• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay maşallah saglıkla devam eder inşallah canım benim darısı tüm isteyene kaçıncı gün embriyosuydu ve belirtin oldumu

Çok teşekkür ederim amiinn inşallahh cnm. 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Belirtim oldu cnm göbeğimin tam altında yanma hissi oldu 5.gün ama fazlaydı sızıyla birlikte sanki rahmin içi yanıyor gibi 6. Günde belim çok ağrıdı ve baş dönmesi var ama bu progestandan da olabilir. Bunların dışında bişey olmadı ama herzamankinden farklı hissediyordum vücudumu senin transfer oldumu kaçıncı gün hangi aşamadasın rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim amiinn inşallahh cnm. 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Belirtim oldu cnm göbeğimin tam altında yanma hissi oldu 5.gün ama fazlaydı sızıyla birlikte sanki rahmin içi yanıyor gibi 6. Günde belim çok ağrıdı ve baş dönmesi var ama bu progestandan da olabilir. Bunların dışında bişey olmadı ama herzamankinden farklı hissediyordum vücudumu senin transfer oldumu kaçıncı gün hangi aşamadasın rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah
Ay kuzum benim daha yenice taransfer günüyle 3 o günü saymasasak 2 gün daha ama ben hiç birşey hissetmiyorum benim de 4 gün blokostist embriyo beklemekten başka çare YÖK sanırım

Bide canım birşey sorcam nasıl geçirdin gümlerini ekstra birşey yada böyle soruyorum kusura bakma

Kızlar bende dün keseyi gördüm çok şükür Rabbime iki tane de olabilir dedi herhalde diğerinden çok ümitli değil ama nasip tabii. Kalp atışını duyamadık başlamış dedi artık görüntüden mi anladı bilemeyecem ama kulakla duyamayız dedi bende o kadar bekleyince duyarım sanmıştım ama bir hafta sonra tekrar gidecem daha net duyarız daha çok küçük dedi bakalım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla anne olur evlatlarımıza kavuşuruz. Hep dualarımdasınız. Umarım benimde sağlıkla devam eder Rabbime emanet..

Hadi hayırlı olsun canım :KK200: :anneadayı: 3 kişi olduk ikincileri olan ama kesin olmayan. İnşallah ikinciler de sağlıkla tutunur ve sağlıkla devam eder :emir_bebek::emir_bebek:

Bide canım birşey sorcam nasıl geçirdin gümlerini ekstra birşey yada böyle soruyorum kusura bakma

Estağfirullah cnm ne kusuru sor tabi bizlerde çok sorduk çok araştırdık. Cnm transfer günü sayılmıyor yani senin 2.günü ve şuanbir belirti için çok erken hem kendini sakın dinleme vücudunu kasma zaten değişiklik oluyorsa farkedersin hiç bir farklılıkta olmayabilir. Ben 23ünde transfer oldum test günüm 7si o güne kadar izin aldım evdeyim ilk dört gün çoğunlukla yattım tabi arada kalkıp dolaştım ama genel olarak dinleniyorum bişey yapmıyorum valla yiyorum dolanıyorum yatıyorum :) hergün bir avuç çiğ kabak çekirdeği çiğ fındık ceviz kuru incir ve kayısı yiyorum bir dilim ananas ve 1 bardaktaze havuç suyu heeee bide en önemlisi netten alışveriş yapıyorum :) :)

Estağfirullah cnm ne kusuru sor tabi bizlerde çok sorduk çok araştırdık. Cnm transfer günü sayılmıyor yani senin 2.günü ve şuanbir belirti için çok erken hem kendini sakın dinleme vücudunu kasma zaten değişiklik oluyorsa farkedersin hiç bir farklılıkta olmayabilir. Ben 23ünde transfer oldum test günüm 7si o güne kadar izin aldım evdeyim ilk dört gün çoğunlukla yattım tabi arada kalkıp dolaştım ama genel olarak dinleniyorum bişey yapmıyorum valla yiyorum dolanıyorum yatıyorum :) hergün bir avuç çiğ kabak çekirdeği çiğ fındık ceviz kuru incir ve kayısı yiyorum bir dilim ananas ve 1 bardaktaze havuç suyu heeee bide en önemlisi netten alışveriş yapıyorum :) :)
Bende aynısını yapıyorum canım inşallah tutunur bebeğim

