• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bende dün keseyi gördüm çok şükür Rabbime iki tane de olabilir dedi herhalde diğerinden çok ümitli değil ama nasip tabii. Kalp atışını duyamadık başlamış dedi artık görüntüden mi anladı bilemeyecem ama kulakla duyamayız dedi bende o kadar bekleyince duyarım sanmıştım ama bir hafta sonra tekrar gidecem daha net duyarız daha çok küçük dedi bakalım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla anne olur evlatlarımıza kavuşuruz. Hep dualarımdasınız. Umarım benimde sağlıkla devam eder Rabbime emanet..

Kızlar bende dün keseyi gördüm çok şükür Rabbime iki tane de olabilir dedi herhalde diğerinden çok ümitli değil ama nasip tabii. Kalp atışını duyamadık başlamış dedi artık görüntüden mi anladı bilemeyecem ama kulakla duyamayız dedi bende o kadar bekleyince duyarım sanmıştım ama bir hafta sonra tekrar gidecem daha net duyarız daha çok küçük dedi bakalım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla anne olur evlatlarımıza kavuşuruz. Hep dualarımdasınız. Umarım benimde sağlıkla devam eder Rabbime emanet..
Hayırlı olsun canım stresli bir süreci atlatmışsin inşallah kalp atışını da duyacaksin.

Tam olarak ne kadar yani kaç hafta kaç günlük?

Hayırlı olsun canım stresli bir süreci atlatmışsin inşallah kalp atışını da duyacaksin.

Tam olarak ne kadar yani kaç hafta kaç günlük?
Saol canım amin inşallah. Son adet tarihinin ilk gününü baz aldı zaten transferden önce ki 2 haftaya tam denk geliyor öyle hesapladı işte 5,5 falan

Canım çok sevindim sağlıkla büyüsünler inşaAllah :))

Kızlar günaydın
Sabah kalktım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tam da yumurtam yeni çatlamış Ken ben doğal yolla hamile kalmak için uğraşırken olana bakarmısınız :D nasip olmayacaksa Rabbim bişiler vesile kılıyor işte ;) yine de bir umut döllenme varsa zarar vermeyecek ilaç var mı kızlar

Saol canım amin inşallah. Son adet tarihinin ilk gününü baz aldı zaten transferden önce ki 2 haftaya tam denk geliyor öyle hesapladı işte 5,5 falan
Anladım canım,benimde daha perşembeye randevum,son adet tarihime göre 5+5 oluyor,üstten mi baktı canım yoksa vajinal mi baktı?

Kızlar günaydın
Sabah kalktım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tam da yumurtam yeni çatlamış Ken ben doğal yolla hamile kalmak için uğraşırken olana bakarmısınız :KK70: nasip olmayacaksa Rabbim bişiler vesile kılıyor işte :KK66: yine de bir umut döllenme varsa zarar vermeyecek ilaç var mı kızlar
Geçmiş olsun canım,bence döllenme ve yerleşmeyi etkilemez ama seni rahatsız edebilir sancı falan olabilir,ilaç da hiç fikrim yok:(

Kızlar günaydın
Sabah kalktım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tam da yumurtam yeni çatlamış Ken ben doğal yolla hamile kalmak için uğraşırken olana bakarmısınız :KK70: nasip olmayacaksa Rabbim bişiler vesile kılıyor işte :KK66: yine de bir umut döllenme varsa zarar vermeyecek ilaç var mı kızlar
Bol bol su bir de limonlu su içmen iyi gelir. Sirkeli su ile de temizleyebilirsin bölgeni. Geçmiş olsun canım nasipte varsa her türlü olur

Alttan baktı keseye canım.
Anladım canım tekrar hayırlı olsun inşallah kalp atışını da sağlıkla duyarsınız:)
Kızlar transfer günümü saymazsak bugün ikinci günüm sizce bi belirti olmalımı aramalımıyım
Belirti arayıp strese girme olmaz,benim test gunene kadar belirtim yoktu tutmadı diye düşünüp uzulmustum,kan testini de öylesine negatifi garantilemek için vermiştim ama çok şükür pozitif oldu,yani son ana kadar belli olmuyor stres yapma,inşallah pozitif görürsün.

Kızlar transfer günümü saymazsak bugün ikinci günüm sizce bi belirti olmalımı aramalımıyım
Belirti arama canım zaten erken. Kişiden kişiye değişiyor ayrıca kimi hiç ağrı sızı batma olmadan gebe kalıyor inan her bünye farklı sen olumlu düşün bol bol dua et. İnşallah güzel haberini alırız:dua::dua:

Canım gözünüz aydın allah tamamıni sağlıkla devam ettirsin.mutlu sona kavuş inşallah. Çok sevindim . Hamilelik yolunda sende inşallah zafere ulaştın darısı diğer kızların basina :KK200:

Canım gözünüz aydın allah tamamıni sağlıkla devam ettirsin.mutlu sona kavuş inşallah. Çok sevindim . Hamilelik yolunda sende inşallah zafere ulaştın darısı diğer kızların basina :KK200:
Canımm çok teşekkür ederimm. İnşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla da kalp atışlarını duyarım. Rabbim diğer arkadaşlarımıza da tez vakitte nasip etsin inşallah:KK200: dualarında beni de unutma canım:dua:

Canımm çok teşekkür ederimm. İnşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla da kalp atışlarını duyarım. Rabbim diğer arkadaşlarımıza da tez vakitte nasip etsin inşallah:KK200: dualarında beni de unutma canım:dua:
Duyacaksın canım allahın izni ile. Başlamış demiş zaten için rahat olsun. Görmeseydi demezdi. Kendime ne zman dua etsem hem sizlere hemde tanımadigim evlat hasreti çekenlere ediyorum canım.insallah rabbim budiyguyu yaşayanların heyecanını yarim bırakmaz.9 ay sonuna sağlıkla kavuşmak nasip eder. Şuan emek harcayanlarinda en yakın Zamnda hamilelik haberi aldırır aminnnnnmnn

F7788622-5D20-4522-9D0D-57F1DAA8DCCC.webp
Kızlar günaydın yine test yaptım bugün 8.gün 6. Gündeki testten baya koyu çıktı çok şükür hayırlısıyla sağlıkla devam eder inşallah ❤️

Eki Görüntüle 2163775 Kızlar günaydın yine test yaptım bugün 8.gün 6. Gündeki testten baya koyu çıktı çok şükür hayırlısıyla sağlıkla devam eder inşallah ❤️
Ay maşallah saglıkla devam eder inşallah canım benim darısı tüm isteyene kaçıncı gün embriyosuydu ve belirtin oldumu

Back
X