İnşallah canım pozitifi görürsünAmin canım inşallah :) Yarın da test yapacam. Inşallah vardır. Allah isteyen herkese versin tez zamanda
Canım bu bildiğin hemogram yapmış sana iş görür ama tsh, lh, fsh , prolaktin, estradiol, amh kesin olmalı. Sadece bunları yapsa iyimiş, işte sölüyosun anlamıyorlar. Adetliyken beta yapmak ?! İşte beyin bedava
Ahahahha valla benimde gözümün önüne geldi bi an töbe töbeeeGüldürdün beni ya. Uyutup hooop mikmik time
Amin canım benimmAmin canım inşallah :) Yarın da test yapacam. Inşallah vardır. Allah isteyen herkese versin tez zamanda
Gebelik testi yazdım çıktıCanım hangi programla yaptın merak ettim. Biz de olcelim testiii
Inşallah vardır bebiş. Allah gönlümüze göre versin inşallah. Merakla bekliyorum sonucunu canımValla bat belırsız gecen ay cok gec oldm buay progestan kullanıyorum 9 gun sonra sanırım olabılırım daha cok yenı varsa mınnacıktır sımdı ay ya esımın heycanı bışe yetıyo
Hem hemogram hem hormon testi yapti. Ben sonuclara internetten baktim. Acaba hormonu daha koymadilar mi internete yoksa gercekten bana sadece bu testleri mi yapti. Ay cok sinir oldum ya. Ben doktora bilmişlik taslamıyım LH, E2 falan yap demiyim biliyodur bi zahmet dedim o gitmis bana adetliyken beta yapmis
Canım adetin ertesi gün hamile kalanda çok var niye olmasın ki benim mesela adet daha biterken şeffaf akıntı hemen gelmeye başlar hiç kuru gün geçirmem. Ama dediğin gibi adetten kalanda kanlar atılıyor olabiliryok canım daha reglım 2 gun once bıttı hemen yumurtlama olmaz kı bıraz once test yaptım neatıf cıktı sanırım reglımden kalanlar gelıo cnku kan degıl pembe kahve su gibi azcık
Hepımıze allah bebısler versın tatlım sende paylas sonucunu benım sızden sonraInşallah vardır bebiş. Allah gönlümüze göre versin inşallah. Merakla bekliyorum sonucunu canım
Canım adetin ertesi gün hamile kalanda çok var niye olmasın ki benim mesela adet daha biterken şeffaf akıntı hemen gelmeye başlar hiç kuru gün geçirmem. Ama dediğin gibi adetten kalanda kanlar atılıyor olabilir
Aminnnİnşallah canım pozitifi görürsün
Yazarım canım :) inşallah hayırlı haberler verebilirimHepımıze allah bebısler versın tatlım sende paylas sonucunu benım sızden sonra
Merhaba kızlar cumartesi günü test sonucumu atmıştım buraya, dün değerim düştü ve bugün adet oldum malesef. Umudum bu aya artık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin duygusu bile güzeldi
Canım benim genelde adet biter ertesi gün hemen akıntı başlar hatta bazen adet biterken kahverengi akıntı ile gelmeye başlar ortalama 5 gün gibi akıntı gelir son gün yumurtluyorum sonra bitiyor akıntı hemenBende de öyle oluyor ya akıntılar devam ediyor neden acaba? Erkenmi yumurtluyom diyom ama o da değil kafa karıştırıyo hep daha ovulasyon testlerine başlamadım çünkü
Pembemsi ip seklinde canım işte 1 hafta önce regl im bitti 2 gundür de böle lekelenmeler oluyor
Evet tam olarak dediğin gibi yavrum valla. Ben rahimi temizledim misler gibi yaptım diye düşündüm ama yumoş çatlamadı belki. Nebileyim ya valla millete ceket atsan hamile kalıyo etrafım tesadüfen hamile kalanlarla dolu şu sıra. Evren bana alttan alttan mesaj yolluyo yani
arkadaşlar yumurtlama günü haricinde mesela adet biter bitmez ilişkiye girilse hamile kalınma ihtimalı var mı