Duyacaksın canım allahın izni ile. Başlamış demiş zaten için rahat olsun. Görmeseydi demezdi. Kendime ne zman dua etsem hem sizlere hemde tanımadigim evlat hasreti çekenlere ediyorum canım.insallah rabbim budiyguyu yaşayanların heyecanını yarim bırakmaz.9 ay sonuna sağlıkla kavuşmak nasip eder. Şuan emek harcayanlarinda en yakın Zamnda hamilelik haberi aldırır aminnnnnmnn
Amin canımm inşallah bizler biliriz anlarız birbirimizi bu zorluğu çekmeyen bilemez Allahım kimseye yaşatmasın. Görüntüde nasıl gördü anlamadı ama hemşireye başlamış dedi sadece hemşire de bana daha küçük haftaya tekrar randevu verelim dedi bakalım hayırlısı kuzum benim

Amin canımm inşallah bizler biliriz anlarız birbirimizi bu zorluğu çekmeyen bilemez Allahım kimseye yaşatmasın. Görüntüde nasıl gördü anlamadı ama hemşireye başlamış dedi sadece hemşire de bana daha küçük haftaya tekrar randevu verelim dedi bakalım hayırlısı kuzum benim
Amin canım aynen öyle
Goruntude minicik bisey yanıp sönüyor gibi görüntü veriyor. Hayirli uğurlu olsun inşallah sağlıkla devam etsin elini karnına koy dualar et. Zaman gectikce o hücrenin şekil aldığini nasıl kendi basina mücadele ettiğini o tomurcuklarin elleri kollari oldugunu büyüdüğünü görünce anlayacaksin okadar büyük bir mucize ki şükürler olsun.binlerce. yasamayan kul kalmasin insallah

Kızlar bende dün keseyi gördüm çok şükür Rabbime iki tane de olabilir dedi herhalde diğerinden çok ümitli değil ama nasip tabii. Kalp atışını duyamadık başlamış dedi artık görüntüden mi anladı bilemeyecem ama kulakla duyamayız dedi bende o kadar bekleyince duyarım sanmıştım ama bir hafta sonra tekrar gidecem daha net duyarız daha çok küçük dedi bakalım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla anne olur evlatlarımıza kavuşuruz. Hep dualarımdasınız. Umarım benimde sağlıkla devam eder Rabbime emanet..
Canım çok sevindim. Kalp atışını da gördüyseniz sıkıntı yok. Çok minik olduğu için dinletmek bebeği strese sokabiliyor. Biz de ilk seferde dinlememiştik sadece görmüştük. İçin rahat olsun. Sağlıkla büyüsün/ler inşallah :nazar::KK200:

Hadi hayırlı olsun canım :KK200: :anneadayı: 3 kişi olduk ikincileri olan ama kesin olmayan. İnşallah ikinciler de sağlıkla tutunur ve sağlıkla devam eder :emir_bebek::emir_bebek:
Canımm saolasın inşallah sağlıkla devam etsinler de razıyız iki tane de olsa bir tane de olsa yeter ki sağlıklı olsunlar:dua: bakalım zaman ne gösterecek:KK200:

Günaydın canımm inşallah güzel geçecek opu sen rahat ol her şey yolunda gidecek inşallah. Aytaç hoca yumurta toplamada çok başarılı sen rahat ol. Bence anestezinin tadını çıkar ben hep o anı severdim oohh ilacı versinler şöyle bayılayım dertlerimi unutayım geçici de olsa. Sonrasında da bir rahatlık ve uyuşuklukla geziniyorsun kafa çok rahat oluyor:KK70::KK70:ben çok narkoz aldığım için bağımlı mı oldum nedir hoşuma gidiyordu:KK70:
Şaka bir yana canım inşallah güzel haberler vereceksin. Uyanınca kaç yumurta olduğunu sorarsın hemşireye. Odanda mis gibi uyuyacaksın
Bitti çıktık otobüse bindim hatta ama epey sancı var gecer inşallah. 9 yumurta toplanmış.
Maşallah nazar değmesin boncuklara olur dedik oldu bak pozitif ol bol bol tamam mi
Kaliteli yumurtaların olması dileğiyle
İnşallah canım 9 yumurta toplandı başkaca bilgi yok inşallah dollenir sağlıklı şekilde. Sancim var ama

Back
X