanarak iki ayrı tedavi denedik normal yolla olmadı...şimdi doktorun laparoskopi demesinden korkuyorum...şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor buna gerek yok dedi...bide amh ne zaman ölçülür? ayrıca sizce doktor derse laporoskopi olmalımıyım? bilmiyorum çok heyecan var daha doktora gitmeden ya sizin yardımınızla bu süreci bende aşarım inşallah.. bu arada yaş 34 hiç aşılama yada tüp bebek olmadı...
Uzman dr sorusu canım, güvenilen paragöz olmayan bir Dr ve merkez bul doktoruna güven derim biz gerek yok desekte dr var diyorsa sıkıntı. İnşallah ilk deneme de sonuç alırsın.

Günaydın arkadaşlar,
Öncelikle umarım tüp bebeğe gerek kalmaz hamile kalırsın amh adetli adetsiz hiç fark etmez her hangi bir gün gidip kan verip ogrenebilirsin laparoskopi hakkında hiç bilgim yok bilen arkadaşlar fikir verirler.

Uzman dr sorusu canım, güvenilen paragöz olmayan bir Dr ve merkez bul doktoruna güven derim biz gerek yok desekte dr var diyorsa sıkıntı. İnşallah ilk deneme de sonuç alırsın.
Buldum diye düşünüyorum canım...bursada eurofertil gerçek aydın..oraya gitmeyi düşünüyorum...umarım bende güzel tedavilerle sonuç alırım..Giden arkadaşlar varsa yazarsada sevinirim...Allahım herkese kolaylık versin...

Öncelikle umarım tüp bebeğe gerek kalmaz hamile kalırsın amh adetli adetsiz hiç fark etmez her hangi bir gün gidip kan verip ogrenebilirsin laparoskopi hakkında hiç bilgim yok bilen arkadaşlar fikir verirler.
aa buna çok sevindim canım bunu bilmiyordum...çok teşekkür ederim bilginiz için...

Kızlar benim gece ve uyandigimda aşırı burun kaşıntısı,akıntısı ve hapsurma oluyor,azonce arka arkaya on defa hapsurdum belki daha fazla,acaba hemşireyi arayıp sorsam mi bu durumda ne yapılır ne kullanılır diye:( bu arada netten baktım hamilelerde oluyormuş kan dolaşımı hızlı olduğu için aranızda böyle olan var mı?

Buldum diye düşünüyorum canım...bursada eurofertil gerçek aydın..oraya gitmeyi düşünüyorum...umarım bende güzel tedavilerle sonuç alırım..Giden arkadaşlar varsa yazarsada sevinirim...Allahım herkese kolaylık versin...
canım doktorun sana güven verdiyse onun dediğinden şaşma ama bi yandan araştır tabii ben de bursa da yım jimer e gidiyorum çok güven verdi bana doktorum ben tüp bebek diye gittim o hemen atlamadı tüp bebek yapıcam diye önce doğal yolla olması için şans verelim dedi bi,r takım tedaviler uyguluyor eksikleri tamamlamak adına bana çok mantıklı geld, ne derse yapıyorum bir yandan burdaki arkadaşların yaşadıklarını okuyorum onlardan fikir alıyorum hayırlısı olsun hakkımızda

aa buna çok sevindim canım bunu bilmiyordum...çok teşekkür ederim bilginiz için...
zaten doktorun işinin ehli bir doktorsa önce senden amh isteyecek ve bir takım tahliller tahlillerin günleri değişiyor ama genelde adetin 2 yada 3. günü oluyor ama amh farketmiyor canım ;)

zaten doktorun işinin ehli bir doktorsa önce senden amh isteyecek ve bir takım tahliller tahlillerin günleri değişiyor ama genelde adetin 2 yada 3. günü oluyor ama amh farketmiyor canım :KK66:
evet canım doğru diyorsun...ben daha görüşmedim doktorla umarım ilk görüşmemizde iyi olur güven verir...yani aslında giden hastalar çok iyi diye yorumluyor genede görüşmeden bilemiycez...bakalım kısmet...Allah herkesin yolunu açık etsin inşallah...doktorunuz adı ne acaba?

