• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım benim Allah senden de razı olsun bende seni iyiki tanıdım iyiki arkadaşımsın :KK200: Amin amin inşallah kuzum benim çok şükür Allahıma daha güzellerinide yaşayalım inşallah :dua: Çok şükür canım benim doğru söylüyorsun benimde yüzüm güler inşallah nemi yüreği güzel arkadaşım sende benim hep dualarımdasın teşekkür ederim herşey için kuzucum benim :KK200: :KK19:
Canım arkadaşımm:KK200::KK200::KK200:

10.gün : 225
12. gün : 486
14. gün: yaptırmadım
16. gün : 745
18. gün : 1260
21. gün : 2750 (bugün)

Sanırım artış o kdr da kötü değil . Yarın dr randevum var . Bugün dayanamayıp başka bir dr’a gittim karından 4mm kese gördü. Yarın her şey netleşecek . Dua edin bize , her şey güzel olsun.

Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah

Canım benim bak keseyide görmüşsünüz çok şükür içini ferah tut sıkma hiç kendini Allahın izniyle yarın güzel haberlerle geleceksin :dua: :KK200:

KıZlar kahverengı lekeler gelıyo çok korkuyorum dr aradım pruloton depot vurdur dedi cuma gıdıcem inş bı sıkıntı yoktur kasık agrılarımda arttı:dua:

Canım benim bol bol yat dinlen su iç korkma stres yapma Allahım sana bağışlasın inşallah o iğne çok faydalı kesecektir sen stres yapmamaya çalış :KK200: :dua:

Çok şükür şimdilik bir problem çıkmadı bugün ilk ignemi vurdu hemsire.. Rabbim bu yola çıkan herkesin yüzünü güldürsun inşallah.

Tecrübeli hanımlar ilaç kullanırken dikkat edilmesi gereken birşey var mı acaba.

Canım hayırlısı olsun başlangıcı yaptın devamıda gelsin sağlıkla inşallah bol bol kaliteli yumurtaların olsun :dua: Amin amin inşallah :dua: Saatlerini kaçırmaman önemli canım yiyecek olarak önemli olan birşey yok öyle :KK200:

O

İnşallah boşu boşuna üzmüşümdür kendimi. Hala ‘Oh be hamileyim’ diyemiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize :dua:
Bence bizim düşündüğümüz gibi oldu önce ikisi tuttu sonra biri devam etti,yarın çok daha güzel haberler yazarsın umarım:)

saolun kızlar dinlenıyorum agrı azaldı çok şükür peceteye silince ara ara gelıyo hayırlısı bakalım cuma günü kontrol var inş bi sorun yoktur
Çok geçmiş olsun,hamileliği boyunca sakir şakır kanaması olanlar var önemli bir şey değildir inşallah bol bol dinlen

Canım benim bol bol yat dinlen su iç korkma stres yapma Allahım sana bağışlasın inşallah o iğne çok faydalı kesecektir sen stres yapmamaya çalış :KK200: :dua:
Saol canım benım hep destek oluyorsun rabbim tez zamanda hayırla saglıkla kuzu yada Kuzucuklarını gönderir inş :dua:

Kızlar yarın test günüm minişlerim bana tutundu mu öğrenicem sizden ricam lütfen karnında yada kalbinde yavrusunu taşıyan tüm dostlarımdan dualarınızı ıstıyorum yarın size olumlu haber vermek için sabırsızlanıyorum nolur beni de unutmayın yarın anneyim diye döneyim size:dua:

Selam canım hayırlısı olsun hakkında bu defa son olur inşallah Allahım güldürsün yüzünü :dua: ne gibi mesala yumurta kalitesini vs. arttırmak için mi canım
Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hepimiz kavuşalım miniklerimize evet cnm yumurta kalitesini artırmak için

Kızlar yarın test günüm minişlerim bana tutundu mu öğrenicem sizden ricam lütfen karnında yada kalbinde yavrusunu taşıyan tüm dostlarımdan dualarınızı ıstıyorum yarın size olumlu haber vermek için sabırsızlanıyorum nolur beni de unutmayın yarın anneyim diye döneyim size:dua:
Yarın benimde test günüm inşallah pozitifleri çifter çifter haber veririz:dua:

Yarın benimde test günüm inşallah pozitifleri çifter çifter haber veririz:dua:
İnşallah yarın güzel haberlerinizi alırız,her şey gönlünüzce olsun

Canım ya kasık ağrın varmı benim çok var

Back
X