• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de kalamadım canım 0,74 çıktı benim de amh biosteron verdi doktorum kullanıyorum yumurtam az da olsa kaliteli olur inşallah şimdi hedefim bu sayı zaten değişmiyor yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum artık kafein gazlı içecekler şeker hepsini bıraktım protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum inşallah işe yarar
Kesinlikle yumurta sayısı az olabilir ama kalite çok daha önemli,ben hiç kullanmadım ama kullanıp faydasını gören çok kişi var,koenzim Q 10 da çok faydalı kullanabilirsin hepsi de şifa olur inşallah.

Selam kızlar keseyi gördüm çok şükür çok minik daha :nazar::anneadayı: estrafem ve progestanı kaçıncı haftada kestınız
Estrofem kese görünce.progestan iğnesini de kalp atışını gördüğümüzde . Ama progestan fitil hala kullanıyorum aralıksız

Selam kızlar keseyi gördüm çok şükür çok minik daha :nazar::anneadayı: estrafem ve progestanı kaçıncı haftada kestınız
Cnm bende bugün gördüm kesemi.RABBİM nasip edrse iki hafta sonra kalp atışı için gidicem.estrofemi kesti progestana devam ediyorum.insallah kalp atislarinida duymak nasip olur.:anneadayı::dua:

Kızlar ben bugün kesemi gördüm çok şükür.haftasina göre yarim cm büyükmüş bile.RABBİM nasip ederse iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı.4.5 haftalıkmış.
Maşallah inşallah sağlıkla devam eder darısı kalp atışını duymaya

Back
X