evet canım doğru diyorsun...ben daha görüşmedim doktorla umarım ilk görüşmemizde iyi olur güven verir...yani aslında giden hastalar çok iyi diye yorumluyor genede görüşmeden bilemiycez...bakalım kısmet...Allah herkesin yolunu açık etsin inşallah...doktorunuz adı ne acaba?
doktorumun adı suat hazel canım jimer de tüp bebek uzmanı ben çok memnun kaldım hatta hayal kırıklığına uğradım tüp bebek diye gittim başlamayınca :) olmaz hemen başlamıycam histeroskopi yapıp rahmini uyarıcam dedi bana biosteron ve folik asit eşime vitamin verdi eylül e kadar beni de bebek fikrinide at kafandan bi sorun olursa sadece ara beni onun dışında unut tatile falan çık hamile kalmazsan eylülde gel dedi çok güven verdi bana hayırlısı bakalım :)

Kızlar benim gece ve uyandigimda aşırı burun kaşıntısı,akıntısı ve hapsurma oluyor,azonce arka arkaya on defa hapsurdum belki daha fazla,acaba hemşireyi arayıp sorsam mi bu durumda ne yapılır ne kullanılır diye:KK43: bu arada netten baktım hamilelerde oluyormuş kan dolaşımı hızlı olduğu için aranızda böyle olan var mı?

Kuzum bende çok hapşırıyordum arka arkaya bence bi doktoruna sor en azından için rahatlar ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum ferah tut içini :KK200:

Kızlar benim gece ve uyandigimda aşırı burun kaşıntısı,akıntısı ve hapsurma oluyor,azonce arka arkaya on defa hapsurdum belki daha fazla,acaba hemşireyi arayıp sorsam mi bu durumda ne yapılır ne kullanılır diye:KK43: bu arada netten baktım hamilelerde oluyormuş kan dolaşımı hızlı olduğu için aranızda böyle olan var mı?
Canım bende de çok oluyor. Zaten bahar alerjim vardı üzerine gebelik de eklenince hapşuruk ve burun tıkanıklığından hayat kalitem düştü resmen. Gebelikte çok normalmiş. Arada tuzlu su çekiyorum burnuma iyi geliyor. Deneyebilirsin.

doktorumun adı suat hazel canım jimer de tüp bebek uzmanı ben çok memnun kaldım hatta hayal kırıklığına uğradım tüp bebek diye gittim başlamayınca :) olmaz hemen başlamıycam histeroskopi yapıp rahmini uyarıcam dedi bana biosteron ve folik asit eşime vitamin verdi eylül e kadar beni de bebek fikrinide at kafandan bi sorun olursa sadece ara beni onun dışında unut tatile falan çık hamile kalmazsan eylülde gel dedi çok güven verdi bana hayırlısı bakalım :)
doktora güvenmek çok önemli canım..içine sinen bir doktor bulmana sevindim...umarım bende gittiğimde olumlu düşünür ve güvenirim...yani hastalarına değişik tedaviler uyguluyormuş bir kaç hastasıyla görüştüm...ama tabi her hasta farklı benim nasıl olur görüşmeden bilemiycem...umarım herşey yolunda gider... İnşallah seninde tez zamanda tedavin güzel sonuçlanır hatta tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah...

Kuzum bende çok hapşırıyordum arka arkaya bence bi doktoruna sor en azından için rahatlar ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum ferah tut içini :KK200:

Canım bende de çok oluyor. Zaten bahar alerjim vardı üzerine gebelik de eklenince hapşuruk ve burun tıkanıklığından hayat kalitem düştü resmen. Gebelikte çok normalmiş. Arada tuzlu su çekiyorum burnuma iyi geliyor. Deneyebilirsin.
Sağolun kızlar,zaten alerjik bunyem var iyice beni mahvetti bu durum doktora gidince sorayım belki bir çaresi vardır.

Tuzlu su icemem canım ben de tansiyon var malesef:(

Back
X