Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
cnm ben transferin ertesi gunu olmustum 3 gun surdu sonra gecti su an bebisimi bekliyorum korkma bisey olmaz patates hasla ye muz ye gecer ins bebisin seninledir
O yapıyodur canım o zaman korkma. Benimde bazen o kadar çok oluyodu ki altıma yapmışım gibi Rabbim hakkında hayırlısını versin güzel haberler alırsın inş
O yapıyodur canım o zaman korkma. Benimde bazen o kadar çok oluyodu ki altıma yapmışım gibi Rabbim hakkında hayırlısını versin güzel haberler alırsın inş
cnm ben transferin ertesi gunu olmustum 3 gun surdu sonra gecti su an bebisimi bekliyorum korkma bisey olmaz patates hasla ye muz ye gecer ins bebisin seninledir
Canim senin kacinci gun embriyosuydu, ve hamile oldugunu hissettin mi belirti falan var miydi, benim 6 gun oldu dikkat cekici bir belirti olmadi, ishal oldum bugun o da beni tedirgin etti sadece
Arkadaşlar kendinizi fazla dinlemeyin ishal zaman zaman hepimiz oluruz denk gelmiştir, akıntı bir sürü ilaç hormon alıyoruz gayet normal, stres yapmayın sakin olmaya çalışın inşallah sağlıkla hayırla vakti geldiğinde Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek. Stres sürecin en kötü düşmanı.
Allah yardımcın olsun canım, bebekler büyüdükçe baskı artıyor tabi mideye ve diğer organlara. Ben yatamayinca eşim uyudugunda sinir oluyorum sana da oluyor mu
Kızlar merhaba ben daha önce de yazmıştım yumurta toplama sirasinda.. salı günü transfer oldum 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi ne olur dua edin hayirli sonuçlar alırım
Çok teşekkür ederim canım benim rabbim tüm hamile arkadaşlarıma içinde de bana sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin. 5. Gün embriyosuydu canım benim.