Görümcemde hamile ablamda görümcemin 2 ayı falan kaldı Doğuma millet diyor sen ne zaman yapcan. Yapmıcam daha düşünmüyorum diyorum kv habire soruyor sizinde olsun artık diye zaten evleneli ne kadar oldu Allah aşkına. Bir kaç defa sordu en sonunda ters düşmek zorunda kaldım bakcak olan benim ne zaman istersem düşünürüm diye. sonra üzüldüm ama yapcak bişey yok yani milletin içinde çocuk soruyor bana. Tohumunu oğlun atıyo ona sor dicem en sonunda o olcak. En sevmediğim şey özel şeyler bunlar Başbaşa sorsa belki danışırım büyük sonuçta akıl alırım herkesin içinde sorunca şalterlerim atıyordertlendim
Lohusalıktan çıktım bey hadi gel kutlayalım bunu demişler ve deyiş o deyiş şıp diye olmuş valla helal olsun. Süt koruyor muhabbeti de hurafe zaten bunu da bu tezle ıspatlamış olduk
Eki Görüntüle 2095475 Eki Görüntüle 2095476 Kızlar selamlar. Bugun sabahtan sperm testi yaptirmaya gittik ama 1 şubata randevu verdiler, çok talep varmiş, ancak o tarihe randevu verdiler. Bir yandan uzuldum bi yandan tebessum ettim, ulkece dogurganligimizi yitirdik galiba ^_^
Ben dun hemogram sonuclarimi buraya koymustum hersey normal gozukuyordu. Bugun tekrar internetten baktim hormon testi de cikacakti ama listeye sadece TSH, BETA HCG, FERRITIN eklenmis. Nerde LH,PROLAKTIN, E2 ben anlamadim birsey:/ ben mi doktora dicektim acaba bunlarin degerlerine bak diye? Ayrica adetin 3.gunundeyim dedim Betanin neyine bakti onu da hic anlamadim. Bildigim kadariyla adet goruyorsan hamile degilsin, betaya bakmaya gerek yok
Bu liste benim sorunum olmadiginin tespiti icin yeterli mi kizlar? Yarinda muayeneye gitcem baska doktora ama bu sonuclar doktorun isteyecegi seyleri kapsiyor mu bilginiz var mi? LH falan yok bu listede der mi?
Bi gölgelik varmı bana mi öyle geliyorr
Arkadaslar merhaba insallah banada yardimci olursunuz adetimw 8 gun var 2 gun once kasik agrimla uyandim tuvalete gittim idrarimi yaparken yanma oldu dedim enfeksiyon kaptim galiba usuttum dedim bi baktim peceteye silerken toz pembe leke oldu 1 saatte 10 kere falan idrara ciktim 3 kere falan leke oldu silerken vardi hep simdide goguslerim cok aciyo şiş kasik agrim bacak agrim ve karnimin altinda bir agri oluyo ama tatli bir agri yardimci olabilirmisinz
Insallaah yaa ama umutlenmiycem kan testini görmedenSen normal regl oldugunuda dusunmuyorsun ama di mi?
Belki de cok mudahale etmemek gerek.
Aslimda hep boyle diyoruzda herkesin beslenme sekli,tukkettikleri,giyinme tarzi bile farkli mesela.Eski kadinlardan bahsediyoruz ama mesela en belirgin giyinmez tarzlari ne kadar farkli ne kadar kendini kollayici aslinda.
Bu devir insana bi saldiri gb,kendimizi korumak dogustan basliyor
Az ihtimaldir ama kesin olmaz denemez.Hazirda kalan yumurtalar olabilirmis nadiren.
Sen guzelce konus bence kimin duasinin tutacagi belli olmaz :) bol bol dua eder belki :)
Emzirme aralari 2 saati gecmiyorsa korurmus o da cok dikkat edilmesi gereken bisy :) hani prolaktin meselesi :)))
Canim ben regl oldugumu dusunurken betam yukseliyormus mesela :)
Belki tetikte olsakta birazda guvenmeliyiz.Baska sebeplerde olabilirdi beta yukselten hepsine bakmis.Digerleri icinde kafamiz karisti yanlis anladi galiba fln diyoruz ya belki de bizde derdimizi net alatmaliyiz.
Oyyyyy bebiss selam veriyooorrr❤❤❤
Yerlesme lekelenmeleridir insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?