Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Hepinize merhaba arkadaşlar allah tez vakitte bebeğinize kavuşmayı nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla büyütmeyi..Ankara başkent hastanesinde genetik kromozom testi ne kadar sürede çıkıyor yaptıranınız oldu mu
Sebebini öğrenmezsem rahat edemiyorum. bak ne buldum: bol su içmek ve buruna tuzlu çekmek rahatlatıyormuş.
Hamilelik döneminde artış gösteren ve bir annelik hormonu olan östrojen, burun içerisini döşeyen dokuların şişmesine neden olur ve burunda salgı artışını tetikler. Bunun dışında annelik döneminde vücuttaki kan dolaşımının hacminin artması da kan damarlarının genişlemesine ve burun mukozasının şişmesine neden olur. Bu olayda diğer annelik hormonlarının da rolü olabilir. Bunların sonucunda gelişen burun tıkanıklığı hamilelik nezlesinin temelini oluşturur.
Hepinize merhaba arkadaşlar allah tez vakitte bebeğinize kavuşmayı nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla büyütmeyi..Ankara başkent hastanesinde genetik kromozom testi ne kadar sürede çıkıyor yaptıranınız oldu mu
Merhaba, benim de gittiğim bir hastane hatta aynı hastaneye giden birkaç arkadaş daha var burada. Eşim ve benim genetik incelememiz yapıldı bir ay kadar sürmüştü sanırım ama sizin dediğiniz sanırım embriyo incelemesi o konuda bir fikrim yok. Aslında bir down sendromu olan düşüğüm olması nedeniyle dr genetik inceleme önerdi fakat kabul etmedim. Fiyatları sordum genel olarak ama sekreterya istenen teste göre genetik birimi fiyat verir dedi fiyat söylemedi. Öğrenirseniz bizimle de paylaşin olur mu.
Rabbim şifa versin.
Bu arada Hulusi hocaya mi gögsen hocaya mi gidiyorsunuz.
Çok geçmiş olsun benim sorduğum normal genetik testi benim için istedi doktor.hulusi hocaya yeni başladım test sonucunu bekliyorum daha vereli 2 hafta oldu canım
Benim eşimin de yüzde 2 morfoloji ama hızda sayıda miktarda herhangi bir problem yok,morfoloji de tüp bebekte çok önemli değil hem yüzde 3 gayet iyi bence
Benim eşimin de yüzde 2 morfoloji ama hızda sayıda miktarda herhangi bir problem yok,morfoloji de tüp bebekte çok önemli değil hem yüzde 3 gayet iyi bence
teşekkür ederim canım geçen sene hız düşüktü sayı 58 milyon du sigarayı bıraktı bu yıl hız çok yüksek sayı 120 milyon çıktı çok şükür morfoloji de %3 sigara ne kadar etkiliyor ben bu kadar ummamıştım çok şaşırdım sonuçları görünce
Çok geçmiş olsun benim sorduğum normal genetik testi benim için istedi doktor.hulusi hocaya yeni başladım test sonucunu bekliyorum daha vereli 2 hafta oldu canım
Verirken söylüyorlar normalde arayıp şsorr cevap verirler. Yanlış hatırlamıyor isem birayda sonuçlanıyor ya da iki ay ama daha uzun değildi . Ben de Hulusi hocaya gidiyorum. Memnunum ben ama çok kalabalık ve genel olarak ara verirsen hoca ne olduğunu unutup sana soruyor. Daha tecrübeli arkadaşlar var cevap verirler.
teşekkür ederim canım geçen sene hız düşüktü sayı 58 milyon du sigarayı bıraktı bu yıl hız çok yüksek sayı 120 milyon çıktı çok şükür morfoloji de %3 sigara ne kadar etkiliyor ben bu kadar ummamıştım çok şaşırdım sonuçları görünce
Başka bir problem yoksa bu değerlerle normal yoldan da kalınır,zaten tüp bebek için de hiç bir problem yok,umarim tez zamanda güzel haberlerini duyarız.
Başka bir problem yoksa bu değerlerle normal yoldan da kalınır,zaten tüp bebek için de hiç bir problem yok,umarim tez zamanda güzel haberlerini duyarız.
Adetin ilk günü ara randevu al demişti doktorum , bugün leke görünce aradım doktorum tatile çıkmış perşembeye kadar yokmuş. Başka bir doktora verdiler randevuyu o gelene kadar. İlk defa erkek doktora muayene olacağım utandım açıkçası.. ayrıca doktorum yok diye de gerildim.. durdu durdu bu ayı bekledi sanki şans
Adetin ilk günü ara randevu al demişti doktorum , bugün leke görünce aradım doktorum tatile çıkmış perşembeye kadar yokmuş. Başka bir doktora verdiler randevuyu o gelene kadar. İlk defa erkek doktora muayene olacağım utandım açıkçası.. ayrıca doktorum yok diye de gerildim.. durdu durdu bu ayı bekledi sanki şans
Hastalıklarda kadın erkek ayrımı olmaz tabi yine de saygı duyarım düşüncene ama zaruri durumlarda erkek doktora da gidilebilir utanılacak bir şey yok,üstelik bence erkek doktorlar mahremiyete daha önem veriyorlar,ilk muayenemi kadın doktor yapmisti resmen uzun bir süre jinekologlara gitmeye korkmustum, kiyafetlerimi karnima kadar siyirdilar ne örtü ne baska bir şey,fakat erkek doktor da öyle değil üzerinde ayaklarına kadar beyaz örtü oluyor ve çok az açıp aleti koyuyor üstelik hemşirede oluyor oda da bence gerilme rahat ol.
ben de kalamadım canım 0,74 çıktı benim de amh biosteron verdi doktorum kullanıyorum yumurtam az da olsa kaliteli olur inşallah şimdi hedefim bu sayı zaten değişmiyor yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum artık kafein gazlı içecekler şeker hepsini bıraktım protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum inşallah işe yarar
Benimde bir önce ki tedavimde öyle olmuştu çok söylenmiş çok ağlamıştım bıktım bu şanssızlığımdan diye ama mutlaka bir hayır vardır kendi doktorumdan daha iyi iğne yazmış tedavi daha güzel ilerlemişti.mıtlaka böyle olmasında bir hayır vardır boşuna değil o denk gelişler