Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hem hemogram hem hormon testi yapti. Ben sonuclara internetten baktim. Acaba hormonu daha koymadilar mi internete yoksa gercekten bana sadece bu testleri mi yapti. Ay cok sinir oldum ya. Ben doktora bilmişlik taslamıyım LH, E2 falan yap demiyim biliyodur bi zahmet dedim o gitmis bana adetliyken beta yapmis

Arkadaslar merhaba insallah banada yardimci olursunuz adetimw 8 gun var 2 gun once kasik agrimla uyandim tuvalete gittim idrarimi yaparken yanma oldu dedim enfeksiyon kaptim galiba usuttum dedim bi baktim peceteye silerken toz pembe leke oldu 1 saatte 10 kere falan idrara ciktim 3 kere falan leke oldu silerken vardi hep simdide goguslerim cok aciyo şiş kasik agrim bacak agrim ve karnimin altinda bir agri oluyo ama tatli bir agri yardimci olabilirmisinz

Valla bat belırsız gecen ay cok gec oldm buay progestan kullanıyorum 9 gun sonra sanırım olabılırım daha cok yenı varsa mınnacıktır sımdı ay ya esımın heycanı bışe yetıyo
Inşallah vardır bebiş. Allah gönlümüze göre versin inşallah. Merakla bekliyorum sonucunu canım

Adetliyken beta yapan doktor hormon testinin de nolduğu bilmez heral of çok sinir bozucu yaa. Bencede belki çıkmamış olabilir diğer sayfalara da bir bak bazen sağlı sollu ok işaretlerinden çıkıyo ben birkere gözden kaçırmıştım öyle.

Adetinin de 3. Günüydü galba amaaaan anlamıyorum bu doktorları yeminle ya. Yarın yeniden git bari

yok canım daha reglım 2 gun once bıttı hemen yumurtlama olmaz kı bıraz once test yaptım neatıf cıktı sanırım reglımden kalanlar gelıo cnku kan degıl pembe kahve su gibi azcık
Canım adetin ertesi gün hamile kalanda çok var niye olmasın ki benim mesela adet daha biterken şeffaf akıntı hemen gelmeye başlar hiç kuru gün geçirmem. Ama dediğin gibi adetten kalanda kanlar atılıyor olabilir

Bende de öyle oluyor ya akıntılar devam ediyor neden acaba? Erkenmi yumurtluyom diyom ama o da değil kafa karıştırıyo hep daha ovulasyon testlerine başlamadım çünkü

Merhaba kızlar cumartesi günü test sonucumu atmıştım buraya, dün değerim düştü ve bugün adet oldum malesef. Umudum diğer aya artık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin duygusu bile güzeldi

Bende de öyle oluyor ya akıntılar devam ediyor neden acaba? Erkenmi yumurtluyom diyom ama o da değil kafa karıştırıyo hep daha ovulasyon testlerine başlamadım çünkü
Canım benim genelde adet biter ertesi gün hemen akıntı başlar hatta bazen adet biterken kahverengi akıntı ile gelmeye başlar ortalama 5 gün gibi akıntı gelir son gün yumurtluyorum sonra bitiyor akıntı hemen

Pembemsi ip seklinde canım işte 1 hafta önce regl im bitti 2 gundür de böle lekelenmeler oluyor

Sen normal regl oldugunuda dusunmuyorsun ama di mi?

Belki de cok mudahale etmemek gerek.
Aslimda hep boyle diyoruzda herkesin beslenme sekli,tukkettikleri,giyinme tarzi bile farkli mesela.Eski kadinlardan bahsediyoruz ama mesela en belirgin giyinmez tarzlari ne kadar farkli ne kadar kendini kollayici aslinda.
Bu devir insana bi saldiri gb,kendimizi korumak dogustan basliyor

arkadaşlar yumurtlama günü haricinde mesela adet biter bitmez ilişkiye girilse hamile kalınma ihtimalı var mı

Az ihtimaldir ama kesin olmaz denemez.Hazirda kalan yumurtalar olabilirmis nadiren.

Sen guzelce konus bence kimin duasinin tutacagi belli olmaz :) bol bol dua eder belki :)

Lohusalıktan çıktım bey hadi gel kutlayalım bunu demişler ve deyiş o deyiş şıp diye olmuş valla helal olsun. Süt koruyor muhabbeti de hurafe zaten bunu da bu tezle ıspatlamış olduk

Emzirme aralari 2 saati gecmiyorsa korurmus o da cok dikkat edilmesi gereken bisy :) hani prolaktin meselesi :)))

Canim ben regl oldugumu dusunurken betam yukseliyormus mesela :)
Belki tetikte olsakta birazda guvenmeliyiz.Baska sebeplerde olabilirdi beta yukselten hepsine bakmis.Digerleri icinde kafamiz karisti yanlis anladi galiba fln diyoruz ya belki de bizde derdimizi net alatmaliyiz.

Bi gölgelik varmı bana mi öyle geliyorr

Oyyyyy bebiss selam veriyooorrr❤❤❤

Yerlesme lekelenmeleridir insallah :)

sezson canım durumlar nasıl? Kaç gün kaldı bata? Belirti var mı? :)
Şu beklemek çok sıkıyor beni ya

Insallaah yaa ama umutlenmiycem kan testini görmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…