• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti çıktık otobüse bindim hatta ama epey sancı var gecer inşallah. 9 yumurta toplanmış.

Maşallah nazar değmesin boncuklara olur dedik oldu bak pozitif ol bol bol tamam mi

İnşallah canım 9 yumurta toplandı başkaca bilgi yok inşallah dollenir sağlıklı şekilde. Sancim var ama

Canım maşallah geçmiş olsun gayet güzel sayı inşallah hepside döllensin çok kaliteli embriyolarını olsun Allahın izniyle kuzum :KK200: :dua:

Yarın gidiyorum çok heyecanlıyım, muayene olacağım ve sorun yoksa ilaca başlayacağız. Sorun çıkmaz dimi kafama takıldı gercekten:dua: 1 ay daha uzaması demek yine kafamda bir sürü soruyla beklemek demek..

Canım inşallah bir sorun çıkmazda başlarsın Allahım hayırlısını versin gönlünce olsun herşey inşallah :KK200: :dua:

Selam kızlar kısmetse Ağustos ayında 4.tüp bebek tedavime başlayacağım başlamadan önce kullanmamı önereceginiz bir şey var mı Rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın

Selam canım hayırlısı olsun hakkında bu defa son olur inşallah Allahım güldürsün yüzünü :dua: ne gibi mesala yumurta kalitesini vs. arttırmak için mi canım

Günaydın kızlar.

Dün yapılan opu işlemi sonrası bildiğiniz telef oldum. Karın şişliği tavan yaptı lavaboya çıkmakta zorlandım, vücudum kasilmalardan tutuldu, bulantı vardı, gece yatmaya geldiğinde sıra -ki kardeşimin düğünü vardı gece 03.00de yattim- iki kez ufak yollu kriz geçirdim, nefes ile birlikte vücut kilitlendi, vücuda bildiğin elektrik şoku vermiş gibi acile gitmenin ucundan döndüm.
Sanıyorum ohss sendromunun kıyısındayim ama şimdi biraz daha iyi gibi. Çok şükür.
Rabbim bizi sınıyor. Düğünde rahat oturup kalkamadigimi ve bol elbise giydiğimi gören herkes hamile misin diye yapistirdi. Yok küçük bir operasyon geçirdim diyorum neyin var diyorlar. Allah'ım sen güç ver hepimize.
@Egehanezra canım yaşadıklarını bir nebzede olsa anladım bu süreçte

Günaydın canım çok geçmiş olsun bundan sonraki süreç çok rahat geçer inşallah ilk gün oluyor diyorlar genelde devam ederse doktoruna söyle mutlaka ama bence ohss olmayacaksın alacaksın yavrunu Allahın izniye dualarımdasın :KK200: :dua:

Amin Allah razı olsun, Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım.

Tecruben varsa eğer ilk gün sadece alttan muayene mı oluyor bunun dışında bir test ister mi acaba
Amin cnm çok tsk ederim. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın sizlere de en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Alttan muayene oluyor cnm. Dr um bnden hsg filmi ,amh , tiroit vs. Gibi testler istemişti. Esimden de 2 yada 3 çeşit test istendi cnm.

Selam canım b3nimki kese gordukten sonra biraktirmisti. Ama her doktorun uygulaması farklı biliyorsun. Için rahat olsun.b3nde progestan hapını fitil olarak kullanıyorum hala.ama nette neler yazıyor neler ne anomaliler hemde. Doktoruna güven bol bol duanı et. Kısmetse hiçbişey olmadan atlatacağız bu süreci sağlıkla :)
Tsk ederim cnm. İnşallah yavrularimizi sağ salim kucagimiza almak nasip olur. 7 yıldan sonra hamile kaldığım icin cok sukrediyorum. Kimseyi evlat Hasretiyle de açısıyla da sinamasin Allahım.

Estrofeme tüp bebek dr un devam ettiriyorsa bir bildiği vardır. Ancak o değil de diğer dr devam ettiriyorsa tüp bebek dr una danışmalısın. Bizim dr değer 1000 i geçince bıraktırdı başka bir dr daha aynısını söyledi. Ancak tabi her bünye farklı senin dosyana göre kullanmaya devam etmen gerekli görülmüş olabilir kuzum:KK19:
Cnm tup bebek dr um kalp atışından sonra bırakabilirsin demişti ama gittiğim dr 2 hafta daha kullanmalisin dedi. Bnde doğuştan 1.derece omurilik açıklığı var onunla ilgili olabilir mi bilmiyorum. Ama bu gittiğim dr da tüp bebek Prof. Bol Bol dua edip bu yola onunla devam edeceğim için inanmaktan başka çarem yok sanırım. Çok zor süreçlerden geçtiğimiz için çokdetaylı düşünüyoruz belki gereksiz yerede endişe ediyoruz ama bizi bizden başka kimse anlamaz. İnş hersey güzel olur sağlıkla devam eder.:110:

Canım benim oh çok şükür görmüşsün keseyi sağlıkla devam etsin kalp atışınıda duy inşallah kuzum benim Allahım kucağına almayıda nasip etsin :KK200: :dua:
Saol cnm benim.inşallah kalp atışını da duyarız.darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah.RABBİM evlatlarimizi bize bağışlasın insallah sağlıkla:KK200::dua:

Back
X